Adverteren op funda

Profiteer van ons bereik en imago

Samen met jou als adverteerder voegen we waarde toe voor iedereen op zoek naar een woning of inspiratie. Waar funda zorgt voor een compleet aanbod en hoogwaardige informatie, inspireer jij onze bezoekers met relevante en stimulerende campagnes.

68mln. Bezoeken per maand

20% Zoekt actief een woning
80% Bezoekt funda met een andere reden
4.5mln. Unieke bezoekers per maand
5:25 Gemiddelde bezoekduur
81% Vindt funda betrouwbaar

* Q1 2022

De meest dankbare klantreis van Nederland

Funda ontwikkelt zich snel van marktplaats voor vraag en aanbod naar een platform dat een onmisbare rol speelt gedurende de héle klantreis van onze gebruikers. Groei met ons mee en laat jouw merk een relevante rol spelen tijdens de bijzondere fase waar onze bezoekers in zitten.

Alles over de doelgroep

Eerst iets toevoegen, dan iets verkopen

Dankzij een strategisch partnership met jouw merk versoepelen we samen het proces van het kopen of verkopen van een woning. En prikkelen we iedereen die zoekt naar wooninspiratie.

Verdiep je verder

Als adverteerder of mediabureau is het fijn om alles over funda en de woningmarkt te weten. We houden je dan ook graag op de hoogte met relevante ontwikkelingen, onderzoeken en events.

Bekijk alle content

Wesley Butot

Zin om aan de slag te gaan?

Wesley helpt je verder

Wesley en zijn collega-advertisingconsultants vertellen je alles over je mogelijkheden. Tip van de sluier: dat zijn er veel. Je bereikt hen via adverteren@funda.nl.