Leuvensestraat 19 b 6923 BN Groessen

€ 910,000 v.o.n. Calculate monthly payment

Hightlighted features

  • Year of construction 2020
  • Living area 360 m²
  • Number of rooms 11
  • Plot size 5,650 m²

Description

Een royale bouwkavel met een exclusieve villa, landelijk gelegen en goed ontsloten tussen Arnhem en Nijmegen.

Het bouwperceel van ca. 5660 m2 grenst aan het waterrijke natuurgebied de Gelderse poort midden in de Liemers in het gastvrije Groessen.
Deze energie neutrale villa met een inhoud van ca 1000 m3 wordt toekomstgericht gebouwd en gasloos opgeleverd. Door middel van een slimme energiezuinige warmtepomp die 's winters uw huis verwarmt en in de zomer koelt heeft u in combinatie met zonwerend glas het gehele jaar een perfect binnenklimaat. Geïntegreerde zonnepanelen voorzien de villa van stroom.

Deze vrijstaande villa is in harmonie met landschap ontworpen met slechts één doel: de hoogst haalbare woonkwaliteit en heeft door zijn markante positie een prominente rol binnen het project in GlorieusWonen.
Het aanzicht hiervan zal u als bezitter, wanneer u uw eigen oprijlaan oprijdt, een voornaam gevoel geven. De oprijlaan eindigt in een erf waar ruim geparkeerd kan worden door uzelf evenals uw bezoekers. Door de vrije ligging in het landschap in combinatie met de aangelegde kavelbeplanting is een gevoel van vrij wonen absoluut aanwezig en is uw privacy gewaarborgd.

Door de toepassing van een moderne, heldere en strakke beeldtaal, met een eenduidig kleurgebruik, in combinatie met royaal gebruik van glas is een unieke woning ontstaan die u wellicht niet verwacht in het buitengebied.
In tegenstelling tot de robuuste voorzijde, is de tuinzijde licht en luchtig. Vanuit de zes meter hoge serre loopt het glas aan deze zijde door in het hoofdvolume. Het glas loopt daarbij van plafond tot aan de vloer door voor een ultiem binnen-buitengevoel. Overdag genieten van de omgeving en 's avonds van de zonsondergang en de sterrenhemel. Door gebruik te maken van warmte werend glas en vloerkoeling ervaart u tijdens de warme zomermaanden een aangenaam klimaat.

In totaal mag er tot wel 150 m2 aan bijgebouwen gerealiseerd worden. Dit is ruim voldoende voor bijvoorbeeld een paardenstal, zwembad met sauna of hobbyruimte. Ook is er de mogelijkheid om hierin een aan huis gebonden beroep uit te oefenen.

De multifunctionele villa is ook uitermate geschikt voor bijvoorbeeld kantoor/praktijk aan huis of dubbele bewoning.

Voor meer informatie kijk op de website glorieus-wonen of glorieus-wonen.nl.

Kwaliteit
De villa wordt gebouwd door een gerenommeerd aannemer, is uitstekend geïsoleerd en wordt ambachtelijk met afbouwgarantie gebouwd.
Binnen het concept zijn er nog veel mogelijkheden. De kleur van zowel de gevelstenen als dakpannen, de indeling van de kamers en inhoud van deze villa is geheel naar eigen wens in te vullen.
Wij kijken individueel naar uw wensen en integreren dit moeiteloos en onzichtbaar in uw villa.
Bij koop van uw villa wordt er direct gestart met de bouw en is deze binnen een jaar klaar.

Bereikbaarheid
Deze vrijstaande villa staat aan de rand van het natuurgebied de Gelderse Poort. Goed ontsloten, met de snelweg A12 en met de doortrekking van de A15 rijdt u in een uurtje naar de Randstad. Bussen en treinen zijn binnen 5 minuten bereikbaar en met de ligging direct op een fietsroute verkent u zo de omgeving. Zo zijn de stad en het platteland uitstekend met elkaar verbonden.

Leefomgeving
De Liemers kenmerkt zich door een divers waterrijk landschap met heuvels, wijngaarden, weidevogels en streekeigen producten. Maar ook moderne industrie en grote (woon)warenhuizen als Intratuin, Mediamarkt, Ikea, Woondock, of bouwmarkten zijn er volop aanwezig.
Het idyllische Groessen is een gastvrij Liemers kerkdorp in de gemeente Duiven. Een dorp waar het prettig wonen en leven is. Echt een dorp voor mensen die van rust houden en toch alle basisvoorzieningen binnen handbereik willen hebben. In Groessen zult u zich niet gauw vervelen. Het bruisende verenigingsleven en de prachtige natuur zorgen ervoor dat u zich direct thuis voelt.
Moderne steden als Arnhem, Nijmegen, Zevenaar en Duiven liggen binnen handbereik, hier kunt u naar hartenlust winkelen, een avondje stappen, naar een museum gaan of een terrasje pakken.
Daarnaast zijn de recreatiegebieden als Rhederlaag, Bijland en Stroombroek een paradijs voor watersportliefhebbers.
Door een drone gemaakte video-opname geeft een realistisch beeld van het nieuwbouwproject met daarin een artist impression van de woningen gepresenteerd.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 910,000 vrij op naam
Asking price per m²
info
€ 2,528
Listed since
2 months
Status
Available
Acceptance
Available in consultation

Construction

Kind of house
Villa, detached residential property
Building type
Resale property
Year of construction
2020

Surface areas and volume

Areas
Living area
360 m²
Plot size
5,650 m²
Volume in cubic meters
991 m³

Layout

Number of rooms
11 rooms (4 bedrooms)
Number of stories
2 stories and a attic
Facilities
Solar collectors and solar panels

Energy

Energy label
Not available
Heating
Heat pump

Cadastral data

DUIVEN H 1874
Cadastral map
Area
5.650 m²

Exterior space

Location
Alongside a quiet road, rural and unobstructed surrounding view

Parking

Type of parking facilities
Parking on private property

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Market insights Beta

Avg. asking price

Groessen

All of Groessen

Not enough data available to show the average asking price.

arrow-right What does this mean?
Avg. asking price per m2

Groessen

All of Groessen

Not enough data available to show the average asking price per m2.

arrow-right What does this mean?
Need help with buying?

A real estate agent can give you more insights in the housing market.

arrow-right Find an agent
Based on homes that were sold in this neighborhood in the past year. More information

Leuvensestraat 19 b

€ 910,000 v.o.n.