Linie

Apeldoorn
From € 825 to 990 p/mo.

Hightlighted features

 • Number of houses 101 (none available)
 • Living area 75 to 140 m²

Description

‘t Fort is meer dan een gezellig winkelcentrum. Naast winkels, omvat ’t Fort vier woonblokken met sfeervolle appartementen en maisonnettes. De woningen zijn gebouwd rondom rustige, groene binnenhoven. Op loopafstand ligt NS-station Apeldoorn Osseveld. Ook de A50 en A1 zijn snel bereikbaar.

Volop variatie
In ‘t Fort zijn drie- en vierkamerappartementen en maisonnettes te huur, in ruim 30 typen. De woningen variëren in oppervlakte en indeling, maar beschikken standaard over een woonkamer met open keuken. Bij veel woningen is de keuken een ruime plek met een eetgedeelte. Naast meerdere slaapkamers, is er ook nog een comfortabele badkamer met ligbad of douche en wastafel. Sommige badkamers zijn uitgebreider en uitgerust met een ligbad en een separate douche.

Veilig en geborgen
’t Fort ligt aan de Linie en is een bijzondere woonplek met ruim twintig winkels en 101 appartementen en maisonnettes. Het complex, dat lijkt op een fort, bestaat uit vier woonblokken: Vlieger, Hof, Donjon en Ruit. Deze woonblokken zijn gesitueerd rond binnenhoven met tuinen, bergingen, terrassen en groen. Voor bewoners is het mogelijk om op een afgesloten terrein een parkeerplaats te huren. Bij alle woningen hoort een buitenruimte. Afhankelijk van het woningtype is dit een balkon, terras of een tuin.

Alles bij de hand
Osseveld is een eigentijdse buurt in de wijk Apeldoorn Oost. De woningen en winkels van ’t Fort liggen in het hart van Osseveld. Naast twee supermarkten, bestaat het winkelcentrum uit kleinere winkels zoals een bakker, slager, drogist en een kapper. Het levendige centrum van Apeldoorn, op tien minuten fietsafstand, is ideaal voor een dag uitgebreid winkelen of een avondje schouwburg. Als kloppend hart van de Veluwe is Apeldoorn vooral een hele groene stad. Op de Veluwe – een uniek natuurgebied met 5400 hectare bos, heidevelden, gras en stuifzand – komen natuurliefhebbers ruimschoots aan hun trekken. Een ander belangrijk pluspunt van deze woonomgeving is de bereikbaarheid. Aan de rand van Osseveld ligt station Apeldoorn Osseveld en daarbij doen de stadsbussen 5 en 15 de buurt aan. Ook de uitvalswegen A1 en A50 liggen nabij.

Photos

360° photos and video

Residential property types

Of the 101 houses in this project none are available

 • Appartementen

  Apartment with shared street entrance, galleried apartment and maisonnette From € 825 to 990 p/mo.
  • living area 75 to 140 m² Living area
  House Living area Rooms Price
  Linie 121 Rented 105 m² living area 4 rooms € 890 p/mo.
  Linie 67 Rented 80 m² living area 3 rooms € 835 p/mo.

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings