• Sold under reservation

Burgemeester van Lokvenstraat 76 5731 LS Mierlo

Hightlighted features

  • 122 m² living area
  • 213 m² plot size
  • 4 bedrooms
Map

Description

Gemoderniseerde en uitgebouwde TWEE-ONDER-EENKAP WONING met ruime BERGING(vh GARAGE), SPEEL/WERKKAMER, zonnige achtertuin met riant overdekt terras(ca 30m2) op rustige kindervriendelijke locatie in brede straat nabij speelveldje en op loopafstand van scholen, winkels en fietsafstand van bos en heide.

Indeling: hal met luxe toilet('15), lichte woonkamer met bergkast, open keuken met luxe complete keukeninrichting('15) met induktie kookplaat, magnetron/stoomoven, losse koelkast, afzuigkap, in open verbinding met aangebouwde eetkamer ca 10m² met fraaie lichtstraat, brede glazenpui met dubbele tuindeuren naar groot overdekt verandaterras(ca 30m2) en zonnige achtertuin(NW). Totale living ca 50m² voorzien van PVC-vloer(‘15).

Vanuit de eetkamer/keuken toegang tot de voormalige garage, welke verbouwd is tot speel/werk/tuinkamer ca 9m² met nieuwe achtergevel met tuindeur en ruime berging ca 10m² met meterkast, aansl. wa, kantelpoort met loopdeur naar royale oprit voor meerdere auto’s.

1e verdieping(v.v. laminaatvloer): overloop, 3 slaapkamers, resp 13m², 10m² en 8m², ruime badkamer met ligbad met douche- scherm, 2e toilet en wastafel in badmeubel.

Vaste trap naar 2e verdieping: overloop met bergruimte, vaste wastafel, bergruimte met Intergas HR combi-ketel(‘15), 4e slaap/hobby kamer ca 10m² met laminaatvloer, groot dakraam en airco-unit.

Fijne zonnige achtertuin(NW) met groot overdekt terras van maar liefst ca 30m2 met 1 screen.

Vloer, spouw en dakisolatie en grotendeels voorzien van dubbel glas. 1e verdieping v.v. rolluiken en airco-units.

Inhoud: ca 450m3. Bouwjaar: 1993, uitbouw 2001.
Perceelgrootte: 213m². Aanvaarding: in overleg.

==============================================================================================

**************************************************************************************************
CORONA TIJD/ MAATREGELEN
Beste lezer, bezoeker

Nu de wereld gebukt gaat onder vergaande maatregelen in de strijd tegen het Coronavirus, proberen wij ook binnen onze organisatie met een aantal aanpassingen de situatie goed werkbaar te houden. Wij vragen hierin uw medewerking en begrip voor de aanpassing van onze werkwijze. Wij hopen dat we met een optimale samenwerking met u, positief kunnen bijdragen aan datgene waar we nu met zijn allen doorheen moeten.

Genomen maatregelen gelden tot 6 april of tot het moment dat de situatie een aanpassing noodzakelijk maakt.
• Wij volgen de richtlijnen van RIVM.
• Wij schudden geen handen.
• Wij houden een gepaste afstand van circa 1,5 meter.
• Bezichtigingen en taxaties kunnen gewoon doorgaan maar wij zullen voorafgaand aan de afspraak actief vragen of u klachten heeft of verkouden bent.
• Verkopers kunnen individueel besluiten om voorlopig geen bezichtigingen toe te laten.
• Bij bezichtigingen zijn telkens 2 mensen per kandidaat welkom. Wij begrijpen dat het fijn is om ouders, kinderen of vrienden mee te laten gaan bij een bezichtiging. Maar mocht u na de bezichtiging dermate geïnteresseerd zijn dan kunnen we voordat een koopovereenkomst definitief is altijd een nieuwe afspraak arrangeren.
• In iedere woning bieden wij de gelegenheid om uw handen te wassen en adviseren we ook om dit te doen.
• Voor het tekenen van koopovereenkomsten zullen wij geen afspraken plannen om samen te tekenen. Uitleg en toelichting geven wij telefonisch of digitaal en wij vragen u thuis te tekenen en de koopovereenkomst weer terug te bezorgen of bij de wederpartij te bezorgen.
• Wij vragen u uitdrukkelijk om uw afspraak te annuleren als u verkouden bent. Dan kunnen we bezien of we de afspraak middels de digitale of telefonisch weg kunnen uitvoeren.
• Taxaties kunnen wij gewoon blijven verzorgen. Echter vragen wij uw begrip voor eventueel enige vertraging. Wij zijn afhankelijk van derden waarbij voor gevalideerde woning taxaties NWWI de partij is die met controle belast is. Hoewel ook NWWI alles in het werk stelt om deze crisis te bedwingen, is het mogelijk dat zij door meer zieken onderbezet raken en hierdoor kunnen de doorlooptijden wat oplopen.
Tot slot vertrouwen wij erop dat we deze bijzondere tijd, en voor velen een hele zware tijd, samen kunnen overwinnen. Dit doen we met zijn allen. Wij hopen dat iedereen elkaar voldoende in de gaten houd en dat we niet te trots zijn om hulp te vragen of een advies. Wij zijn er van overtuigd dat iedereen wil helpen voor zover dit binnen zijn of haar vermogen ligt.
==============================================================================================
Bezichtiging:
Een woning kopen is meer dan alleen de woning op zich, daarom is het voor u als aspirant koper van groot belang dat u een goede indruk krijgt van de woonomgeving van deze woning. Verstandig is het dan ook om vooraf de directe woonomgeving te bekijken alvorens u een afspraak voor een bezichtiging maakt. Ook voor een verkoper is een bezichtiging een spannend moment en daarom verzoeken wij u binnen enkele dagen na een bezichtiging uw reactie aan ons door te geven zodat wij de verkoper kunnen informeren over het resultaat van uw bezichtiging. Natuurlijk kan dit met een kort telefoontje of e-mail naar ons.

Onderzoeksplicht koper/mededelingsplicht verkoper:
De verkoper van een woning heeft een zogenaamde meldingsplicht, terwijl de koper een onderzoeksplicht heeft. Wij gaan ervan uit dat u als aspirant koper, voor dat u een bod uitbrengt, onderzoek heeft gedaan naar alle aspecten, die in het algemeen en voor
u in het bijzonder, van belang zijn bij het nemen van de aankoopbeslissing. Wij adviseren onder andere het bestuderen van de door ons aangeboden informatie, het navragen van informatie bij gemeente en/of andere instellingen. Om u daarbij te ondersteunen hebben wij voor u de volgende bescheiden ter inzage: eigendomsbewijs, kadastraal uittreksel en de woning vragenlijst ingevuld door de verkoper.

Financiering:
Uiteraard is ook een onderzoek naar uw eigen financiële mogelijkheden erg belangrijk. Graag brengen wij u in contact met specialisten die uw financiële mogelijkheden samen met u op een rijtje zetten.

Bedenktijd:
In het kader van de “wet koop onroerende zaken” wordt de koper beschermd door de bedenktijd van 3 dagen waarvan minimaal 2 werkdagen. Deze bedenktijd gaat in nadat de koper de door beide partijen ondertekende koopovereenkomst heeft ontvangen. Wij streven ernaar om binnen 5 werkdagen nadat de mondelinge overeenstemming is bereikt, de overeenkomst door beide partijen te laten ondertekenen.

Waarborgsom / Bankgarantie:
Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de kopende partij, binnen vier weken na het bereiken van de mondelinge overeenkomst, een waarborgsom van 10% van de koopsom te storten in handen van de notaris. Het is de kopende partij ook toegestaan een bankgarantie te stellen ter grote van dit bedrag. Indien de ontbindende voorwaarde financiering wordt overeengekomen, dan zal deze voor een periode van 3 weken na de mondelinge overeenkomst worden opgenomen.

Verantwoording:
Alle informatie die wij in deze brochure verstrekken is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Ondanks dat wij grote zorg besteed hebben aan de samenstelling van deze brochure kunnen wij echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden ten aanzien van de juistheid ervan. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend. Alle opgegeven maten zijn indicatieve maten.
*************************************************************************************************

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 339,000 kosten koper
Asking price per m²
info
€ 2,779
Listed since
2 months
Status
Sold under reservation
Acceptance
Available in consultation

Construction

Kind of house
Single-family home, double house
Building type
Resale property
Year of construction
1993
Type of roof
Gable roof

Surface areas and volume

Areas
Living area
122 m²
Other space inside the building
10 m²
Exterior space attached to the building
30 m²
Plot size
213 m²
Volume in cubic meters
450 m³

Layout

Number of rooms
7 rooms (4 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Shower and toilet
Number of stories
3 stories
Facilities
Air conditioning, mechanical ventilation and TV via cable

Energy

Energy label
B What does this mean?
Insulation
Roof insulation, partly double glazed, insulated walls and floor insulation
Heating
CH boiler
Hot water
CH boiler
CH boiler
Intergas (2015)

Cadastral data

MIERLO F 6225
Cadastral map
Area
213 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
Alongside a quiet road and In wooded surroundings
Garden
Back garden and front garden
Back garden
60 m² (7 meter deep and 8,5 meter broad)
Garden location
Located at the northwest

Garage

Type of garage
Built-in and parking place
Capacity
1 car

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Market insights Beta

Avg. asking price

Mierlo

All of Mierlo

Not enough data available to show the average asking price.

arrow-right What does this mean?
Avg. asking price per m2

Mierlo

All of Mierlo

Not enough data available to show the average asking price per m2.

arrow-right What does this mean?
Need help with buying?

A real estate agent can give you more insights in the housing market.

arrow-right Find an agent
Based on homes that were sold in this neighborhood in the past year. More information

Burgemeester van Lokvenstraat 76

€ 339,000 k.k.