Henri Dunantstraat 293 6441 XH Brunssum Lemmender

  • Sold
€ 105,000 k.k.

Sales history

Listed since
February 2, 2021
Date of sale
February 2, 2021
Term
0 days

Description

Aan de rand van Brunssum nabij o.a. winkelvoorzieningen, fraai natuurgebied en uitvalswegen (o.a. Buitenring) in een grootschalig complex gelegen; ruim opgezet en goed onderhouden appartement (8ste verdieping) met o.a. een riante woonkamer, 2 slaapkamers (mogelijkheid 3), moderne badkamer, apart gelegen keuken, balkon (Z-O), privé-berging, fraaie vergezichten, lift, etc..

Indeling

Begane grond: Gezamenlijke entree met o.a. brievenbussen, bellentableau, trappenhuis, huismeesterpost en dubbele liftinstallatie. Tevens is er voldoende parkeergelegenheid en een gezamenlijke fietsenstalling aanwezig.

Achtste verdieping: Gezamenlijke galerij, privé-entree, portaal (ca. 3m²) met o.a. meterkast (moderne) en garderobenis; ruime hal met o.a. dubbele bergkast en moderne toiletruimte; apart gelegen keuken (ca. 3,00m x 3,00m) met een L-vormige keukenopstelling en apparatuur (o.a. Siemens & Miele) te weten: een koel-/vriescombinatie, gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser en heteluchtoven. Tevens bevindt zich hier de opstelplaats van de boiler (huur/Volta) en de witgoedaansluiting; riante woonkamer (totaal ca. 42m²!!) met toegang tot het balkon (ca. 9 meter breed). Geheel betegelde moderne badkamer (ca. 1,75m x 1,16m) v.v. instapdouche en vaste wastafel in badmeubel; slaapkamer 1 (ca. 4,12m x 2,79m) met balkondeur; slaapkamer 2 (ca. 4,12m x 1,83m). Via het balkon aan de achterzijde en/of galerij is de naastgelegen ruime berging (ca. 4,68m x 1,69m) bereikbaar.

Bijzonderheden: Dit ruime en instapklare appartement is gelegen nabij het kleinschalige winkelcentrum van Brunssum-Noord, doch ook dichtbij het centrum van Brunssum. Tevens grenst dit grootschalige complex aan fraaie natuur- en wandelgebieden. Het object is v.v. houten kozijnen met grotendeels dubbele beglazing, rolluiken (elektrisch) en beschikt nagenoeg geheel over laminaatvloeren. Het ruime balkon aan de achterzijde is zuidoost gesitueerd. Tevens is het mogelijk om een 3de slaapkamer te maken ter plaatse van de woonkamer. De bijdrage voor de vereniging van eigenaren bedraagt €204,32 per maand (incl. o.a. voorschot stookkosten, onderhoud gemeenschappelijke ruimtes, reservering grootonderhoud en opstalverzekering). Het complex beschikt over een dubbele liftinstallatie en men kan genieten van fraai panoramisch uitzicht aan beide zijden.

De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.
Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Features

Last asking price
€ 105,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 1,167
Listed since
February 2, 2021
Type apartment
Galleried apartment (apartment)
Area
90 m² residential surface area
Number of rooms
4 rooms (2 bedrooms)
Volume in cubic meters
295 m³
Energy label
E 2.08 What does this mean?
Building type
Resale property
Year of construction
1969
Involved real estate agent

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.