• Sold under reservation

Bouwnummer 21 - Bosuil (Bouwnr. 21) 1341 BJ Almere Nobelhorst

Hightlighted features

  • 165 m² living area
  • 4 bedrooms
Map
€ 730,000 v.o.n.
Calculate monthly payment

Description

Bouwnummer 21
Meer dan 80% van fase 1 Aan het Bos is verkocht en de bouw is gestart! Wil jij in het najaar van 2023 in je nieuwe huis wonen? Dan is Bosuil 21 iets voor jou.

Deze ruime tweekapper heeft een heerlijke tuin aan de bosrand. Hier hoor je op een mooie middag de vogels fluiten en zie je in de herfst misschien wel een hertje grazen! Het huis is maar liefst 10,6 meter lang (binnenmaat) en heeft een oppervlakte van 165 m2. Zo heb je genoeg ruimte voor het hele gezin.

Bosuil 21 heeft een ruime leefkeuken aan de achterzijde van het huis. Zo is de tuin met mooi weer écht een verlenging van je keuken en kun je heerlijk buiten eten. Je koopt het huis als compleet huis. Dit betekent dat het huis in de basis al is uitgerust met een luxe SieMatic keuken met een granieten werkblad en luxe apparatuur, zoals een combi-oven, koelkast met vriezer, vaatwasser en een Bora inductiekookplaat met geïntegreerde afzuigunit. Aan de achterkant van het huis vind je de ruime woonkamer met openslaande deuren naar de circa 8 meter diepe en 11 meter brede tuin op het zuidoosten. Hier spelen kinderen heerlijk buiten. Naast het huis vind je de berging met om je fietsen te stallen: hier is ook de ventilatie van de warmtepomp gesitueerd. De grote ramen aan de voorkant van het huis creëren een heerlijk lichte woonkamer!

Op de eerste verdieping vind je drie ruime slaapkamers en een badkamer. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, ruim Villeroy & Boch badkamermeubel, spiegel met verlichting en elektrische radiator. Ook is de badkamer uitgevoerd met donkergrijze vloertegels van 60x60 cm en witte wandtegels van 30x60 cm tot aan het plafond. Evenals de keuken kun je de badkamer naar eigen wens upgraden met je eigen keuzes.

Op de tweede verdieping vind je de fijne speel- of opbergzolder met aparte wasruimte. Ook de installaties vind je hier terug.

Bosuil 21 is voorzien van de beste isolatie, een lucht-waterwarmtepomp, een warmte terugwin systeem, enkele zonnepanelen en op alle verdiepingen vloerverwarming. De vloerverwarming is per kamer te regelen. Zo is je huis duurzaam en klaar voor de toekomst! Ook de openbare inrichting van het buurtje Aan het Bos staat groen centraal. Hier worden meer bomen geplant dan tot nu toe gebruikelijk in Nobelhorst.

Wat het buurtje Aan het Bos in Nobelhorst bijzonder maakt is dat je nauwelijks auto’s op straat ziet. Deze staan namelijk geparkeerd op eigen terrein of in de parkeerbossen. Zo zie je nauwelijks auto’s in het straatbeeld én spelen kinderen veilig op straat. Je kunt jouw auto parkeren op de oprit van bijna 10 meter diep! Afhankelijk van de grootte van de auto kun je hier zelfs twee auto’s kwijt.

Opties

Voor Bosuil 21 is inmiddels gestart met de bouw. Dat betekent dat je eind 2023 al in je nieuwe huis woont! Het is niet meer mogelijk om meerwerkopties te kiezen. Boven op de VON-prijs zijn een aantal meerwerkopties meegenomen ter waarde van €2.805,-. Het gekozen meerwerk en de toelichting hierbij kun je opvragen bij Buurtmakelaars Madeleen en Elske.

Meer informatie over Nobelhorst en het actuele aanbod vind je op de website van Nobelhorst. Elke zaterdag en elke laatste zondag van de maand is de informatieschuur geopend van 10.30 – 13.30 uur. Je kan gewoon langskomen, het adres van de informatieschuur is Nobellaan 13A, Almere.
Wil je meer informatie over dit huis? Bel dan met de buurtmakelaars!

Kenmerken

• Oppervlakte: 165 m2

• Kaveloppervlakte: 250 m2

• Ligging tuin: zuidoosten

• Parkeren op eigen terrein

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 730,000 vrij op naam
Asking price per m²
€ 4,424
Listed since
3 months
Status
Sold under reservation
Acceptance
Available in consultation

Construction

Kind of house
Single-family home, double house
Building type
New property
Year of construction
2022
Type of roof
Gable roof covered with roof tiles
Quality marks
SWK garantiecertificaat

Surface areas and volume

Areas
Living area
165 m²
External storage space
7 m²
Volume in cubic meters
632 m³

Layout

Number of rooms
5 rooms (4 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Shower and toilet
Number of stories
3 stories
Facilities
Optical fibre, mechanical ventilation and solar panels

Energy

Energy label
Not available
Insulation
Completely insulated
Heating
Complete floor heating and heat pump
Hot water
Electrical boiler

Exterior space

Location
In residential district
Garden
Back garden, front garden and side garden
Back garden
92 m² (8,38 meter deep and 11 meter broad)
Garden location
Located at the southeast

Storage space

Shed / storage
Detached wooden storage
Facilities
Electricity

Parking

Type of parking facilities
Parking on private property

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Bouwnummer 21 - Bosuil (Bouwnr. 21)

€ 730,000 v.o.n.