• Sold under reservation

Erve Campjan 10 7463 CT Rijssen Veeneslagen

Hightlighted features

  • 160 m² living area
  • 292 m² plot size
  • 4 bedrooms
Map

Description

* Mooie, complete tweekapper met carport;
* Goed onderhouden (in 2021 geschilderd);
* Met pad dat langs de garage richting de achtertuin leidt;
* Heerlijke woonlocatie in een kinderrijke buurt.

De makelaars van Otten & Flim Makelaardij heten u welkom aan Erve Campjan 10; een complete tweekapper in een heerlijke buurt. In voorbereiding op de verkoop noteerden wij de bijzonderheden voor u. Bekijk alvast de plattegronden, promotiefilm en 360 graden foto’s voor een eerste indruk. Leest u mee?

Erve Campjan is een fijne, ruim opgezette buurt. Het bestemmingsverkeer rijdt stapvoets en de situatie is erg overzichtelijk. Speelvoorzieningen en openbaar groen maken het plaatje compleet. De woning is gelegen om een mooi perceel van bijna 300 vierkante meter. De achtertuin is georiënteerd op het Oosten. Daardoor schijnt de ochtendzon heerlijk in de achtertuin en in de woonkeuken; net als op de foto’s. Naarmate de dag vordert ontstaat er in een deel van de tuin een aangename schaduw. De tuin is via een pad aan de zijkant van de garage te bereiken. Super praktisch, want daardoor hoeft u met tuingereedschap etc. niet binnendoor. Overigens vereist de tuin weinig onderhoud, want deze is voorzien van kunstgras.

We beschrijven graag de indeling en starten daarbij in de ontvangsthal aan de zijkant van de woning. Opvallend detail is het duurzame, keramische parket. Deze kostbare vloer is gelegd in 2015 en strekt zich dorpelloos uit over een groot gedeelte van de begane grond, waarbij ook sprake is van comfortabele vloerverwarming. In de entree zien we een meterkast, een provisiekast onder de trap, de trapopgang en een toiletgelegenheid. De trapopgang is in 2019 prachtig bekleed met PVC. We betreden de ruime woonkamer. De ronde erker maakt een ruime blik over de woonomgeving mogelijk. Verder zien we een mooie, ingebouwde gashaard met strakke schouw. En-suitedeuren scheiden de woonkamer van de grote woonkeuken. Wàt een fijne leefruimte! We zien ingebouwde kasten, terrasdeuren en een binnendeur naar een praktische bijkeuken met vaste kastenwand. Deze bijkeuken is ook prima te gebruiken als speelkamer of thuiswerkplek. De inbouwkeuken met keramisch welkblad is opgesteld in een hoek en voorzien van een kookplaat, een afzuigschouw, een oven, een koeler, etc. De Quooker (ingebouwd in 2019) levert heet water. Openslaande tuindeuren maken de achtertuin toegankelijk.

We gaan terug naar de entree en via de fraaie trapopgang bereiken we de overloop op de eerste verdieping. Deze verdieping is ingedeeld in een drietal mooie slaapkamers en een badkamer. Stuk voor stuk prachtige ruimtes, voorzien van een pvc-vloer. Alle slaapkamers bieden vaste kastruimte en één slaapkamer biedt zelfs een wastafel. De badkamer voorziet in een whirlpool, stoomcabine, toilet en badmeubel. Via de vaste trap op de overloop bereiken we de tweede verdieping; een grote ruimte met aan de voor een dakkapel en aan de achterzijde een dakraam. Behalve veel bergruimte, een cv-ketel, een wtw-systeem en een wasmachine-aansluiting zien we hier een mooie, vierde slaapkamer met een vaste kastruimte. Samengevat spreken we dus over een heerlijke, goed onderhouden gezinswoning op een mooie plek!

Bezichtigen
De beschrijving in deze tekst geeft slechts een beperkte indruk van deze mooie tweekapper. De makelaars van Otten & Flim nemen graag de tijd om u uitgebreid rond te leiden. Indien u deze woning koopt staat de grote Otten & Flim verhuisaanhanger voor u ter beschikking.

Financieren
Weten of de financiering in uw plaatje past? Benieuwd naar de lage maandlasten? Wees verstandig en kom beslagen ten ijs: plan een financieel adviesgesprek met een adviseur van Otten & Flim Hypotheken. Gedegen advies stelt u in staat om de juiste keuzes te maken.

Maatvoering
Otten & Flim staat voor kwaliteit. Daarom is de verkoopdocumentatie van deze woning met zorg opgesteld. Vermelde maatvoeringen en gepubliceerde plattegronden zijn opgesteld binnen de kaders van de Branche Brede Meetinstructie; gebaseerd op NEN2580, met een onderverdeling in verschillende gebruiksoppervlakten. Omdat de publicatie van ingevoerde gegevens via diverse, externe kanalen geschiedt, kan Otten & Flim geen aansprakelijkheid aanvaarden voor onjuiste weergave van informatie.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 445,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 2,781
Listed since
2 months
Status
Sold under reservation
Acceptance
Available in consultation

Construction

Kind of house
Single-family home, double house
Building type
Resale property
Year of construction
2001
Type of roof
Hipped roof covered with roof tiles

Surface areas and volume

Areas
Living area
160 m²
Other space inside the building
9 m²
Exterior space attached to the building
44 m²
Plot size
292 m²
Volume in cubic meters
584 m³

Layout

Number of rooms
8 rooms (4 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Steam cabin, bath, shower and toilet
Number of stories
3 stories
Facilities
Mechanical ventilation, passive ventilation system and steam cabin

Energy

Energy label
A What does this mean?
Insulation
Roof insulation, double glazing, insulated walls and floor insulation
Heating
CH boiler and complete floor heating
Hot water
CH boiler
CH boiler
Nefit (gas-fired combination boiler from 2001, in ownership)

Cadastral data

RIJSSEN E 2816
Cadastral map
Area
292 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Garden
Back garden and front garden
Back garden
80 m² (8 meter deep and 10 meter broad)
Garden location
Located at the east accessible via the rear

Garage

Type of garage
Carport

Parking

Type of parking facilities
Parking on private property

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Erve Campjan 10

€ 445,000 k.k.