• Sold under reservation

Rijwoning Brink (Bouwnr. 24) 2651 BX Berkel en Rodenrijs

Hightlighted features

  • 136 m² living area
  • 3 bedrooms
Map
€ 415,000 v.o.n.
Calculate monthly payment

Description

Rodenrijse Velden
Ruim en comfortabel wonen, dicht bij groen en water. Maar wel met Rotterdam en Den Haag op korte afstand. Te mooi om waar te zijn? Rodenrijse Velden komt te liggen aan de zuidoostkant van Berkel en Rodenrijs, op de fraaie locatie van het voormalige Hordijk-terrein. Hier wordt het landelijk wonen op een steenworp afstand van Rotterdam.

Een woonproject dat beide werelden verenigt; Rodenrijse Velden verbindt landelijk wonen met Randstedelijke genoegens. Een project met architectonisch hoogstaand ontworpen woningen. Voor elk wat wils, omdat er gekozen is voor een diversiteit aan woningtypologieën en verschijningsvormen. Een groene en waterrijke omgeving met de prettige gedachte daarbij dat Rotterdam altijd in het vizier blijft.

De omringende polders zijn groen en waterrijk, de ruimten tussen de woningen evenzo. De wijk is opgezet in een aantal deelgebieden. De Bonfut, de Rodenrijseweg, het Park en de Brink en het Schiereiland zijn stuk voor stuk fraai aangelegde gebieden met elk een eigen sfeer en charme, waardoor de individuele kwaliteiten van de woningen sterker tot uiting komen. Er is aandacht besteed aan het in ere herstellen van het in de parkzone zichtbaar gemaakte dijklichaam. Parkeergelegenheden zijn zo veel als mogelijk geclusterd en aan het straatbeeld onttrokken. Extra water is toegevoegd en er is vormgegeven aan een groen plein met duurzame, natuurlijke speelvoorzieningen. Met voldoende ruimte voor spelende kinderen. Er is creatief omgegaan met de voorzieningen in de openbare ruimte vanwege de aanwezigheid van de hogedrukgasleiding. Kortom: een groene ruimte om elkaar te ontmoeten en een gezellig praatje met buren of omwonenden te maken. Ook een pluspunt: het diverse woningaanbod. Geschakelde, vrijstaande, appartementen of rijwoningen......... elk type woning telt meerdere varianten. Je zal dus altijd een huis van je gading kunnen vinden. Hier woon je in een even karakteristiek als kindvriendelijk dorp, met alles erop en eraan. Met Rotterdam en Den Haag op een steenworp afstand. Twee uitersten van leefomgevingen, dicht naast elkaar. Te mooi om waar te zijn?

Ideale locatie
Rodenrijse Velden is ideaal gelegen. Het bevindt zich op de mooie locatie van het voormalige Hordijk-terrein, aan de zuidoostrand van Berkel en Rodenrijs. Op slechts vijf minuten afstand van de woningen begint het centrum van Berkel en Rodenrijs dat deels nog historisch is bebouwd. Je vindt hier een fijne mix van winkels en horeca, gehuisvest in vooral gezellige straatjes. Daarnaast zijn scholen dichtbij, net als zorgcentra, sportverenigingen en gemeentelijke instellingen. De directe omgeving is groen en waterrijk - polderachtig. Het Annie M.G. Schmidt park bevindt zich op loopafstand van het plan, maar ook andere groene recreatieparken liggen in de buurt. Het is wonen aan de groene rand van Rotterdam. In het plan Rodenrijse Velden vormen groen en water de hoofdmoot. In het hart van het plan komt er een groen plein met duurzame, natuurlijke speelvoorzieningen. Kortom: een groene ruimte om elkaar te ontmoeten en een gezellig praatje met buren of omwonenden te maken.

Bereikbaarheid
Rodenrijse Velden is ideaal gelegen. Op slechts vijf minuten afstand van de woningen begint het centrum van Berkel en Rodenrijs dat deels nog historisch is bebouwd. Je vindt hier een fijne mix van winkels en horeca, gehuisvest in vooral gezellige straatjes. Daarnaast zijn scholen dichtbij, net als zorgcentra en sportverenigingen.

Ook bestemmingen buiten het dorp zijn snel bereikbaar. Een autorit naar Rotterdam Hillegersberg-centrum duurt nog geen kwartier, de binnenstad iets langer. Den Haag ligt met een half uur rijden iets verder weg. Fietsen naar beide steden kan natuurlijk ook, dankzij een uitgekiend net van goed onderhouden fietspaden. Reis je met het openbaar vervoer, dan zit je helemaal goed. De RandstadRail is namelijk dé manier van snel en veilig reizen. Via de nabijgelegen halte Rodenrijs, op een paar minuten lopen, ben je in zo’n tien minuten in het centrum van Rotterdam. En Den Haag kan je in ruim twintig minuten bereiken. Bussen rijden vanaf deze halte vaak en in grote getale, op veel lijnen, ook ’s nachts. En via de Rotterdamse treinstations zijn tevens bestemmingen verder van huis snel bereikbaar.

Hoek en rijwoningen bouwnr. 13 t/m 42:
Aan de zuidoostzijde van de Brink ligt deze mooie hoekwoning. Gelegen in een rij van acht woningen, met vrij uitzicht over de gezellige Brink. Met drie grote slaapkamers en veel ruimte op de tweede verdieping zijn het perfecte woningen voor ook grotere gezinnen. De woningen zijn er in 2 verschillende breedtematen, voor ieder wat wils.

Begane grond:
Op de begane grond bevindt zich de woonkamer, met aan de voorkant een halfopen keuken. De achtertuin met berging ligt op het zuidoosten.Van hieruit kijk je uit op het (Schier)eiland. De warmtepomp en boiler bevinden zich onder de trap.

1e verdieping:
Boven tref je drie slaapkamers. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de badkamer, met daarin onder meer een tweede toilet.

2e verdieping:
Ook de tweede verdieping is ruim. Groot genoeg voor een optionele slaapkamer of hobbyruimte. En er is een aparte berging voor de wasmachine en droger.

Prijzen: vanaf € 375.000,-- v.o.n. tot € 470.000,-- v.o.n.

De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan deze gegevens worden ontleend.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 415,000 vrij op naam
Asking price per m²
info
€ 3,051
Listed since
2 months
Status
Sold under reservation
Acceptance
Available in consultation

Construction

Kind of house
Single-family home, row house
Building type
New property
Year of construction
2021
Quality marks
Woningborg garantiecertificaat

Surface areas and volume

Areas
Living area
136 m²
Volume in cubic meters
515 m³

Layout

Number of rooms
5 rooms (3 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Shower and toilet
Number of stories
3 stories
Facilities
Sliding door and solar panels

Energy

Provisional energy label
A What does this mean?
Insulation
Double glazing and completely insulated
Heating
Heat recovery unit and heat pump

Exterior space

Location
In residential district
Garden
Back garden and front garden

Parking

Type of parking facilities
Public parking

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Market insights Beta

Avg. asking price

Rodenrijse Zoom

All of Berkel en Rodenrijs

Not enough data available to show the average asking price.

arrow-right What does this mean?
Avg. asking price per m2

Rodenrijse Zoom

All of Berkel en Rodenrijs

Not enough data available to show the average asking price per m2.

arrow-right What does this mean?
Need help with buying?

A real estate agent can give you more insights in the housing market.

arrow-right Find an agent
Based on homes that were sold in this neighborhood in the past year. More information

Rijwoning Brink (Bouwnr. 24)

€ 415,000 v.o.n.