• Under offer

Sluisweg 8 H 4675 RS Sint Philipsland

€ 149,900 v.o.n.
Calculate monthly payment

Description

Laatste kavel! Laatste kans!

Op dit kavel met een perceeloppervlakte van 740 m² uw droomhuis realiseren van maar liefst maximaal 750 m³.
Let op; de foto's van de gebouwde woning zijn als voorbeeld gebruikt om u de mogelijkheden te tonen.

Het is niet toevallig dat er op een groot perceel aan de Sluisweg huizen worden gebouwd die worden getypeerd als boerderijwoningen. De grond die eeuwen geleden werd ingepolderd kent immers een rijke agrarische geschiedenis. Landbouw en (pluim)veeteelt waren evenals de visserij de grootste economische pijlers in de gemeente Tholen. De opzet van Hoeve del Campo sluit daar naadloos op aan. De woningen vormen qua opzet en uitstraling een boerenerf dat volledig past in het landschap. Vanuit de woningen op Hoeve del Campo, aan de Sluisweg, kijk je uit over de schorren en uitgestrekte polders. Je woont op steenworp afstand van het buurtschap Sluis en het dorp Anna Jacobapolder. Hier zijn basisvoorzieningen zoals een basisschool en dorpshuis aanwezig, maar voor alle andere voorzieningen kan worden uitgeweken naar het naburige Sint Philipsland.

Naast winkels, medische voorzieningen,diverse scholen, kerken en sportfaciliteiten, heeft dit dorp een kleine haven en een gezellig centrum.Voor de diverse woningen zijn ouderwetse bouwmaterialen gebruikt, zoals ouderwetse baksteen, oranje Hollandse dakpannen en zwart geteerde planken.

Deze karakteristieke bouwcomponenten worden aangevuld met moderne elementen. Zo ontstaat de boerenstijl en gemoedelijke sfeer van vroeger in een modern jasje. Uitstraling en geriefelijk wooncomfort gaan in deze opzet hand in hand.
Bij de opzet van Hoeve del Campo heeft de architect nadrukkelijk rekening gehouden met de historie. Als uitgangspunt is gekozen voor een groot boerenerf, onderverdeeld in ruime kavels waarop in totaal 9 authentieke boerenwoningen worden gebouwd. Prima bereikbaar, Landelijk en comfortabel wonen op je eigen hoeve en toch overal heel dicht in de buurt zitten, wie wil dat nou niet?

Via een prima wegennet, moderne dammen en de nieuwe ontsluiting via de A4, sta je in een mum van tijd in grotere plaatsen, zoals Steenbergen, Halsteren en Bergen op Zoom. Ook bent u met de auto zo op het eiland Schouwen-Duiveland in Rotterdam, Breda, Antwerpen, Goes, Middelburg of Vlissingen. Kleine kinderen kunnen opgroeien in een veilige en een vriendelijke buurt met alle ruimte om lekker te spelen. Shoppen, sporten, recreëren, werken of studeren: je vindt het allemaal lekker dicht bij huis. Voor senioren biedt Hoeve del Campo alle wooncomfort om van een onbezorgde oude dag te genieten, eventueel in een kangoeroewoning.

Voor meer informatie over de woning die u hier kunt bouwen neemt u contact op met ons kantoor!
0166-604522 of stuur ons een mail:

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 149,900 vrij op naam
Listed since
3 months
Status
Under offer
Acceptance
Available in consultation

Construction

Type of property
Building plot

Layout

Plot size
740 m²

Cadastral data

SINT PHILIPSLAND H 1013
Cadastral map
Area
768 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
Alongside water, outside the built-up area, rural and unobstructed surrounding view

Neighbourhood

Verspreide huizen Sint Philipsland, Sint Philipsland

Discover locations in the neighborhood

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Sluisweg 8 H

€ 149,900 v.o.n.