Bloom - Droomtuinlaan

Vleuten
From € 1,000 to 1,250 p/mo.

Hightlighted features

 • Number of houses 47 (none available)
 • Living area 80 to 100 m²
 • Number of rooms 3

Description

De 47 appartementen van Bloom liggen aan de Droomtuinlaan, één van de mooiste plekken van De Tuinlanden. De ruime appartementen zijn verdeeld over twee wooncomplexen. Bloom I is maar liefst zeven etages hoog en Bloom II telt vier etages. Omdat Bloom een relatief klein complex is, heeft het een gemoedelijke sfeer wat bijdraagt aan het dorpse karakter van de buurt. De afwerking is ronduit luxe. De appartementen worden opgeleverd met een moderne keuken en badkamer. De open keuken is compleet voorzien van inbouwapparatuur. De badkamer is uitgevoerd met een mooi ligbad en aparte douche, twee wastafels en een tweede toilet. Parkeren kan op eigen terrein bij het complex. Op de begane grond heeft u de beschikking over een eigen fietsenberging.

LIGGING
Tussen de dorpskernen van Vleuten, De Meern en Harmelen ligt Vleuterweide, een mooie nieuwbouwwijk met een typische jaren ’30 uitstraling. Vleuterweide is een deelplan binnen Leidsche Rijn. De bouw van dit nieuwe stadsdeel is in 1997 gestart. Het begon als een zelfstandige vinex-wijk en groeit steeds meer aan Utrecht vast. In Vleuterweide woont u in een landelijke sfeer die aansluit op de bestaande omgeving. Het dorpse karakter dankt de wijk aan de gezellige hofjes en statige herenhuizen, ruimte en veel openbaar groen met grachten en sloten. De woningen van Bloom liggen in deelgebied De Tuinlanden. Het groene Máximapark ligt op loopafstand van de appartementen van Bloom. Het Maximapark is het grootste stadspark van Utrecht. Hier kun je fietsen, wandelen en ontspannen. De prachtige ligging aan het park zorgt voor plezierig wonen in een groene omgeving. Ook kunt u gebruik maken van ’t Lint. Deze acht kilometer lange recreatiestrook biedt u de mogelijkheid om een schitterende route te maken in en om Leidsche Rijn.
Met het centrum van Utrecht op fietsafstand heb je al alles bij de hand. Maar ook in de directe omgeving zijn alle dagelijkse voorzieningen aanwezig. Van scholen, kinderdagverblijven en Cultuurcampus Vleuterweide tot een gezondheidscentrum met alle gezondheidsvoorzieningen onder één dak. Eind 2010 is het winkelcentrum Vleuterweide geopend, met een winkelvloeroppervlakte van maar liefst 15.000 m2. Hier vindt u naast landelijke winkelketens ook lokale ondernemers als de bakker, slager en diverse restaurants. Het gebied krijgt een sfeervolle uitstraling door de afwisseling van verschillende soorten woningen en het gebruik van bestaande landschappelijke elementen. Hier kan men echt dorps wonen, dicht bij de stad.

Bereikbaarheid
De appartementen zijn op ongeveer vijf kilometer afstand gelegen van de binnenstad van Utrecht. Middels de goede verbinding met de autosnelwegen A2 en A12 heeft u heel Nederland binnen handbereik. Het treinstation Vleuten is op fietsafstand gelegen. Hier heeft u een directe treinverbinding met Utrecht Centraal, Den Haag centraal en Alphen a/d Rijn. De bushalte is op loopafstand gelegen waarmee u een directe busverbinding heeft met Utrecht Centraal.

*Interesse gewekt?*
Hebben wij uw interesse gewekt met bovenstaande informatie? Dan kunt u voor nadere informatie contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord voor meer informatie en vertellen u graag over onze bezichtigingsmogelijkheden.

*Huurvoorwaarden*
De voorwaarden die wij stellen aan u als nieuwe huurder van een woning in ons beheer kunt u op onze website terugvinden. Bij het direct beschikbare aanbod staat boven elke woning een kopje “huurvoorwaarden”. Verder is in het hoofdmenu bovenaan de site onder het kopje “informatie” meer te vinden over de “huurvoorwaarden”.

Photos

360° photos and video

Residential property types

Of the 47 houses in this project none are available

 • Droomtuinlaan

  Apartment with shared street entrance From € 1,000 to 1,250 p/mo.
  • living area 80 to 100 m² Living area
  • number of rooms 3 rooms
  House Living area Rooms Price
  Droomtuinlaan 142 Rented 133 m² living area 4 rooms € 1,496 p/mo.

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Bloom - Droomtuinlaan

From € 1,000 to 1,250 p/mo.