• Sold under reservation

Pastinaak 14 7463 CX Rijssen Veeneslagen

Hightlighted features

  • 102 m² living area
  • 219 m² plot size
  • 3 bedrooms
Map
Eyecatcher Een fijne gezinswoning, in kinderrijke buurt, gebruiksopp. 153 m²!

Description

* Strakke tweekapper met mooie garage,
* Totale gebruiksoppervlak 153 m2;
* Fantastische buurt om te wonen;
* Met oprit en carport;
* Energiezuinig: volledig geïsoleerd;
* Fraai aangelegde (achter)tuin.

Goed nieuws voor woningzoekers! Otten & Flim Makelaardij biedt een heerlijke gezinswoning te koop aan. Deze staat aan de Pastinaak in Rijssen. Het betreft complete en goed onderhouden tweekapper in een fantastische buurt. Dit huis is volledig geïsoleerd. En dat vertaalt zich in een laag energieverbruik. Voordeel in de portemonnee, vanwege de lage woonlasten. Aan de voorzijde van de woning zien we een carport en openslaande, hardhouten garagedeuren. Het oprit is bestraat met gebakken klinkers; een detail waaruit blijkt dat de materialen met zorg zijn gekozen. We zien dat de woning goed in de verf staat. De toon is gezet!

We beschrijven graag de indeling en starten in de sfeervol afgelakte en keurig afgewerkte entree, die zich aan de zijkant van de woning, onder de carport bevindt. De entree is voorzien van een plavuizenvloer. Hier noteren we ook de meterkast met glasvezelaansluiting, de toiletgelegenheid met wandcloset en fontein en de trapopgang. We lopen door naar de woonkamer die een praktische trapkast biedt. De gezellige leefruimte die hier geboden wordt springt gelijk in het oog. Wat een fijne living! Op vloer ligt een laminaatvloer. Vanuit deze zonnige woonkamer zien we het gezellige en verzorgde straatbeeld dat de Pastinaak kenmerkt. De open keuken is bereikbaar via de woonkamer. In deze tuingerichte keuken ligt een plavuizenvloer. De inbouwkeuken heeft een landelijke stijl en is opgesteld in een hoek, met een terrazzo werkblad. We zien hier diverse inbouwapparatuur. Denkt u daarbij aan een 5 pits kookplaat, een afzuigschouw, magnetron, heteluchtoven en een koelkast. De magnetron en de koelkast zijn recent vervangen. In de keuken is ook een aansluiting voor een vaatwasser. Vanuit de keuken kijken we in een prachtig aangelegde tuin. Een mooie luifel (ca 2,15 mtr) met inbouwspots biedt plaats voor tuinmeubilair. Tijdens een bezichtiging zal er binnenshuis ook een glimlach op uw gezicht verschijnen. De tuin is werkelijk prachtig aangelegd. Plantenborders worden begrenst door fraai straatwerk. Met de gekozen beplanting is een goede balans gekozen tussen veel groen en relatief weinig tuinonderhoud. Dat betekent extra veel vrijetijd om te genieten van het ontspannen buitenleven, tijdens zomeravonden. Via de luifel is de garage droog te bereiken. De garage is flink breed uitgevoerd en voorzien van dubbele, hardhouten deuren. Het is een verzorgde ruimte met uitstortgootsteen, werkblad, zorgvuldig aangelegde elektra en vaste kastruimte.

We lopen terug naar de entree en bereiken via de vaste trap de eerste verdieping. De kleurstelling van de entree zien we terug op de overloop. Interieurbetimmering maakt het plaatje af. De overloop biedt daglichttoetreding via het zijgevelraam. De eerste verdieping biedt een badkamer en een drietal mooie slaapkamers. Twee slaapkamers bevinden zich aan de voorzijde. Alle slaapkamers zijn voorzien van draai-/kiepramen met deels elektrisch bedienbare rolluiken. De badkamer treffen we aan de achterzijde. Deze badkamer voorziet in een inloopdouchehoek met plateau en draingoot, een designradiator, een wandcloset, een badmeubel en de voorbereiding voor een ligbad. De badkamer blijft droog en schoon vanwege de ventilatiemogelijkheid via het aanwezige draai-kiepraam en de mechanische ventilatie op de 3-standenschakelaar.

Via de open, vaste trap lopen we comfortabel door naar de grote 2e verdieping. Deze verdieping biedt vanwege de prima maatvoering een goede mogelijkheid om een volwaardige overloop met grote, vierde slaapkamer of thuiswerkplek te maken. We treffen hier ook de cv-ketel van het merk Intergas. Deze is in 2020 geplaatst. Naar wens kan hier de wachmachine worden aangesloten en de wasdroger geplaatst.

Bezichtigen
Het huis is met liefde en zorg voor onderhoud bewoond. De (360 gr.) foto’s, YouTube film en plattegronden spreken boekdelen. Maak een afspraak voor een uitgebreide bezichtiging, dan leidt de makelaar u persoonlijk rond. Koopt u deze woning, dan staat de grote verhuisaanhanger voor u ter beschikking!

Financieren
Weten of de financiering van deze prachtige 2-onder-1 kapwoning in uw plaatje past? Benieuwd naar de mogelijkheden en de lage hypotheekrente? Wees verstandig en kom beslagen ten ijs: plan een financieel adviesgesprek met een adviseur van Otten & Flim Hypotheken. Gedegen advies stelt u in staat om de juiste keuzes te maken.

Maatvoering
Otten & Flim staat voor kwaliteit. Daarom is de verkoopdocumentatie van deze woning met zorg opgesteld. Vermelde maatvoeringen en gepubliceerde plattegronden zijn opgesteld binnen de kaders van de Branche Brede Meetinstructie; gebaseerd op NEN2580, met een onderverdeling in verschillende gebruiksoppervlakten. Omdat de publicatie van ingevoerde gegevens via diverse, externe kanalen geschiedt, kan Otten & Flim geen aansprakelijkheid aanvaarden voor onjuiste weergave van informatie.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 389,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 3,814
Listed since
2 months
Status
Sold under reservation
Acceptance
Available in consultation

Construction

Kind of house
Single-family home, double house
Building type
Resale property
Year of construction
2005
Type of roof
Gable roof covered with roof tiles

Surface areas and volume

Areas
Living area
102 m²
Other space inside the building
51 m²
Exterior space attached to the building
27 m²
Plot size
219 m²
Volume in cubic meters
560 m³

Layout

Number of rooms
7 rooms (3 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Shower and toilet
Number of stories
3 stories

Energy

Energy label
A What does this mean?
Insulation
Roof insulation, double glazing, insulated walls and floor insulation
Heating
CH boiler and partial floor heating
Hot water
CH boiler
CH boiler
Intergas (electrical combination boiler from 2020, in ownership)

Cadastral data

RIJSSEN E 3313
Cadastral map
Area
219 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Garden
Back garden and front garden
Back garden
80 m² (8 meter deep and 10 meter broad)
Garden location
Located at the northwest

Garage

Type of garage
Built-in
Capacity
1 car
Facilities
Electricity, heating and running water
Insulation
Double glazing and completely insulated

Parking

Type of parking facilities
Parking on private property

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Pastinaak 14

€ 389,000 k.k.