• Sold under reservation

Wilhelminaweg 22 8171 EK Vaassen Krugerstraat Noord

Hightlighted features

  • 84 m² living area
  • 550 m² plot size
  • 3 bedrooms
Map

Description

Welkom aan de Wilhelminaweg. Zelfs voor de geboren Vaassenaar een relatief onbekende, maar mooie rustige straat nabij bos, centrum en (sport)faciliteiten. We vertellen graag meer, er valt een hoop te ontdekken.

De weg verbind de Prins Hendrikweg aan de Koekoeksweg en is heerlijk verkeersluw. Het huidige straatbeeld is nog altijd terug te voeren naar de jaren '50 en '60. Ruime kavels en uitsluitend vrijstaande woningen bepalen dan ook het aangezicht en het oogt daarmee ordelijk en gemoedelijk. Vanaf de Koekoeksweg bezien vinden we de woning op nummer 22 aan de linkerzijde. Deze straatzijde grenst met haar diepe achtertuinen aan de Dorpschebeek wat een leuk speels effect geeft. Tijd om in te zoomen op de woning.

Vanaf de voorzijde bezien herkennen we de bouwstijl. Rechts van het huis een diepe oprit met plek voor meerdere autos en links in de voorgevel de entree. Binnen aangekomen ervaren we de gemoedelijkheid van het originele huis. Er is een provisiekelder en het trappenhuis kronkelt zich een weg naar boven. Rechts, langs het toilet lopen we de kamer in. De eigenaar heeft deze ruimte altijd als bijzonder prettig ervaren vanwege het licht dat van alle kanten de kamer in komt en het doorkijkje het groen en de tuin in. In de achterbouw komen we in de ruime eenvoudige keuken met aansluitend de douche.

Vanuit de achterbouw kunnen we naar buiten. Op weg naar de vrije tuin passeren we eerst de vrijstaande schuur en de carport. Achter de schuur strekt zich een diepe tuin uit die doorloopt tot aan de genoemde beek. Dit is toch echt een uniek kenmerk van dit huis! De kavel is maar liefst 550m2 en dat geeft een ruimtelijk en speels effect die enkel aan de Wilhelminaweg is te ervaren.

Nog weer even terug naar binnen. Boven aangekomen vinden we namelijk drie bescheiden slaapkamers en een luik naar de vliering. Een belangrijk kenmerk aan dit huis is het feit dat de woning in z'n vorm nog vrijwel origineel is. De kracht zit 'm wat ons betreft dan ook in de potentie die de plek, de diepe tuin alsmede het huis in zich heeft. Een kans om betaalbaar vrijstaand te wonen op een fijne stek. De woningen in de directe omgeving zijn veelal uitgebouwd of verbouwd en dienen wellicht ter inspiratie.

Tot slot. Beoordeel zelf of dit huis op deze plek jouw toekomstig woongeluk in zich heeft. Aan de plek zal het niet liggen en ook de praktische bouw van de jaren '50 maakt dat dit huis eenvoudig aan te passen is naar jouw wens. Welkom aan de Wilhelminaweg 22.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 385,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 4,583
Listed since
2 months
Status
Sold under reservation
Acceptance
Available in consultation

Construction

Kind of house
Single-family home, detached residential property
Building type
Resale property
Year of construction
1950
Type of roof
Hip roof covered with roof tiles
Quality marks
Bouwkundige keuring and Energie Prestatie Advies

Surface areas and volume

Areas
Living area
84 m²
Other space inside the building
7 m²
External storage space
16 m²
Plot size
550 m²
Volume in cubic meters
368 m³

Layout

Number of rooms
4 rooms (3 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Shower
Number of stories
3 stories and a basement

Energy

Energy label
G What does this mean?
Insulation
Partly double glazed
Heating
CH boiler
Hot water
CH boiler
CH boiler
Bosch (gas-fired from 2009, in ownership)

Cadastral data

VAASSEN D 2799
Cadastral map
Area
550 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
Alongside a quiet road
Garden
Surrounded by garden

Parking

Type of parking facilities
Parking on private property

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Wilhelminaweg 22

€ 385,000 k.k.