• Under option

IJsselmaere (Bouwnr. 3) 2911 BB Nieuwerkerk aan den IJssel Verspreide bebouwing Essepolder

€ 365,000 v.o.n.
Calculate monthly payment

Description

Dit bouwkavel maakt onderdeel uit van de Dijkkavels welke direct zijn gelegen aan de Hollandsche IJssel. Het beeldkwaliteitsplan en het daarbij behorende kavelpaspoort voor dit kavel en andere relevante stukken kunt u downloaden op de projectwebsite.

Wonen in IJsselmaere
Op een prachtig stuk hooggelegen land tussen dijk en rivier verrijst IJsselmaere: een exclusief woonensemble aan de Hollandsche IJssel. Hier bouwt u op een zeer ruime, vrije kavel uw droomvilla tussen twee werelden; het bruisende stadsleven en de rust en ruimte van een natuurgebied.

IJsselmaere telt 24 vrije kavels, waarvan zeven direct aan het water. Op de plek waar vroeger het slib werd gewonnen voor de productie van ambachtelijke ijsselstenen, bouwt u nu het huis van uw dromen. Geheel in stijl met het historische en landelijke karakter van het gebied, zijn de mogelijkheden talrijk.

De 24 kavels voor zelfbouw zijn gesitueerd tussen de Hollandsche IJssel en de Groenendijk. Er wordt een onderscheid gemaakt in Polderkavels (1 t/m 10), Erfkavels (11 t/m 17) en IJsselkavels (18 t/m 24). Deze variëren in grootte vanaf 369 m² tot en met 968 m².

Realiseer uw droomvilla
Houdt u van klassiek, landelijk, jaren dertig of juist een meer moderne woonstijl? In IJsselmaere kan het allemaal, zolang uw ontwerp maar voldoet aan de architectuur van het Hollandse huis. In IJsselmaere bent u vrij om zelf uw droomvilla te laten realiseren. Om u op weg te helpen is Heijmans een samenwerking aangegaan met Bouwbedrijf van Leent. De specialisten van dit zeer gerenommeerde bouwbedrijf staan voor u klaar om uw unieke droomvilla te realiseren. Zij kennen de omgeving, weten aan welke eisen de woning moeten voldoen en zijn meester in het vertalen van uw woonwensen naar de bouwstijl die bij u past.

Speciaal voor IJsselmaere heeft Bouwbedrijf Van Leent in samenwerking met Wubben.Chan Architecten een aantal woningen ontworpen die op elke gewenste kavel kunnen worden gebouwd; of u nu kiest voor een plek aan de dijk, aan het erf binnenin of aan de Hollandsche IJssel. U hoeft alleen nog maar de finishing touch aan te brengen. Of u nu kiest voor een bestaand ontwerp of geheel zelfstandig bouwen, nergens woont u zo mooi als in IJsselmaere.

Natuur, rust en ruimte
Het water kabbelt, een plezierjacht vaart gemoedelijk voorbij, de wind ruist door de bomen en een zwerm watervogels trekt langs de helderblauwe hemel. Nergens is het zo ontspannen wonen als aan het water. Gelegen aan de Hollandsche IJssel, op steenworp afstand van Rotterdam, geniet u in IJsselmaere optimaal van de natuur, rust en ruimte.

Unieke ligging
IJsselmaere is gelegen in Ver Hitland (Nieuwerkerk aan den IJssel), een royaal natuurgebied tussen de Hollandsche IJssel en de ’s-Gravenweg. Met een zeer gevarieerd landschap van water, bos, moeras en weilanden is het hier prachtig recreëren. Ver Hitland is dan ook zeer geliefd bij natuurminnende wandelaars en buitensporters; vanwege de veelzijdigheid van het gebied en de unieke ligging.

Realiseer uw droomvilla
Of u nu kiest voor een kavel aan de dijk, aan het centraal gelegen erf of aan de Hollandsche IJssel, nergens woont u zo mooi als in IJsselmaere. In IJsselmaere bouwt u ook nog eens uw droomvilla geheel volgens uw woonwensen. U bent vrij in het kiezen van een architect, aannemer en natuurlijk in het kiezen van de woonstijl die bij u past. Hoofdtoon is het Hollandse (dijk)huis. Deze architectuur is toepasbaar in de verschillende woonstijlen, in IJsselmaere staat alles.

Bouwbedrijf Van Leent
Speciaal voor IJsselmaere is Heijmans een samenwerking aangegaan met het gerenommeerde bouwbedrijf Van Leent. Zij zijn gespecialiseerd in het bouwen van vrijstaande woningen en hebben een team van specialisten beschikbaar. Indien u wenst kunt u bij Van Leent terecht voor het totale concept.

Houdt u van klassiek, landelijk, jaren dertig of juist een meer moderne bouwstijl? In IJsselmaere kan het allemaal. De specialisten van Bouwbedrijf Van Leent staan voor u klaar om uw unieke droomvilla te realiseren. Zij kennen de omgeving, weten aan welke eisen de woningen moeten voldoen en zijn meester in het vertalen van uw woonwensen naar de bouwstijl die bij u past.

* Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
* Heeft u vragen of wenst u een gesprek? Neem contact met ons op.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 365,000 vrij op naam
Listed since
6+ months
Status
Under option
Acceptance
Available in consultation

Construction

Type of property
Building plot

Layout

Plot size
479 m²

Exterior space

Location
Outside the built-up area, rural, freestanding location and unobstructed surrounding view

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.