Laarweg 27 6721 DA Bennekom De Laar

Hightlighted features

  • 163 m² living area
  • 254 m² plot size
  • 3 bedrooms
Map

Description

Dubbele bewoning, wonen en werken onder één dak, een gastenverblijf/B&B of mantelzorg. Het zijn slechts enkele mogelijkheden die dit goed onderhouden woon-/winkelpand met aangrenzende studio biedt. Je kunt het geheel zelf gebruiken maar ook een deel verhuren, waardoor je maandlasten fors verlaagd worden. De winkel, jarenlang gebruikt als goedlopende kapsalon, is zeer compleet uitgevoerd en kan op een eenvoudige wijze worden gebruikt ten behoeve van mantelzorg.

De Laarweg is een mooie straat met een grote variatie aan een bebouwing. Schuin aan de overzijde is een pleintje met een speeltuintje voor de buurtkinderen. Aan de Acacialaan is de ingang van basisschool St. Alexander en het is nog geen 500 meter lopen naar het centrum van Bennekom. Zo zijn de supermarkt, diverse winkels en speciaalzaken, diverse medische voorzieningen en jouw favoriete restaurant binnen handbereik.

Indeling:

Begane grond:
De begane grond is, net als de eerste verdieping, aan de achterzijde uitgebouwd. Aan de voorzijde is de entree van de winkelruimte, ingericht als kapsalon, gesitueerd. Vanuit de ruime hal zijn de kelderkast, toiletruimte met fonteintje, een keuken/dagverblijf en de kapsalon te bereiken. Aan alles is gedacht: een systeemplafond met ledverlichting, maar liefst 7 kappersstoelen, 3 was-units en een wachtruimte. De eigen entree met garderobe, balie, toiletruimte en keuken met entree aan de achterzijde zorgen voor een kapsalon met uitstraling.

Alles is aanwezig voor een goed lopende kapperszaak. Deze prachtige en ruime salon heeft vanaf 1991 een groot klantenbestand gehad, zowel mannen als vrouwen en van alle leeftijden. De huidige eigenaar is net gestopt dus je kunt zo de schaar weer ter hand nemen. Er lopen momenteel geen contracten op apparatuur, inrichting of producten waardoor je als ondernemer volledige vrijheid hebt. Ben je niet geknipt voor het kappersvak dan kun je deze ruimte verhuren of een andere invulling geven. Denk hierbij aan mantelzorg, een representatieve kantoorruimte, praktijkruimte of een woonfunctie.

Eerste verdieping:
De bovenwoning heeft een eigen entree aan de achterzijde. Via de buitentrap loop je naar de entree van waaruit de hal en een berging te bereiken zijn. In de berging hangen twee cv-ketels ten behoeve van de kapsalon en de bovenwoning. Voor de wasmachine en droger is de tweede berging, die grenst aan de hal, zeer geschikt.

Via de keuken loop je naar de gezellige woonkamer, van waaruit je mooi uitzicht naar de Laarweg hebt. De woonkamer heeft een mooie verdeling tussen het zit- en eetgedeelte. In de keuken zie je een blauwe hoekopstelling met een gaskookplaat, afzuigkap, oven en een koelkast.

Op de eerste verdieping is een tweede hal waaraan een slaapkamer, toiletruimte, berging met meterkast en de badkamer grenzen. De slaapkamer, die ook zeer geschikt is als werk-/studeerkamer, heeft een grote lichtkoepel. De toiletruimte met wandcloset is zeer netjes uitgevoerd en de badkamer is ingedeeld met een douche, wandradiator en wastafelmeubel.

Tweede verdieping:
Dankzij de dakkapellen aan de voor- en achterzijde is de ruimte op de tweede verdieping fors vergroot. Vanaf de overloop, waar het grote raam voor veel lichtinval zorgt, heb je toegang tot twee slaapkamers. De grootste kamer heeft veel sfeer dankzij het hoogpolige tapijt, de schuine dakvlakken en de dakkapellen. De naastgelegen tweede slaapkamer is thans in gebruik als kleedkamer.

Studio:
Aan het einde van de oprit staat de L-vormige studio van ca. 37 m2. Niet alleen voor eigen gebruik maar ook ten behoeve van verhuur is de studio zeer interessant. Deze ruimte heeft een eigen entree, plavuizenvloer, cv-ketel, aparte meterkast, de mogelijkheid voor een douche en de aansluitingen voor een keuken. De grootste ruimte van bijna 8.50 meter diep heeft twee ramen aan de tuinzijde en openslaande deuren naar de oprit. Wordt dit een atelier, kantoor-/praktijkruimte, gastenverblijf of een fantastische hobbyruimte?

Exterieur:
De voortuin en oprit zijn geheel bestraat waardoor er ruime parkeergelegenheid op eigen terrein is. Tussen de kapsalon en de studio is een poort naar de geheel bestrate achtertuin, die genoeg ruimte biedt om in de zon te zitten. Aan de L-vormige studio is een overkapping gebouwd die je bijvoorbeeld als fietsenstalling kunt gebruiken.

Bijzonderheden:
- De studio heeft een eigen cv-ketel en een eigen meterkast;
- De kapsalon/winkelruimte heeft een eigen entree, cv-ketel, toiletruimte en een keuken/dagverblijf;
- Zeer compleet uitgevoerde bovenwoning met een eigen entree aan de achterzijde;
- Het dak van de woning is geïsoleerd;
- Kunststof kozijnen, voorzien van isolerende beglazing;
- Ruime parkeergelegenheid op eigen terrein;
- Bouwjaar 1955, perceeloppervlak 254 m2, winkel 70 m2, wonen 93 m2 en studio 37 m2.

Aanvaarding in overleg.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 649,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 3,982
Original asking price
€ 669,000 kosten koper
Listed since
6+ months
Status
Available
Acceptance
Available in consultation

Construction

Kind of house
Single-family home, double house
Building type
Resale property
Year of construction
1955
Specific
Double occupancy possible
Type of roof
Gable roof covered with asphalt roofing and roof tiles

Surface areas and volume

Areas
Living area
163 m²
Other space inside the building
2 m²
External storage space
37 m²
Plot size
254 m²
Volume in cubic meters
530 m³

Layout

Number of rooms
5 rooms (3 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 2 separate toilets
Bathroom facilities
Shower
Number of stories
3 stories
Facilities
Outdoor awning, skylight, mechanical ventilation, passive ventilation system and rolldown shutters

Energy

Energy label
C What does this mean?
Insulation
Roof insulation and double glazing
Heating
CH boiler
Hot water
CH boiler
CH boiler
Nefit + Agpo (in ownership)

Cadastral data

BENNEKOM E 5716
Cadastral map
Area
254 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
Alongside a quiet road, in residential district and unobstructed surrounding view
Garden
Back garden, front garden and side garden
Back garden
98 m² (11,5 meter deep and 8,5 meter broad)
Garden location
Located at the northwest accessible via the rear

Storage space

Shed / storage
Detached brick storage

Garage

Type of garage
Detached brick garage
Capacity
2 cars

Parking

Type of parking facilities
Parking on private property

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Laarweg 27

€ 649,000 k.k.