Blokmoeren 1 t/m 15, Noortberghmoeren 43 t/m 170

Breda
From € 900 to 1,155 p/mo.

Hightlighted features

  • Number of houses 106 (none available)
  • Living area 80 m²
  • Plot size 150 to 250 m²

Description

Verschillende typen eengezinswoningen gelegen in de wijk De Haagse Beemden.
De Haagse Beemden is een landelijk gelegen gebied in het stadsdeel Breda Noord. De wijk strekt zich uit ten oosten en noorden van Prinsenbeek. De wijken zijn aan het begin van de jaren '80 gebouwd. In de verschillende wijken zijn diverse winkelcentra, basisscholen, school voor voortgezet onderwijs en wijkvoorzieningen als buurthuizen, sportverenigingen en kinderopvang aanwezig. Busverbindingen verbinden de Haagse Beemden met het Breda's centrum en station Breda met een frequentie van 15 minuten.

De eengezinswoningen in de Haagse beemden zijn ruim opgezet. Alle typen beschikken over een begane grond met hal met toilet en trapopgang en deur naar de woonkamer met halfopen keuken. Deze zijn recentelijk gerenoveerd en zijn voorzien van inbouwapparatuur. Vanuit de keuken een deur naar de achtertuin. De eerste verdieping hebben 3 slaapkamers en een badkamer. De badkamers zijn ook recentelijk gerenoveerd en beschikken over het algemeen een bad, douche wastafel en 2e toilet (hangend). De zolderverdieping is te bereiken via een vaste trap en hier vindt u de wasmachine aansluiting. De grote types hebben hier al een vaste kamer in gesitueerd, bij de resterende types (behalve 1, zie onderstaand) kan met hier een extra kamer creëren. Een enkel type is net iets kleiner en heeft een vlizotrap naar de zolderruimte en de badkamer beschikt over douche, 2e toilet, wastafel en wasmachineaansluiting.

Photos

360° photos and video

Residential property types

Of the 106 houses in this project none are available

  • Blokmoeren 1 t/m 15, Noortberghmoeren 43 t/m 170 - Eengezinswoningen

    Detached residential property and row house From € 900 to 1,155 p/mo.
    • living area 80 m² Living area
    There are no houses available of this type. At this moment it's unclear when houses will be available. Save this complex and we'll send you an e-mail when the availability changes.

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Blokmoeren 1 t/m 15, Noortberghmoeren 43 t/m 170

From € 900 to 1,155 p/mo.