• Sold under reservation

Lindenlaan 3 5175 BW Loon op Zand Mussenhoek

Description

Bouwkavel met bouwvergunning te koop!

Heb jij altijd al willen wonen in een luxe nieuwbouwvilla op een mooie locatie dichtbij de Loonse en Drunense Duinen? Dan is dit je kans.

Dit bouwkavel ligt op een exclusieve plek in Loon op Zand. De bouwvergunning is al aanwezig, dus jouw droom voor een fraaie villa gaat hier zeker uitkomen.

Op de art impressions zie je hoe deze villa eruit zou kunnen zien. Zo helpen we je alvast een handje op weg. Uiteraard heb je hier ook alle mogelijkheden om een andere woning te realiseren.

De woning zoals deze getekend heeft is reeds voorzien van een volledig ontwerp door architectenbureau Van Reeven uit Waalwijk en ook de bouwvergunning is geregeld. Je kan (bijna dan) direct aan de slag.

De woning zoals deze getekend is heeft een inhoud van 904m3, Totaal perceel circa 1150M2 (inclusief groenstrook welke aangekocht dient te worden ten tijde van de levering van de kavel

Zie jij jezelf al wonen in deze prachtige omgeving in je eigen, unieke huis? Grijp dan nu deze unieke kans en neem snel contact met ons op. We helpen je graag verder.

Een aantal punten die belangrijk zijn als je de kavel gaat bezoeken:

- De groenstrook aan de voorzijde (noordzijde) wordt meegeleverd bij de verkoop. (Doorlevering via huidige eigenaar en en gemeente Loon Op Zand, kosten voor rekening koper) Dit is circa 150m2 en mag groen ingericht worden. De in-en uitrit kan hierop aangelegd worden. Vergunning dient nog afgegeven te worden.

- Op het perceel staan drie waardevolle bomen. Deze mogen niet verwijderd worden, maar wel onderhouden worden. Het is niet mogelijk om een kapvergunning voor de drie bomen aan te vragen bij de gemeente. Meer informatie over de waardevolle bomen kunt u vinden op de website van de gemeente Loon op Zand. Let op de bomen staan genoteerd aan het Elzenpad. Alle andere bomen en struiken op het perceel mogen overigens geruimd worden.

- Het bouwplan voorziet in een vrijstaande woning. Het is niet mogelijk om meerdere woningen te bouwen op de kavel ook geen 2-onder-1-kapwoning. Het bouwplan voorziet in de mogelijkheid om levensbestendig te bouwen.

- Je kan je eigen woning ontwerpen, maar je dient er rekening mee te houden dat er niet gebouwd mag worden onder de zogenaamde kroonprojectie van de bomen.

- We nodigen je van harte uit om een kijkje te nemen op de kavel. Je mag ons bellen om je plannen verder door te spreken op ons kantoor in Waalwijk.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 420,000 kosten koper
Listed since
6+ months
Status
Sold under reservation
Acceptance
Available in consultation

Construction

Type of property
Building plot

Layout

Plot size
1,150 m²

Cadastral data

LOON OP ZAND N 1704
Cadastral map
Area
1.002 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
On the edge of a forest, sheltered location and in residential district

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Lindenlaan 3

€ 420,000 k.k.