• Sold under reservation

Heegterstraat 9 5386 CN Geffen Geffen

Hightlighted features

  • 186 m² living area
  • 754 m² plot size
  • 4 bedrooms
Map

Description

LET OP. Door de grote hoeveelheid reacties kunnen er helaas geen bezichtigingen meer worden ingepland.

Zoekt je een karakteristiek huis met veel ruimte en grote tuin, waar in de loop der jaren het een en ander aan is vernieuwd en bijgebouwd, dan ben je hier aan het juiste adres. De eerste reactie van mensen die hier binnenkomen is: wat een ruimte! De oorspronkelijke bouw is van ergens in het midden van de jaren '50. In 1978 is daar een flink stuk bij aangebouwd en in 1988 is daar een verdieping op gezet met plat dak (vernieuwd in 2019) voorzien van 13 zonnepanelen (4,1 kWp).

Begane grond.
Je komt binnen in een ruime hal met garderobe, meterkast en berging. Als je dan verder gaat kom je in een riante ruimte van +/- 60m2 bestaande uit een eetkamer, zitkamer met kunststof schuifpui en open keuken. De keuken is voorzien van een elektrische kookplaat, vaatwasser en oven/magnetron. Hier bevindt zich ook de deur naar de kelder. Achter de keuken vind je de bijkeuken met aansluiting voor wasmachine en droger. Verder een ruim toilet en de cv-ruimte.

Verdieping.
Ga je via de trap in de hal naar boven dan zie je links een wat gedateerde badkamer met bad en wastafel. Verder 2 ruime slaapkamers. Rechts via de overloop kom je bij een tweede ruime badkamer met douche, toilet en wastafel. Verder kom je hier ook nog twee slaapkamers tegen, waarvan de grote (24m2) een kunststof dakkapel heeft.

Naast het huis staat dan aan de ene zijde de garage met smeerput en elektrisch bedienbare kanteldeur, aan de andere zijde staat een glazen carport. Hier kun je makkelijk een camper of caravan stallen. Achter de garage vind je ook nog een berging.

Via de achterdeur kom je in een grote tuin op het zuidwesten voorzien van een regeninstallatie. In de tuin vind je verder een vijver en een broeikas. Hou je van walnoten, frambozen, bessen en aardbeien het staat er allemaal. Ook een mispel, appel en pruimenboom ontbreken niet.
Hou je van een vers eitje elke dag? Achter in de tuin staat een kippenhok, voor de kippen moet je zelf zorgen.

Opmerkingen / aanvullingen:
De dakbedekking op het platte gedeelte is in 2019 vernieuwd en voorzien van 13 zonnepanelen.

Vraag altijd naar de lijst van zaken. De in deze brochure omschreven zaken horen niet altijd bij de woning en gaan soms mee en zijn soms ter overname.

Deze woning is gemeten volgens de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning met veel zorg hebben opgemeten kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch verkoper noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoeringen worden door ons gezien als zuiver indicatief. Indien de exacte maatvoering voor u van belang is, raden wij u aan de maten zelf te (laten) meten.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 429,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 2,306
Listed since
4 months
Status
Sold under reservation
Acceptance
Available in consultation

Construction

Kind of house
Single-family home, detached residential property
Building type
Resale property
Construction period
1945-1959
Type of roof
Combination roof

Surface areas and volume

Areas
Living area
186 m²
Other space inside the building
1 m²
External storage space
24 m²
Plot size
754 m²
Volume in cubic meters
600 m³

Layout

Number of rooms
5 rooms (4 bedrooms)
Number of bath rooms
2 bathrooms and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Bath, shower and toilet
Number of stories
2 stories
Facilities
Optical fibre, flue, TV via cable and solar panels

Energy

Energy label
D What does this mean?
Insulation
Partly double glazed
Heating
CH boiler and wood heater
Hot water
CH boiler
CH boiler
Remeha (gas-fired combination boiler from 2006, in ownership)

Cadastral data

GEFFEN C 2860
Cadastral map
Area
472 m²
Ownership situation
Full ownership
GEFFEN C 4065
Area
282 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
In residential district
Garden
Back garden and front garden
Back garden
420 m² (28 meter deep and 15 meter broad)
Garden location
Located at the west accessible via the rear

Storage space

Shed / storage
Detached brick storage

Garage

Type of garage
Carport and detached brick garage
Capacity
1 car
Facilities
Electricity

Parking

Type of parking facilities
Parking on private property

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Heegterstraat 9

€ 429,000 k.k.