Bovenkerkweg 18 t/m 46

Montfoort
From € 800 to 935 p/mo.

Hightlighted features

 • Number of houses 15 (none available)
 • Living area 80 to 87 m²
 • Number of rooms 3

Description

''In dit complex richten wij ons op een specifieke doelgroep. De beoogde doelgroep voor dit complex zijn een- en tweepersoonshuishoudens zonder inwonende kinderen, toewijzing geschiedt onder andere op basis hiervan. Om
in aanmerking te komen voor een huurwoning dient u te voldoen aan een inkomensnorm. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen”

Montfoort is een sfeervol historisch stadje aan de Hollandsche IJssel. Het maakt deel uit van het Groene Hart en ligt midden in de landelijke Lopikerwaard en op steenworp afstand van de stad Utrecht en met de A12 richting Den Haag op korte afstand.
Montfoort is een van oorsprong Middeleeuws stadje. Veel markante en historische gebouwen zijn bewaard gebleven, zoals
de Commanderije van St. Jan, de Grote of St. Janskerk, het oude stadhuis met IJsselpoort het ‘Kasteel’ en molen ‘De Valk’.

Het gebouw omvat 15 royale zelfstandige appartementen, verdeeld over vier woonlagen. De ruime driekamerappartementen zijn er in twee verschillende woningtypes. Het woongebouw is gebouwd in 1994. Alle appartementen zijn via de lift of het trappenhuis bereikbaar vanuit de centrale hal op de begane grond. Bezoekers voor de appartementen melden zich
eerst via de intercom bij u aan.

Op de begane grond heeft ieder appartement een afsluitbare berging. Deze bergingen zijn bereikbaar vanaf het trottoir en vanuit de centrale hal. Verder is er voldoende parkeergelegenheid op openbaar terrein in de directe omgeving van het gebouw.
De royale hoekappartementen hebben drie kamers. De woonkamer is zeer ruim en variëreert tussen de 29 m²
en 37m². De luxe keuken is afgescheiden van de woonkamer en is voorzien van verschillende inbouwapparatuur. Vanuit uw appartement heeft u vrij uitzicht over de nabije omgeving. Het kleinschalige woongebouw is rustig gelegen en ligt centraal ten opzichte van het centrum van Montfoort.

Photos

360° photos and video

Residential property types

Of the 15 houses in this project none are available

 • Bovenkerkweg 18 t/m 46: Appartementen

  Galleried apartment From € 800 to 935 p/mo.
  • living area 80 to 87 m² Living area
  • number of rooms 3 rooms
  There are no houses available of this type. At this moment it's unclear when houses will be available. Save this complex and we'll send you an e-mail when the availability changes.

VGM NL letting agent

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings