• Under option

Bouwnummer 27 - Vos (Bouwnr. 27) 1341 BJ Almere Nobelhorst

Hightlighted features

  • 151 m² living area
  • 4 bedrooms
Map
€ 665,000 v.o.n.
Calculate monthly payment

Open House

  1. Saturday, February 18 from 10:30 AM to 1:30 PM

Description

Meer dan 80% van fase 1 Aan het Bos is verkocht en de bouw is gestart! Wil jij in het najaar van 2023 in je nieuwe huis wonen? Dan is Vos 27 iets voor jou.

Dit ruime hoekhuis is maar liefst 9.4 meter lang (binnenmaat) en met 5,7 meter extra breed (binnenmaat). Hierdoor heb je een woonoppervlakte van 151 m2! Aan de voorzijde lig je prachtig weg over de bosbeek. Hier zit je heerlijk weg te dromen met een tijdschrift op jouw eigen veranda. De extra brede tuin met eigen parkeerplaats ligt op het zuidoosten. Zo geniet de hele dag van een heerlijke zonnige tuin!

Indeling
Vos 27 heeft een ruime keuken aan de voorzijde van het huis. Je koopt het huis als compleet huis. Dit betekent dat het huis in de basis al is uitgerust met een luxe Siematic keuken met een granieten werkblad en luxe apparatuur, zoals een combi-oven, koelkast met vriezer, vaatwasser en een Bora inductiekookplaat met geïntegreerde afzuigunit. Aan de achterkant van het huis vind je de woonkamer met openslaande deuren naar de diepe tuin op het zuidoosten. Hier spelen kinderen heerlijk buiten. Achter in de tuin vind je de berging met om je fietsen te stallen: hier is ook de ventilatie van de warmtepomp gesitueerd. De lage ramen aan de voorkant van het huis creëren een heerlijk lichte keuken en een levendig uitzicht over de bosbeek voor de deur.
Op de eerste verdieping vind je drie royale slaapkamers en een badkamer. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, ruim Villeroy & Boch badkamermeubel, spiegel met verlichting en elektrische radiator. Ook is de badkamer uitgevoerd met donkergrijze vloertegels van 60x60 cm en witte wandtegels van 30x60 cm tot aan het plafond. Evenals de keuken kun je de badkamer naar eigen wens upgraden met je eigen keuzes. Op de tweede verdieping vind je de fijne speel- of opbergzolder met aparte wasruimte. Ook de installaties vind je hier terug.

Duurzaam
Vos 27 is voorzien van de beste isolatie, een lucht-waterwarmtepomp, een warmte terugwin systeem, enkele zonnepanelen en op alle verdiepingen vloerverwarming. De vloerverwarming is per kamer te regelen. Zo is je huis duurzaam en klaar voor de toekomst! Ook de openbare inrichting van het buurtje Aan het Bos staat groen centraal. Hier worden meer bomen geplant dan tot nu toe gebruikelijk in Nobelhorst. De zorgvuldig gekozen beplanting bevordert de biodiversiteit. Door de grote hoeveelheid verschillende inheemse bomen – zoals iepen, berken, krenten en wilgen - ervaar je de sfeer van het bos in de hele buurt. De toepassing van verschillende bomen en planten zorgt iedere keer weer voor een ander straatbeeld en zo is er voor vogels en kleine zoogdieren het hele jaar voedsel te vinden. Ook met extreem natte en droge periodes is rekening gehouden. Het vele groen en de grasstenen verlagen de temperatuur in de zomer en voorkomen wateroverlast in de herfst. Stapstammen, greppeltjes en oversteekplaatsen zorgen bovendien voor natuurlijke speelplekken voor kinderen.

Parkeren
Wat het buurtje Aan het Bos in Nobelhorst bijzonder maakt is dat je nauwelijks auto’s op straat ziet. Deze staan namelijk geparkeerd op eigen terrein of in de parkeerbossen. Zo zie je nauwelijks auto’s in het straatbeeld én spelen kinderen veilig op straat. Je kunt jouw auto parkeren op je eigen oprit naast het huis.

Opties
Voor Vos 27 is inmiddels gestart met de bouw. Dat betekent dat je eind 2023 al in je nieuwe huis woont! Het is niet meer mogelijk om meerwerkopties te kiezen. Boven op de VON-prijs zijn een aantal meerwerkopties meegenomen ter waarde van € 1520,-. Het gekozen meerwerk en de toelichting hierbij kun je opvragen bij Buurtmakelaars Madeleen en Elske: (06) 51 82 10 38.

Kenmerken
• Oppervlakte: 151 m2
• Kaveloppervlakte: 267 m2
• Ligging tuin: zuidoosten
• Parkeren op eigen terrein
• Nestkasten in de kopgevel

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 665,000 vrij op naam
Asking price per m²
€ 4,404
Listed since
3 months
Status
Under option
Acceptance
Available in consultation

Construction

Kind of house
Single-family home, corner house
Building type
New property
Year of construction
2022
Type of roof
Gable roof covered with roof tiles
Quality marks
SWK garantiecertificaat

Surface areas and volume

Areas
Living area
151 m²
External storage space
8 m²
Volume in cubic meters
580 m³

Layout

Number of rooms
5 rooms (4 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Shower and toilet
Number of stories
3 stories
Facilities
Optical fibre, mechanical ventilation and solar panels

Energy

Energy label
Not available
Insulation
Completely insulated
Heating
Complete floor heating and heat pump
Hot water
Electrical boiler

Exterior space

Location
In residential district
Garden
Back garden, front garden and side garden
Back garden
113 m² (12,59 meter deep and 9 meter broad)
Garden location
Located at the southeast

Storage space

Shed / storage
Detached wooden storage
Facilities
Electricity

Parking

Type of parking facilities
Parking on private property

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Bouwnummer 27 - Vos (Bouwnr. 27)

€ 665,000 v.o.n.