Deldensestraat 7471 KZ Goor Gijmink

Description

Altijd al gedroomd van wonen in een glooiende groene omgeving? Dan is dit de kans!

Op een onbebouwd perceel van 1.557 m² aan de Deldensestraat aan de rand van Goor is er een unieke kans om een woning te bouwen.

Het perceel is onderdeel van een woonerf waar totaal 4 woningen in een landelijke setting worden gebouwd. Tussen de woningen wordt een centrale ruimte gerealiseerd, waar tevens parkeervoorzieningen worden gemaakt. De woningen worden via een nieuwe toegangsweg via de Gondalaan ontsloten op de Deldensestraat.

Erfinrichtingsplan
De landelijke setting van de woningen is door GroenAdviesbureau H.A. ten Have uit Schalkhaar uitgewerkt in een erfinrichtingsplan. Hierin is gezocht naar landschappelijke aanknopingspunten in het omringende landschap. Het plangebied ligt in het kampenlandschap. Dit landschapstype kenmerkt zich door zijn kleinschaligheid en onregelmatige patronen van singels, houtwallen, zandpaden en bosjes rond de omsloten kampen.

Op en rond het erf worden een aantal bomen aangeplant. Ten west gaat het om 6 eiken. Verder wordt ten oosten van het plangebied een boomgaard gerealiseerd bestaande uit zeven hoogstam fruitbomen met eveneens een waterretentie-mogelijkheid. Ten noorden van de woningen wordt het perceel versterkt met een erfbosje. Tot slot wordt het erf omsloten met enkele eiken, lindes of walnootbomen waardoor de bebouwing landschappelijk wordt ingepast.

Riant kavel
Het kavel heeft de bestemming wonen waarbinnen een woning mag worden gebouwd met een inhoud van maximaal 1.000 m³ inclusief een inpandig bijgebouw van maximaal 150 m².

De kavel is gelegen tegen het buitengebied van Goor. In de kern van Goor zijn tal van sociaal maatschappelijke voorzieningen aanwezig, evenals winkels voor dagelijkse boodschappen en horecavoorzieningen. De bereikbaarheid is goed, de autosnelweg A1 en autoweg N18 zijn binnen 10 minuten bereikbaar.

Het kavel wordt aangeboden met 1.557 m². Een mandelig perceel van 388 m² (1/4 deel) is tevens onderdeel van het verkocht. Dit perceel betreft de toegangsweg een een aantal parkeerplaatsen ten behoeve van 4 woningen.

De in deze publicatie getoonde impressies zijn ontworpen door Marten Jansen (martenontwerp.nl) uit Broekland en dienen ter indicatie voor het landelijke beeld dat voor dit initiatief wordt nagestreefd.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 375,000 kosten koper
Listed since
6+ months
Status
Available
Acceptance
Available immediately

Construction

Type of property
Building plot

Layout

Plot size
1,940 m²

Cadastral data

GOOR A 3888
Cadastral map
Area
1.557 m² (part of parcel)
Ownership situation
Full ownership
GOOR A 3890
Area
383 m² (part of parcel)
Ownership situation
Held in common ownership

Exterior space

Location
Outside the built-up area and unobstructed surrounding view

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Deldensestraat

€ 375,000 k.k.