• Sold under reservation

Vlissingsestraat 19 -17 4371 RA Koudekerke Koudekerke

€ 395,000 v.o.n.
Calculate monthly payment

Description

YOUR WAY OF LIVING: Op het Zeeuwse eiland Walcheren, tussen het strand van Dishoek, Vlissingen en Middelburg, ligt Buitenplaats Der Boede.

Een indrukwekkend landgoed met monumentaal huis aan de rand van het pittoreske dorpje Koudekerke. Buitenplaats Der Boede biedt een exclusieve buitenkans: 22 riante kavels om uw droomvilla te realiseren.

De bouwkavels variëren van bijna 1.200 m2 tot ruim 5.200 m2 en bieden volop privacy . Prijzen vanaf €365.000,- v.o.n.

Zowel voor permanente als recreatieve bewoning geschikt.

NOG MAAR 10 KAVELS BESCHIKBAAR
 
Volop groen en privacy
De kavels zijn deels gelegen in het aanwezige bos. De mooiste exemplaren van de aanwezige bomen worden gespaard. Zo kunt u direct genieten van het volwassen groen dat tegelijkertijd de nodige privacy biedt. Op Buitenplaats Der Boede worden de bestaande landschappelijke vista’s gerespecteerd en gerestaureerd met passende beplanting.  Voor de entree van de buitenplaats heeft u zo vanaf meerdere kanten een fraai zicht op het monumentale huis en het rijke groen. Dat is wel heel bijzonder binnenkomen…

Op de kavels heeft u alle vrijheid om uw eigen villa te realiseren. Geheel naar uw wens en uw manier van leven. Zo creëert u hier uw ultieme droomvilla.

BOUWKAVEL 17 heeft een oppervlakte van 1272 m2. Uw mag in eerste aanleg max 40% van uw bouwvlak bebouwen, zie kavelpaspoort. Inhoud van uw woning is maximaal 2500 m3 !!

Unieke oplevering van uw kavel :

Elke bouwkavel is reeds bouwrijp opgeleverd incl een gaashekwerk van max 1.80 hoog aan de zijkanten en achterzijde.

Om met groene karakter te behouden wordt elk bouwperceel wordt zowel aan de voorzijde als aan de zijkanten voorzien van een groene afscheiding in de vorm van een beukenhaag. Aan de voorzijde wordt deze haag minimaal 80 cm hoog, aan de zijkanten bedraagt deze maat 180 cm. De breedte van de haag bedraagt minimaal 50 cm.

Dit verstaan wij onder bouwrijp opleveren !!

De architecten
Ervaar alle vrijheid om uw droomvilla te realiseren, passend bij uw smaak en manier van leven. Vier architecten hebben op uitnodiging van de ontwikkelaar een aantal woningontwerpen gemaakt. Elke architect laat daarbij een eigen stijl zien. 
Aan u de keuze om met één van deze geselecteerde architecten of met uw eigen architect aan de slag te gaan. Een beeldkwaliteitsplan met respect voor de historie van deze plek zorgt voor een waardige invulling. 
Er is veel variatie mogelijk in bouwvormen en stijlen, binnen kaders die ervoor zorgen dat Buitenplaats Der Boede haar rijkdom en statigheid behoudt. Het maakt het tot een genot om hier te mogen wonen.

Omgeving
Zeeland, de provincie met de meeste zonuren van Nederland, heeft heel wat te bieden. Walcheren is van oudsher voor toeristen het bekendste deel van Zeeland. Het hele eiland heeft fraaie zandstranden, duingebieden en bossen. Waar je ook bent op Walcheren, bijna overal heb je zicht op de duinen. Vanuit Buitenplaats Der Boede is het strand van Dishoek dichtbij en zijn ook alle stadse voorzieningen van historisch Middelburg en nautisch Vlissingen op een steenworp afstand. Hier kunt u uitgebreid shoppen, genieten van cultuur en een avondje uitgaan. Ook zijn hier diverse onderwijsinstellingen voor uw kinderen. Bovendien liggen de Belgische stad Antwerpen en de mondaine badplaats Knokke op slechts 60 autominuten van Buitenplaats Der Boede.

Heeft u interesse, dan geeft de makelaar u graag een nadere toelichting. Per kavel is er een zgn ‘kavelpaspoort’ beschikbaar met daarop de mogelijkheden.   Start hier u droom? Bel gerust met ons kantoor. Wellicht tot binnenkort

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 395,000 vrij op naam
Listed since
6+ months
Status
Sold under reservation
Acceptance
Available in consultation

Construction

Type of property
Building plot

Layout

Plot size
1,272 m²

Exterior space

Location
On the edge of a forest, alongside park, alongside a quiet road, sheltered location, outside the built-up area, In wooded surroundings and rural

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Vlissingsestraat 19 -17

€ 395,000 v.o.n.