Het Staatse

IJsselstein
From € 1,140 to 1,430 p/mo.

Hightlighted features

  • Number of houses 48 (none available)
  • Living area 108 to 135 m²
  • Plot size 108 to 135 m²

Description

Royale eengezinswoning gelegen op loopafstand van het centrum van Ijsselstein.

In de wijk ’t Staatse hebben wij voor u royale eengezinswoningen met berging en achtertuin in de verhuur. Rond deze woningen is voldoende (openbare) parkeergelegenheid en de wijk ligt op 2 minuten loopafstand van de sneltram naar Utrecht en op 15 minuten loopafstand van het centrum van IJsselstein.

*Indeling*
De indeling van de meest voorkomende woningtypes is als volgt:
Begane grond: entree met toilet en trapopgang, royale woonkamer, (half) open keuken met gaskookplaat, elektrische oven en motorloze afzuigkap, dubbele openslaande deuren naar de tuin met achterom en berging;
1e verdieping: overloop met daarop uitkomend 3 slaapkamers, berging met daarin de CV-installatie, badkamer met douche en 2e toilet;

Enkele types hebben een extra verdieping met een royale 4e slaap/werkkamer met groot dakterras.

*Algemene informatie*
IJsselstein is goed bereikbaar door de sneltram- en busverbinding met zowel Nieuwegein als Utrecht, de A2 maakt de bereikbaarheid met de auto heel gemakkelijk. Er zijn tevens diverse faciliteiten op het gebied van gezondheid, sport en cultuur in de directe omgeving van de woningen. Zo zijn er bijvoorbeeld het Fulcotheater, het Kronenburgplantsoen en natuurlijk de historische binnenstad, waar u zich kunt vermaken.

*Interesse gewekt?*
Hebben wij uw interesse gewekt met bovenstaande informatie? Dan kunt u voor nadere informatie contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord voor meer informatie en vertellen u graag over onze bezichtigingsmogelijkheden.

*Huurvoorwaarden*
De voorwaarden die wij stellen aan u als nieuwe huurder van een woning in ons beheer kunt u op onze website terugvinden. Bij het direct beschikbare aanbod staat boven elke woning een kopje “huurvoorwaarden”. Verder is in het hoofdmenu bovenaan de site onder het kopje “informatie” meer te vinden over de “huurvoorwaarden”.

Photos

360° photos and video

Residential property types

Of the 48 houses in this project none are available

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Het Staatse

From € 1,140 to 1,430 p/mo.