Idenburgplein 1 t/m 24

Zwijndrecht
From € 390 to 615 p/mo.

Hightlighted features

  • Number of houses 24 (none available)
  • Living area 35 to 60 m²

Description

Te huur bij MVGM Woningmanagement:
Dit kleinschalige appartementencomplex is in een rustige en groene omgeving gesitueerd. In dit complex zijn een en twee kamer appartementen te huur, inclusief kelderbox. De centrale entre en de kelderboxen zijn afgesloten, de centrale entre is afgesloten met een intercom installatie.

Indeling:
Het eenkamerappartement beschikt over een badkamer met een ligbad en een wasmachine aansluiting. In de erg ruime woonkamer en slaapkamer zit een half open keuken met daarin extra kasten. Hier vanuit is er toegang tot het balkon. Het balkon is gesitueerd over de gehele breedte van het appartement.
Het tweekamerappartement beschikt over een ruime slaapkamer die direct toegang heeft tot de badkamer. De badkamer beschikt over een ligbad, er is een aparte toilet aanwezig in deze woning. In de woonkamer zit een half open keuken, vanuit de woonkamer is er toegang tot het balkon, deze is gesitueerd over de gehele breedte van de woning.

360° photos and video

Residential property types

Of the 24 houses in this project none are available

  • Idenburgplein 1 t/m 24 - Appartementen

    Upstairs apartment From € 390 to 615 p/mo.
    • living area 35 to 60 m² Living area
    There are no houses available of this type. At this moment it's unclear when houses will be available. Save this complex and we'll send you an e-mail when the availability changes.

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Idenburgplein 1 t/m 24

From € 390 to 615 p/mo.