Papenvoort 17 5671 CP Nuenen Nuenen-Noord

Hightlighted features

  • 335 m² living area
  • 1,527 m² plot size
  • 2 bedrooms
Map
€ 2,500,000 k.k.
Calculate monthly payment

Description

Dare to be different!

Deze villa is one of a kind gelegen in de prachtige dorpskern van Nuenen. Nuenen? Jazeker; het groene dorp onder de rook van Eindhoven. Een afstand van niks, dus laat alles liggen in Eindhoven en kom eens kijken naar deze unieke locatie!

U zult verrast en verbaasd zijn van de ongekende luxe die deze woning u biedt. Een woning met een eigen stijl en identiteit; in alle opzichten onderscheidend.

De woning is onder architectuur van Bob Manders geheel gerenoveerd en vergroot.

Bent u een gezin van 5? Jammer, dan zijn we niet op zoek naar u. We zijn op zoek naar de vrije geest, de non-comformisten waarbij dromen nooit stopt!

Laat nu uw droom werkelijkheid worden en laat u verrassen door deze excentrieke villa!

Indeling:
U valt binnen in de kern van de woning: de leefkeuken. Uitgebreide, luxe keukeninstallatie waar menig kookliefhebber zich wilt uitleven. De keuken loopt over naar het overdekte terras. Een heerlijk plekje waar u kunt genieten van al het groen rondom de woning.

In de keukenruimte ligt een prachtige glazen vloer met doorkijk naar het souterrain. De glazen vloer kan gelift worden en geeft u toegang tot een bijzondere wijnkamer / vergaderruimte. Hier kunt u uw gasten volledig het hof maken.

Volwaardig souterrain dat voorzien is van een keukeninstallatie en wasgelegenheid.

De living is opgedeeld in meerdere zithoeken. De ruimtes kenmerken zich door hoge plafonds, sfeervolle inbouwverlichting en op maat vervaardigde interieur kasten en gashaard.

De serre kamer is ingericht als werkkamer en heeft volledig zicht op de tuin.

De 1e verdieping is volledig ingericht als masterbedroom. Een heerlijke ruimte waar u zich in alle rust volledig kunt terug trekken. Wakker worden met het binnenvallen van de eerste zonnestralen of in slaap vallen onder de sterrenhemel.

De royale walk-in dressing is de droom van iedere vrouw. Op maat vervaardigde garderobekasten waar u uw garderobe volledig kunt uitstallen.

De luxe badkamer is ruim opgezet met als kern het ligbad bij de open haard partij.

Op de 2e verdieping bevindt zich de 2e slaapkamer met open badruimte voorzien van inloopdouche, wastafel en wandcloset. Diverse opbergruimtes aanwezig.

Uw privacy in deze tuin wordt optimaal gewaarborgd. Hoge hagen rondom waardoor u heerlijk anoniem kunt wonen.
Als u in deze tuin rondloopt heeft u niet het gevoel dat u midden in de dorpskern bent! Uw eigen cocon midden in het groen!

LIGGING
Midden in de Brabantse binnenlanden onder de rook van Eindhoven ligt deze royale villa waar u optimaal geniet van rust en privacy. De villa is gelegen in de dorpskern van Nuenen in een omgeving met diverse vrijstaande woningen op ruime percelen.

Zeer centraal gelegen t.o.v. de dorpskern, het wegennet en het centrum van Eindhoven. Binnen enkele minuten bent u waar u wilt zijn.

De dorpskern van Nuenen beschikt over allerlei voorzieningen die u kunnen voorzien in de dagelijkse behoeften zoals, een supermarkt, bakker, slager, kapper, drogist e.d.

Heeft u kinderen? Dan liggen diverse basisscholen op fietsafstand en sportaccommodaties zijn er ook voldoende.
Voor een lekker hapje eten kunt u terecht bij diverse eetgelegenheden. Sterrenrestaurant De Lindenhof ligt op loopafstand.

Het nationale wegennet is gunsig gelegen t.o.v. de woning. Binnen 10 /15 minuten bevindt u zich op de A50 / A2.

BIJZONDERHEDEN
- prachtige villa met authentieke details, maar geheel gerenoveerd en gemoderniseerd met respect voor de architectuur en oog voor detail;
- zeer hoog afwerkingsniveau en gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen; op geen enkel detail is bespaard; een geraffineerde afwerking en goed onderhouden woning;
- voldoet aan alle luxe woonwensen van heden;
- gelegen op een A1 locatie in de dorpskern van Nuenen; op loop-/fietsafstand van de dorpskern en gunstig gelegen t.o.v. diverse voorzieningen, uitvalswegen en de natuur; binnen 10 tot 15 minuten bent u in het centrum van Eindhoven;

Verkoopprocedure:
Voor informatie over deze woning kunt u contact opnemen met Irene van Aken Makelaardij. Na mondelinge overeenstemming wordt er door partijen een koopovereenkomst getekend. In tegenstelling tot de situatie vóór 1 september 2003 is de koop van een woning (door een consument) pas gesloten als de koopovereenkomst door koper en verkoper is ondertekend. Tot die tijd is er geen rechtsgeldige koop. Dit is door meerdere gerechtshoven bevestigd; indien een koopovereenkomst ten aanzien van een woning niet schriftelijk wordt vastgelegd conform artikel 7:2 BW, is de sanctie nietig.

Meetinstructie:
De woning is zorgvuldig professioneel ingemeten. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Aansprakelijkheid:
De verstrekte gegevens in deze brochure zijn met zorg samengesteld. Voor de juistheid van de informatie zijn wij in belangrijke mate afhankelijk van derden en aanvaarden wij, noch de verkoper, enige aansprakelijkheid. De opgegeven maten zijn circa-maten. De verstrekte informatie is van algemene aard, geheel vrijblijvend en is slechts een uitnodiging om in onderhandeling te treden.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 2,500,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 7,463
Listed since
6+ months
Status
Available
Acceptance
Available in consultation

Construction

Kind of house
Villa, detached residential property
Building type
Resale property
Year of construction
Before 1906
Type of roof
Combination roof covered with slate

Surface areas and volume

Areas
Living area
335 m²
Exterior space attached to the building
23 m²
Plot size
1,527 m²
Volume in cubic meters
1,140 m³

Layout

Number of rooms
7 rooms (2 bedrooms)
Number of bath rooms
2 bathrooms and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Bath and 2 toilets
Number of stories
3 stories and a basement
Facilities
Alarm installation, skylight, sliding door and TV via cable

Energy

Provisional energy label
G What does this mean?
Insulation
Completely insulated
Heating
CH boiler and gas heater
Hot water
CH boiler
CH boiler
Gas-fired combination boiler, in ownership

Cadastral data

NUENEN E 6893
Cadastral map
Area
928 m²
Ownership situation
Full ownership
NUENEN E 8969
Area
599 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
Alongside a quiet road, sheltered location, In wooded surroundings and in center
Garden
Surrounded by garden

Parking

Type of parking facilities
Public parking

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.