Relevant en betrouwbaar: advertorials op funda

Een advertorial is een commerciële boodschap verpakt in een redactioneel artikel. Maar dat wist je waarschijnlijk al. Wat je echter nog niet wist, is dat wij er nu ook plaats voor hebben op ons platform. Goed nieuws dus!

Advertorial vs branded content

Branded content boden we al langer aan op funda. Deze content is informatief en gericht op serieuze zoekers. Een samenwerking waarin we partners integreren in redactionele content op funda's contentplatform. Het doel? Samen met partners direct waarde toevoegen met hulpvaardige en motiverende content. Om zo stress weg te nemen bij het aankoopproces van serieuze woningzoekers.

Daarin verschilt branded content van advertorials. Bij een advertorial hoef je als partij niet direct waarde toe te voegen voor de serieuze zoeker. Een advertorial is daarmee een mooie manier om je te richten op inspiratiezoekers. Denk bijvoorbeeld aan interessante artikelen over interieur, klussen en tuinen. Bij een advertorial mag de commerciële boodschap dus best wat meer naar voren komen.

De voordelen van een advertorial op funda

  • Adverteer met content in een relevante omgeving
  • Maak rijke verhalen met afbeeldingen, video's en clickouts
  • Kies zelf de looptijd met een van onze distributiepakketten
  • Laat je advertorial schrijven door onze copywriter of lever zelf je artikel aan
  • Binnen 10 werkdagen live op funda*

* Geldt alleen bij zelf aanleveren artikel

Bepaal zelf de looptijd

Bij een advertorial kies je voor een kortlopende campagne: je kan ze 2, 4, 6 of 8 weken laten staan. Op het vertrouwde funda-platform welteverstaan. Bezoekers blijven dus in dezelfde omgeving waar ze al aan het rondsurfen waren. Dat betekent dat jouw artikel beter wordt uitgelezen.

93% Vindt funda betrouwbaar
80% Bezoekt funda o.a. voor wooninspiratie
20% Zoekt actief een woning

Zo werkt het

Onze advertorials hebben een kort aanloopproces: binnen 10 werkdagen staan ze live. Je kan een stuk zelf aanleveren of laten schrijven door onze copywriter. Met beeld en video’s maak je het verhaal zo rijk als je zelf wil. De kosten bestaan uit twee delen. De opstartkosten voor copy en design, plus een bannerpakket waarmee we bezoekers naar je verhaal leiden. Targeting is optioneel. Een advertorial op funda heb je al vanaf € 10.000.

Mirjam Assink

Jouw advertorial op funda? Mirjam praat je bij!

Vanaf Q1 2021 adverteer je met jouw advertorial op funda. Bespreek nu vast jouw campagnemogelijkheden. Mirjam en haar collega-advertisingconsultants denken graag met je mee. Mail ze op sales@funda.nl of bel direct (020) 561 82 29.