Hof van Holland

Hilversum
From € 985 to 1,505 p/mo.

Hightlighted features

  • Number of houses 41 (none available)
  • Living area 65 to 109 m²

Description

Luxe wonen in het hart van Hilversum

Wonen in Hof van Holland, een luxe wooncomplex op een prachtige locatie in het centrum van Hilversum. Het complex bestaat uit 41 appartementen met bijbehorende parkeerplaatsen en wordt 4 december opgeleverd.

Het complex bestaat uit 41 appartementen, variërend van 65 – 109m2 met één, twee of drie slaapkamers. De huurprijsrange is € 985,00 - € 1505,00 per maand.

* Witte Bribus keuken voorzien van zwart composiet blad en ATAG inbouwapparatuur: inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, oven met geïntegreerde magnetron en koelvriescombinatie
* Badkamer met inloopdouche, wastafel en tweede toilet
* Apart toilet
* Berging in de woning
* Vloerverwarming in de gehele woning
* Videofoon
* Eigen parkeerplaats op afgesloten terrein
* Beschikking over gezamenlijke fietsenstalling en ontmoetingsruimte
* € 85,00 servicekosten per maand (voorschot leveringen en diensten)

Host op locatie

James is de personal assistant die u bij uw woning in Hof van Holland krijgt. Letterlijk.

Op dinsdag, donderdag én zaterdag is +James op vaste tijden aanwezig in het gebouw. Op dinsdag en donderdag van 15:30 tot 19:30 en op zaterdag van 09:00 tot 13:00. Dat betekent dat +James 12 uur per week in dienst van de bewoners staat: van het helpen bij het ophangen van gordijnrails tot de plantjes water geven als u op vakantie bent. Overhemden laten strijken? Schoenmaker nodig? James regelt het. Een zware vuilniszak die naar beneden moet? Ook daarin ondersteunt James graag.

Gebruik van gemeenschappelijke ontmoetingsruimte

U kunt +James vinden in de coffee corner naast de hoofdentree. Een schitterende werkplek aan de koffietafel, waar u altijd welkom bent voor een kopje koffie. Oók als +James er niet is staat deze ruimte tot uw beschikking.

Via een handige website blijft u bovendien op de hoogte van alle praktische zaken die voor u als huurder van belang zijn. Nieuwsgierig geworden? Neem alvast een kijkje op

Verhuisservice

Uw verhuizing naar Hof van Holland neemt James u met genoegen uit handen. Tot in de puntjes: van de verhuizing zelf tot de inrichting, de energieleverancier en de internetaansluiting aan toe. Onbezorgd verhuizen naar Hof van Holland.

Reparatieverzoek

U heeft het al druk genoeg, dus laat James die vervelende reparaties maar oplossen. Laat uw reparatieverzoek achter bij James en u heeft er verder geen omkijken meer naar. Kan James het zelf oplossen? Dan is het helemaal snel geregeld!

Photos

360° photos and video

Residential property types

Of the 41 houses in this project none are available

  • Hof van Holland

    Upstairs apartment From € 985 to 1,505 p/mo.
    • living area 65 to 109 m² Living area
    There are no houses available of this type. At this moment it's unclear when houses will be available. Save this complex and we'll send you an e-mail when the availability changes.

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Hof van Holland

From € 985 to 1,505 p/mo.