Stellalunet 12 c 6221 JG Maastricht Wyck

Hightlighted features

  • 106 m² living area
  • 2 bedrooms
Map

Description

Op een prachtige plek in Ceramique staat dit boogvormige driekamerappartement met een gunstige ligging ten opzichte van de zon en een overdekt balkon aan de zuidkant. Hier woon je op de tweede verdieping van appartementengebouw Le Jardin Ceramique en kijk je uit naar de gemeenschappelijke tuin, de gerestaureerde fabrieksmuur en de nieuwbouw aan de Heugemerweg. Dit fraaie appartement biedt veel wooncomfort en heeft in de parkeergarage een vaste parkeerplek en een ruime berging.

Het appartement maakt deel uit van het mooie appartementengebouw Le Jardin Ceramique, gesitueerd aan de oostzijde van de geliefde wijk Ceramique. Je kunt lopend naar de binnenstad, het treinstation en het bruisende Wyck. Loop naar de supermarkt of Plein 1992 met diverse winkels en horecagelegenheden. Met de fiets ben je snel bij het MUMC+ en diverse faculteiten van Maastricht University. Vanuit de parkeergarage ben je in korte tijd bij de uitvalswegen naar de A2 en A79.

Appartementengebouw:

Le Jardin Ceramique heeft op de begane grond een gezamenlijke entree met video intercom, het bellentableau en de brievenbussen. Vanuit de mooie hal kun je met de trap en lift de bovengelegen woonverdiepingen en de parkeergarage bereiken. In de parkeergarage heb je de beschikking over een vaste parkeerplaats en een ruime privé berging.

Appartement:

Het appartement heeft een ruime hal van waaruit de woonkamer, beide slaapkamers, de wasruimte, toiletruimte en de badkamer te bereiken zijn. De lamelparketvloer ligt niet alleen in de hal maar ook in de woonkamer en keuken. De toiletruimte is ruim van opzet, heeft wit/zwarte tegels op de wanden en vloer, een wandcloset en een fonteintje.

De boogvorm van het appartement komt goed tot uiting in de woonkamer. Door de grote ramen aan de oostkant kijk je naar de Heugemerweg en de hoge ramen grenzen aan het overdekte balkon, gesitueerd op het zuiden. In deze woonkamer van maar liefst ± 43m² is ruim voldoende plek voor een zithoek, tv-meubel, eettafel en een thuiswerkplek.

Vanuit de woonkamer stap je de keuken in waar de ochtendzon door het grote raam naar binnen schijnt. De hoekopstelling van Bruynzeel is geplaatst in 2019 en voorzien van een composiet werkblad, ledverlichting en alle benodigde inbouwapparatuur: een inductiekookplaat, afzuigkap, oven, koelkast en een vaatwasser. De vriezer, wasmachine en droger kunnen in de berging staan; deze is te bereiken vanuit de hal.

Het appartement heeft twee slaapkamers, beiden aan de koele noordzijde. De eerste kamer is een ruime eenpersoonskamer met laminaat op de vloer en de tweede, tevens grootste kamer heeft tapijt op de vloer. Deze kamer is een ruime, koele tweepersoonskamer.

Vanuit de hal stap je de badkamer in. Je ziet niet alleen een ligbad maar ook een aparte douche en een wastafel met spiegel en planchet. De wanden en vloer zijn, net als in de naastgelegen toiletruimte, voorzien van wit/zwarte tegels en de thermostaatkranen zijn van Grohe.

Bijzonderheden:
- Door de grote raampartijen in de woonkamer en de keuken beschikt dit appartement over veel lichtinval.
- Vaste parkeerplaats en een ruime privéberging in de parkeergarage’
- Servicekosten € 193,16 per maand inclusief opstal-, brand- en glasverzekering, reservering groot onderhoud en schoonmaak algemene ruimtes;
- Het appartementengebouw heeft dak-, spouwmuur- en vloerisolatie;
- Verwarming en warm water via stadsverwarming;
- Gunstig gelegen ten opzichte van het openbaar vervoer (bus en trein) eveneens bevindt de apotheek en huisdokter zich op een 100 m afstand van dit complex;
- Er is geen enkele last van verkeerslawaai vanwege drukke Avenue Ceramique;
- Overdekt balkon;
- Schriftelijkheidsvereiste: Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend.
- De termijn die wordt opgenomen voor eventuele overeengekomen ontbindende voorwaarden (bijv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
- De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 375,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 3,538
Service charges
€ 193 per month
Listed since
5 weeks
Status
Available
Acceptance
Available in consultation
VVE (Owners Association) contribution
€ 193.16 per month

Construction

Type apartment
Apartment with shared street entrance
Building type
Resale property
Year of construction
1998
Type of roof
Flat roof covered with other

Surface areas and volume

Areas
Living area
106 m²
Exterior space attached to the building
7 m²
External storage space
10 m²
Volume in cubic meters
318 m³

Layout

Number of rooms
3 rooms (2 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Bath and shower
Number of stories
1 story
Located at
2nd floor
Facilities
Mechanical ventilation and TV via cable

Energy

Energy label
A What does this mean?
Insulation
Completely insulated
Heating
District heating
Hot water
District heating

Cadastral data

MAASTRICHT E 3051
Cadastral map
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
Alongside a quiet road and in residential district
Balcony/roof garden
Balcony present

Storage space

Shed / storage
Built-in

Garage

Type of garage
Underground parking and parking place

Parking

Type of parking facilities
Paid parking, public parking and resident's parking permits

VVE (Owners Association) checklist

Registration with KvK
Yes
Annual meeting
Yes
Periodic contribution
Yes (€ 193.16 per month)
Reserve fund present
Yes
Maintenance plan
Yes
Building insurance
Yes

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Stellalunet 12 c

€ 375,000 k.k.