Bergschot 176 t/m 612

Breda
From € 890 to 1,100 p/mo.

Hightlighted features

  • Number of houses 50 (none available)
  • Living area 95 to 100 m²
  • Plot size 150 to 250 m²

Description

Te huur bij MVGM Vastgoedmanagement:

De Bergschot is gelegen in de wijk Heusdenhout. Het is een straat met diverse woonerven, waardoor de locatie zeer geschikt is voor gezinnen met kinderen. Het autoverkeer is zeer beperkt. De wijk Heusdenhout heeft prima verbindingen met de belangrijkste voorzieningen van de stad Breda. Op loopafstand is een kleinschalig winkelcentrum gelegen met winkels voor de dagelijkse boodschappen. De uitvalswegen rondom Breda zijn makkelijk en snel te bereiken. Er zijn twee basisscholen op loopafstand te bereiken. Hier zijn tevens naschoolse opvangmogelijkheden en een peuterspeelzaal.

De indeling van de woning is als volgt: Op de begane grond bevindt zich de entree met toegang tot toilet en trap opgang naar eerste verdieping, de woonkamer en de keuken. Op de eerste verdieping vindt u een overloop met toegang tot trap opgang naar tweede verdieping, 3 slaapkamers en de badkamer met ligbad en wastafel. Op de tweede verdieping vindt u de ruime zolderruimte welke u prima kunt gebruiken als werk- of hobby kamer en eventueel kunt u hier een extra slaapkamer realiseren.

Deze prachtige woningen zijn recentelijk verduurzaamd en beschikken allen over een energie-index lager dan 1,2. Daarnaast zijn deze woningen gerenoveerd en voorzien van een luxe badkamer, een zeer uitgebreide en luxe keuken met bijbehorende inbouwapparatuur en voorzien van een luxe toilet.

Ook zijn al deze woningen voorzien van zonnepanelen.

Photos

360° photos and video

Residential property types

Of the 50 houses in this project none are available

  • Bergschot 176 t/m 612 - Eengezinswoningen

    Detached residential property From € 890 to 1,100 p/mo.
    • living area 95 to 100 m² Living area
    There are no houses available of this type. At this moment it's unclear when houses will be available. Save this complex and we'll send you an e-mail when the availability changes.

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Bergschot 176 t/m 612

From € 890 to 1,100 p/mo.