• Sold

Calandkade 162 R 2521 AA Den Haag Laakhaven-West

Hightlighted features

  • 39 m² living area
Map
€ 180,000 k.k.

Sales history

Listed since
May 5, 2021
Date of sale
May 17, 2021
Term
12 days

Description

Luxe studio, zeer centraal geleden nabij binnenstad, Haagse Hogeschool en de NS-stations Hollands Spoor en Moerwijk. De recente bouw kenmerkt zich door het hoge afwerkingsniveau, uitstekende isolatie en praktische indeling. In combinatie met een goed uitzicht vanaf de vierde woonlaag levert dat een uitstekende woonplek op voor starters, studenten, maar door de lift ook zeker voor de senioren die de stedelijke voorzieningen waarderen. Met de beschikking over een eigen parkeerplaats is het nooit zoeken naar een parkeerplek.

Het appartement is gunstig gelegen in een omgeving die een steeds verdere transformatie ondergaat naar een omgeving voor hoogstaand stedelijk wonen.

Met een praktische indeling is het wooncomfort compleet. De hoofdentree met centrale hal met brievenbussen en bellentableau bevindt zich aan de Calandkade. De appartementen zijn gelegen aan een gaanderij, bereikbaar met trap of lift en ingedeeld met een hal met meterkast, bergkast met opstelplaats voor wasmachine/droger en berging met CV-ketel/warmteterugwinningsunit, woon/eetkamer met open keuken, slaapdeel en een moderne badkamer.

Het wooncomfort wordt bereikt met onder meer vloerverwarming, een luxe keukeninrichting die bestaat uit een keuken in een lichte moderne kleurstelling voorzien van inbouw koel/vriescombinatie, vaatwasser, combi-magnetronoven en inductiekookplaat met afzuigkap. In de badkamer treft u naast een volledige betegeling, eveneens in een lichte kleurstelling, een inloopdouche, vaste wastafel en wandcloset aan. Het appartement beschikt over een “Frans balkon” en ruim voldoende mogelijkheden voor ventilatie.

BIJZONDERHEID: dit appartement is direct gebruiksklaar en wordt gemeubileerd en ingericht aangeboden met eettafel met 4 stoelen, keukengerei compleet, koffie-apparaat Senseo, handdoeken, bedbank met lattenbodem, 2 ovale salontafels, tv-kast met TV, kledingkast en overige roerende zaken als een stofzuiger, strijkplank met strijkbout.

OVERIGE DETAILS:
- bouwjaar 2018;
- gelegen op eeuwigdurend uitgegeven erfpachtgrond, actuele canon € 201,55 per jaar, vijfjaarlijks te herzien, voor het eerst per 1-1-2022
- actieve Vereniging van Eigenaren (VvE), goed bestuurd en met een meerjarenonderhoudsprogramma, collectieve opstalverzekering, actuele bijdrage € 93,88 per maand;
- parkeergelegenheid op eigen terrein met een eigen parkeerplaats, VvE-bijdrage € 28,16 per maand, erfpachtcanon € 60,47 per jaar;
- gemeenschappelijk dakterras beschikbaar;
- gemeenschappelijke fietsenberging;
- overdracht in overleg, kan op korte termijn;
- de splitsingsakte en het huishoudelijk reglement van de VvE bevatten diverse bepalingen ter bevordering van het welzijn van de bewoners van het complex; kopieën van de stukken zijn opvraagbaar bij de verkopend makelaar.

ALGEMEEN
Dit is een beschrijving op hoofdlijnen van het beschikbare appartement en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een voorstel. Hoewel zo zorgvuldig mogelijk verwoord, kunnen aan de tekst geen rechten worden ontleend. Kopers wordt geadviseerd goed onderzoek te doen naar de zaken waarin belang wordt gesteld, al dan niet bijgestaan door een aankopend makelaar. De eigenaar behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor te bepalen aan welke kandidaat-koper wordt gegund, maar ook tot bijstelling van het verkooptraject; van een koop zal nimmer eerder sprake zijn dan nadat over zowel de hoofdzaken als alle verdere details overeenstemming is bereikt, uitsluitend blijkend uit een door partijen ondertekende koopovereenkomst.

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 180,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 4,615
Status
Sold
VVE (Owners Association) contribution
€ 93.88 per month

Construction

Type apartment
Upstairs apartment (apartment)
Building type
Resale property
Year of construction
2018
Accessibility
Disabled access friendly and accessible for seniors
Specific
Furnished
Type of roof
Flat roof covered with asphalt roofing

Surface areas and volume

Areas
Living area
39 m²
Volume in cubic meters
110 m³

Layout

Number of rooms
1 room
Number of bath rooms
1 separate toilet
Number of stories
4 stories
Located at
4th floor
Facilities
Elevator, mechanical ventilation and solar panels

Energy

Energy label
Not available
Insulation
Roof insulation, double glazing, insulated walls and floor insulation
Heating
CH boiler
Hot water
CH boiler
CH boiler
Intergas combi (gas-fired combination boiler from 2018)

Cadastral data

'S-GRAVENHAGE AC 3973
Cadastral map
Ownership situation
Municipal long-term lease
Fees
€ 201,55 per year
Ownership situation
Municipal long-term lease
Fees
€ 60,47 per year

Exterior space

Location
In center and in residential district

Parking

Type of parking facilities
Parking on private property and public parking

VVE (Owners Association) checklist

Registration with KvK
Yes
Annual meeting
Yes
Periodic contribution
Yes (€ 93.88 per month)
Reserve fund present
Yes
Maintenance plan
Yes
Building insurance
Yes
Involved real estate agent

NVM selling agent

WLTM

Call 088 4111888

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.