• Sold under reservation

Marktstraat 75 5731 HV Mierlo

Hightlighted features

  • 93 m² living area
  • 289 m² plot size
  • 4 bedrooms
Map

Description

Op korte afstand van (winkel)centrum, geheel gemoderniseerde energiezuinige HALFVRIJSTAANDE TWEE-ONDER-EENKAPWONING met multi-funktioneel BIJGEBOUW annex WERK/PRAKTIJKRUIMTE 34m², en 27m diepe zonnige achtertuin(NW) op loopafstand van school, natuurgebied en alle uitvalswegen op 289m².

Indeling: ruime hal met tegelvloer, luxe toilet en royale bergkast, royale lichte doorzonwoonkamer ca 25m² met eikenhoutenvloer in open verbinding met werk/speelkamer(voormalige keuken) ca 7m² met zijraam en kast, doorgang naar achtergelegen fijne royale lichte eetkeuken ca 12m² met mooie laminaatvloer, grote ramen met zicht op fraaie diepe tuin, complete luxe keukeninrichting(‘00) met kookplaat, oven, magnetron, vaatwasser(‘17) en koelkast, aansl. wasapparatuur, Nefit combi-ketel(‘00) en deur naar royale overkapping met achterom.
Totale living ca 44m² met fraaie eikenplankenvloer en mooie laminaatvloer.

Fraaie zonnige, heerlijk privacybiedende liefst ca 27m(!) diepe achtertuin(NW) met tussengelegen grotendeels tegen wind beschermd royaal gezellig overdekt terras ca 16m² en achtergelegen groot vrijstaand multi-funktio neel bijgebouw annex praktijk/kantoorruimte(geisoleerd en verwarmd) ca 34m² met eigen toilet(kleine boodschap) en overkapping.

1e verdieping: overloop, 3 ruime slaapkamers resp. ca 13m², 8m² en 8m², nieuwe badkamer(’15) met douchecabine, fraai badmeubel met wastafel en luxe 2e toilet.

Vaste trap(’02) naar 2e verdieping: overloop met Solaredge(voor zonnepanelen), 4e slaap- /hobbykamer met houtenvloer en dakraam.

Spouwisolatie, dakisolatie, gehele woning v.v. dubbel glas. 10 zonnepanelen met Solaredge omvormer. Nieuwe hardhouten kozijnen met dubbel glas. Voegwerk buitengevel 2002.
Geen (inkijk) achterburen. Naast het pand ligt de eigen achterom.

Bouwjaar: 1970, verbouwd 2000. Inhoud: ca 390m3, bijgebouw ca 107m3
Perceelgrootte: 289m². Aanvaarding: in overleg.
=======================================================================================
Bezichtiging:
Een woning kopen is meer dan alleen de woning op zich, daarom is het voor u als aspirant koper van groot belang dat u een goede indruk krijgt van de woonomgeving van deze woning. Verstandig is het dan ook om vooraf de directe woonomgeving te bekijken alvorens u een afspraak voor een bezichtiging maakt. Ook voor een verkoper is een bezichtiging een spannend moment en daarom verzoeken wij u binnen enkele dagen na een bezichtiging uw reactie aan ons door te geven zodat wij de verkoper kunnen informeren over het resultaat van uw bezichtiging. Natuurlijk kan dit met een kort telefoontje of e-mail naar ons.

Onderzoeksplicht koper/mededelingsplicht verkoper:
De verkoper van een woning heeft een zogenaamde meldingsplicht, terwijl de koper een onderzoeksplicht heeft. Wij gaan ervan uit dat u als aspirant koper, voor dat u een bod uitbrengt, onderzoek heeft gedaan naar alle aspecten, die in het algemeen en voor
u in het bijzonder, van belang zijn bij het nemen van de aankoopbeslissing. Wij adviseren onder andere het bestuderen van de door ons aangeboden informatie, het navragen van informatie bij gemeente en/of andere instellingen. Om u daarbij te ondersteunen hebben wij voor u de volgende bescheiden ter inzage: eigendomsbewijs, kadastraal uittreksel en de woning vragenlijst ingevuld door de verkoper.

Financiering:
Uiteraard is ook een onderzoek naar uw eigen financiële mogelijkheden erg belangrijk. Graag brengen wij u in contact met specialisten die uw financiële mogelijkheden samen met u op een rijtje zetten.

Bedenktijd:
In het kader van de “wet koop onroerende zaken” wordt de koper beschermd door de bedenktijd van 3 dagen waarvan minimaal 2 werkdagen. Deze bedenktijd gaat in nadat de koper de door beide partijen ondertekende koopovereenkomst heeft ontvangen. Wij streven ernaar om binnen 5 werkdagen nadat de mondelinge overeenstemming is bereikt, de overeenkomst door beide partijen te laten ondertekenen.

Waarborgsom / Bankgarantie:
Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de kopende partij, binnen vier weken na het bereiken van de mondelinge overeenkomst, een waarborgsom van 10% van de koopsom te storten in handen van de notaris. Het is de kopende partij ook toegestaan een bankgarantie te stellen ter grote van dit bedrag. Indien de ontbindende voorwaarde financiering wordt overeengekomen, dan zal deze voor een periode van 3 tot 6 weken na de mondelinge overeenkomst worden opgenomen.

Verantwoording:
Alle informatie die wij in deze brochure verstrekken is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Ondanks dat wij grote zorg besteed hebben aan de samenstelling van deze brochure kunnen wij echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden ten aanzien van de juistheid ervan. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend. Alle opgegeven maten zijn indicatieve maten.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 295,000 kosten koper
Asking price per m²
info
€ 3,172
Listed since
8 weeks
Status
Sold under reservation
Acceptance
Available in consultation

Construction

Kind of house
Single-family home, double house
Building type
Resale property
Year of construction
1970
Type of roof
Gable roof

Surface areas and volume

Areas
Living area
93 m²
Other space inside the building
13 m²
Exterior space attached to the building
21 m²
External storage space
34 m²
Plot size
289 m²
Volume in cubic meters
390 m³

Layout

Number of rooms
7 rooms (4 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Shower and toilet
Number of stories
3 stories
Facilities
Solar panels

Energy

Energy label
B What does this mean?
Insulation
Roof insulation, double glazing and insulated walls
Heating
CH boiler

Cadastral data

MIERLO F 3860
Cadastral map
Area
289 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
In center
Garden
Back garden and front garden
Back garden
194 m² (31 meter deep and 6,25 meter broad)
Garden location
Located at the northwest accessible via the rear

Commercial property

Consulting rooms
34 m², built-in

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Market insights Beta

Avg. asking price

Mierlo

All of Mierlo

Not enough data available to show the average asking price.

arrow-right What does this mean?
Avg. asking price per m2

Mierlo

All of Mierlo

Not enough data available to show the average asking price per m2.

arrow-right What does this mean?
Need help with buying?

A real estate agent can give you more insights in the housing market.

arrow-right Find an agent
Based on homes that were sold in this neighborhood in the past year. More information

Marktstraat 75

€ 295,000 k.k.