De Hertogin

Oss
From € 900 to 1,050 p/mo.

Hightlighted features

 • Number of houses 51 (none available)
 • Living area 77 to 88 m²
 • Number of rooms 3

Description

Let op: Dit betreft een complexaanmelding. Indien er een woning beschikbaar is staat er altijd een straatnaam en huisnummer vermeld.

"De Hertogin"
Het appartementengebouw “De Hertogin” is gesitueerd aan de Brabantstraat in de wijk Ussen. Aan de zuid-oostzijde van het punt waar de Zaltbommelseweg en de J.F. Kennedybaan elkaar kruisen. De wijk Ussen is een fraai voorbeeld van eigentijds wonen, juist omdat hier oorspronkelijke elementen als boerderijen en groenzones behouden zijn gebleven.
De Hertogin is een U-vormig gebouw met twee atria en een ruime parkeergelegenheid. Omdat de woningen rondom de atria liggen, hebben ze veel natuurlijke lichtinval vanuit deze binnenplaats.
De atria worden ontsloten door een aparte entree, voorzien van een videofooninstallatie met bellentableau, zodat de bewoner kan zien wie voor de entree staat. Ieder atrium beschikt over een eigen liftinstallatie en een trappenhuis.
In het complex met vijf woonlagen zijn 51 luxe driekamer appartementen in vier typen gesitueerd. Op de begane grond bevinden zich 7 appartementen, alle bergingen en een aantal ruimten t.b.v. de algemene voorzieningen. De 1e t/m 4e verdieping zijn identiek en hebben 11 woningen per laag.
Alle woningen zijn optimaal geïsoleerd en voorzien van een rendement combiketel en een mechanische ventilatie welke in de berging opgesteld staan. In de berging is tevens een aansluiting voor wasmachine en condensdroger aanwezig.

Wonen in Oss
Oss is zowel werk- als woonstad. Er zijn ruime mogelijkheden voor diverse vrijetijdsbestedingen. Ook het onderwijs is goed vertegenwoordigd. De binnenstad is het regionale winkelcentrum voor ca 150.000 mensen uit Oss en omgeving. Grote delen van de binnenstad zijn of worden vernieuwd.

Bereikbaarheid
Oss kent een uitstekende bereikbaarheid door de aanwezigheid van 2 treinstations (Oss en Oss-West), goede busvoorzieningen en door haar ligging t.o.v. de snelwegen: de A59, (afslagen 15 en 16) en de A50.

Photos

360° photos and video

Residential property types

Of the 51 houses in this project none are available

 • Type A en A1

  Galleried apartment From € 900 to 1,050 p/mo.
  • living area 77 to 80 m² Living area
  • number of rooms 3 rooms
  House Living area Rooms Price
  Brabantstraat 42 Rented 92 m² living area 3 rooms € 945 p/mo.
  Brabantstraat 42 -C Rented 92 m² living area 3 rooms € 945 p/mo.
  Brabantstraat 42 -b Rented 92 m² living area 3 rooms € 945 p/mo.
  Brabantstraat 60 -A Rented 87 m² living area 3 rooms € 945 p/mo.
 • Type B

  Galleried apartment From € 950 to 1,000 p/mo.
  • living area 79 to 85 m² Living area
  • number of rooms 3 rooms
  There are no houses available of this type. At this moment it's unclear when houses will be available. Save this complex and we'll send you an e-mail when the availability changes.
 • Type C

  Galleried apartment From € 950 to 1,050 p/mo.
  • living area 87 to 88 m² Living area
  • number of rooms 3 rooms
  There are no houses available of this type. At this moment it's unclear when houses will be available. Save this complex and we'll send you an e-mail when the availability changes.

VGM NL letting agent

Respond to this project

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

De Hertogin

From € 900 to 1,050 p/mo.