De Regent (Bouwnr. 5) 2518 BP Den Haag

Hightlighted features

  • 144 m² living area
  • 4 bedrooms
Map
€ 565,030 v.o.n.
Calculate monthly payment

Description

De bouw is gestart, wonen eind 2021!

Verandawoning 4-laags
Alles is bijzonder aan deze woning. De breedte. De indeling. De ligging. En de buitenruimte. De woningbrede veranda aan de voorkant van het huis biedt een heerlijke, beschutte plek om buiten te zijn. Hier kunt u genieten van de gezelligheid die zich op het speel- en ontmoetingspleintje voor de deur afspeelt. Hier rijden geen auto’s. Kinderen kunnen er dus op een veilige manier leren fietsen.

Dat de Verandawoningen in de breedte zijn gebouwd, maakt ze anders dan anders. Ook de indeling is origineel: op de begane grond vindt u de woonkeuken van uw dromen, die in directe verbinding staat met het pleintje voor de deur. Na het eten rennen de kinderen zó naar buiten om nog even te spelen. De royale woonkamer met veranda bevindt zich op de eerste verdieping. Twee slaapvertrekken en een luxe badkamer op de tweede. Bij bouwnummer 5 en 8 heeft u standaard 3 slaapkamers. Deze indeling is flexibel. Gebruikt u de begane grond liever als werkkamer, wilt u de keuken bij de woonkamer trekken of een extra slaapkamer maken op de woonverdieping? Het kan allemaal. Heeft u meer ruimte nodig? Dan is er de optie een extra verdieping toe te voegen aan het huis. Of kies voor bouwnummer 5 die standaard is voorzien van een 4e verdieping en ruimte biedt voor maar liefst twee extra slaapkamers. Ook een dakterras behoort tot de mogelijkheden.

Dat de woning aan een autovrij pleintje ligt, maakt het een droomhuis voor gezinnen. Terwijl de kinderen vrolijk spelen met hun vriendjes en vriendinnetjes, geniet u op uw veranda van uw koffie en krant, terwijl u een oogje in het zeil houdt op wat beneden gebeurt. En heeft u zelf zin in wat reuring? Dan hoeft u de deur maar uit te lopen om buren te ontmoeten.

Wil je de informatie over het project ontvangen? Neem dan contact op met de makelaar of meld je aan via de projectwebsite.

Wonen in De Regent I betekent: wonen in het hart van bruisend Den Haag, met alle voordelen van een buitenwijk. Hier hebben kinderen volop ruimte om veilig te spelen, zowel in Park de Verademing als op het groene speelpleintje voor de deur.
Tegelijkertijd bent u vlakbij de binnenstad, op steenworpafstand van het Westeinde aan de ene, en het hippe Zeeheldenkwartier aan de andere kant. De multiculturele Weimarstraat, de hippe Piet Heinstraat en het sfeervolle Prins Hendrikplein bevinden zich op vijf minuten fietsen. Binnen een kwartier bent u bij de duinen.

De Regent
Tussen de twee groene singels, de Van Boecopkade en de Noord-West Buitensingel, wordt De Regent gerealiseerd. Om te beginnen met De Regent I, een woonblok met twaalf ruime koopwoningen voor gezinnen. Het project wordt in Haagse stijl gebouwd. Statig, met oog voor detail. De koopwoningen in De Regent I zijn stuk voor stuk charmante, statige, Haagse huizen, met vele vierkante meters en een vrije indeling ontworpen door het gerenommeerde architectenbureau Geurst en Schulze. Elke koopwoning heeft een eigen privé parkeerplaats op het afgesloten binnenterrein.

Het Energiekwartier
Het Energiekwartier is hard op weg een van de meest gewilde woonwijken van Den Haag te worden. Woongebouwen Esperanto is in aanbouw, andere nieuwbouw wordt inmiddels bewoond door nieuwe bewoners die leven in de brouwerij brengen. Hier woont u op een locatie waar u geniet van rust, ruimte en buitenspeelmogelijkheden, met alle geneugten van de binnenstad om de hoek.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 565,030 vrij op naam
Asking price per m²
info
€ 3,924
Listed since
6+ months
Status
Available
Acceptance
Available in consultation

Construction

Kind of house
Desirable residence/villa, row house
Building type
New property
Year of construction
2020

Surface areas and volume

Areas
Living area
144 m²
Volume in cubic meters
389 m³

Layout

Number of rooms
5 rooms (4 bedrooms)
Number of stories
1 story

Energy

Provisional energy label
A What does this mean?

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Market insights Beta

Avg. asking price

Zeeheldenkwartier

All of Den Haag

Not enough data available to show the average asking price.

arrow-right What does this mean?
Avg. asking price per m2

Zeeheldenkwartier

All of Den Haag

Not enough data available to show the average asking price per m2.

arrow-right What does this mean?
Need help with buying?

A real estate agent can give you more insights in the housing market.

arrow-right Find an agent
Based on homes that were sold in this neighborhood in the past year. More information