Hoogstraat 94 4702 ZW Roosendaal Parklaan-Hoogstraat

Hightlighted features

  • 122 m² living area
  • 130 m² plot size
  • 3 bedrooms
Map

Description

Karakteristieke sfeervolle jaren '30 woning met ruime woonkamer, bijkeuken, 2 ruime slaapkamers (uitbreiding naar 3 of 4 slaapkamers mogelijk op de zolderverdieping) en zonnige tuin op het zuiden, gelegen in het centrum van Roosendaal, nabij het NS-station, scholen en supermarkten. De woning is gebouwd in 1939 en is gelegen op een perceel van 130m². Vele karakteristieke elementen zijn in tact gebleven, zoals de prachtige ensuite deuren in de woonkamer.

De woning is in de loop der jaren uitgebouwd en o.a. voorzien van gedeeltelijk dubbele beglazing en rolluiken.
Men dient rekening te houden met enige modernisering.

Indeling

Begane grond

Entree
Via de entree/hal, waarin zich de meterkast bevindt, is er toegang tot de woonkamer. De entree is voorzien van vloerbedekking, behangwanden en een board plafondafwerking.

Woonkamer
In de sfeervolle en ruime woonkamer is er sprake van veel lichtinval. De kamer is voorzien van mooie ensuite deuren met 2 vaste kasten aan iedere zijde. Aan de achterzijde is de woonkamer (buiten de aanwezige radiatoren) voorzien van een ouderwetse gaskachel. Via de openslaande deuren is er toegang tot de achtertuin. De afwerking van de woonkamer bestaat voornamelijk uit vloerbedekking, behangwanden en een boardplafond.

Keuken
De keuken is voorzien van een eenvoudig keukenblok met spoelbak. Ook is hier een een afzuigkap en gasaansluiting aanwezig. In de keuken is de trapkast gesitueerd. Verder bestaat de afwerking uit vloerbedekking, behangwanden en een boardplafond. Via de keuken is er toegang tot de bijkeuken.

Bijkeuken
In de bijkeuken bevinden zich de aansluitpunten ten behoeve van de wasapparatuur. Ook is hier nog een afzuigkap en gasaansluiting aanwezig. De afwerking bestaat uit een tegelvloer, metselwerkwanden en een zachtboard plafondafwerking. Ook is hier het toilet met fonteintje gesitueerd. Vanuit de bijkeuken is de zonnige achtertuin te bereiken.

Eerste verdieping

Overloop
Vanaf de trap in de entree is de eerste verdieping bereikbaar. Deze verdieping is opgesplitst in een overloop, twee ruime slaapkamers. en de badkamer. De overloop is afgewerkt met vloerbedekking, behangwanden en een board plafond. Via een gesloten trapopgang is de tweede verdieping te bereiken.

Slaapkamers
Beide slaapkamers zijn netjes qua formaat en voorzien van een vaste kast. De afwerking bestaat uit vloerbedekking, behangwanden en board plafonds.

Badkamer
De nette badkamer is ruim van afmeting. De inrichting bestaat uit een ligbad met douchescherm, wastafel met ombouw, tweede toilet en radiator. Vanuit de badkamer is het dakterras toegankelijk.

Tweede verdieping

Deze verdieping betreft één open ruimte en is voorzien van radiatoren en totaal vier dakramen. Via een luik is de bergzolder te bereiken. Verder staat hier de CV-ketel opgesteld. Met enkele aanpassingen kunnen op deze verdieping één of twee extra slaapkamers worden gerealiseerd.

Tuin

De tuin is gelegen op het zuiden. De aanleg bestaat voornamelijk uit bestrating en vaste beplanting. In de tuin is nog een kleine aanpandige berging aanwezig alsmede een ruime berging aan de achterzijde van het perceel gelegen.

Deze informatie is geheel vrijblijvend, uitsluitend bestemd voor geadresseerde en niet bedoeld als een aanbod. Ten aanzien van de juistheid kan door Wijk-Regio Makelaardij B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend in de ruimste zin des woords. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 249,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 2,041
Original asking price
€ 269,500 kosten koper
Listed since
6+ months
Status
Available
Acceptance
Available in consultation

Construction

Kind of house
Single-family home, detached residential property
Building type
Resale property
Year of construction
1939
Type of roof
Gable roof covered with roof tiles

Surface areas and volume

Areas
Living area
122 m²
Other space inside the building
2 m²
Exterior space attached to the building
8 m²
External storage space
9 m²
Plot size
130 m²
Volume in cubic meters
450 m³

Layout

Number of rooms
4 rooms (3 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 2 separate toilets
Bathroom facilities
Bath and toilet
Number of stories
3 stories
Facilities
Skylight, rolldown shutters and flue

Energy

Energy label
G What does this mean?
Insulation
Partly double glazed
Heating
CH boiler
Hot water
CH boiler
CH boiler
Gas-fired combination boiler, in ownership

Cadastral data

ROOSENDAAL EN NISPEN C 8599
Cadastral map
Area
130 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
In center
Garden
Back garden

Storage space

Shed / storage
Detached wooden storage

Parking

Type of parking facilities
Public parking and resident's parking permits

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Hoogstraat 94

€ 249,000 k.k.