• Sold

Vliedduinen (BOUWKAVEL) 4357 HL Domburg Domburg

€ 1,125,000 v.o.n.

Sales history

Listed since
June 4, 2022
Date of sale
July 11, 2022
Term
5 weeks

Description

BOUWKAVEL: De kans om uw eigen droomvilla te realiseren op een kavel van ca. 1855 m2 in de Badplaats Domburg !

RECREATIE en PERMANENTE BEWONING TOEGESTAAN

Aan de Zuidwestelijke kant van het centrum van Domburg ligt Land van Vliedduin. Ingebed tussen het Prinsepark, de Prinseweg en de Babelweg en op loopafstand van het centrum en de stranden van de badplaats Domburg.

In Land van Vliedduin Domburg is ruimte voor het realiseren van vrijstaande villa’s op ruime kavels, die zowel permanent als recreatief te bewonen zijn. Inmiddels zijn reeds 5 kavels bebouwd.

Centraal tussen alle 8 kavels is een fraai wandelpark gerealiseerd met een archeologisch vondst als uitgangspunt voor het landschappelijke ontwerp.

Op deze kavel heeft u alle vrijheid om uw eigen villa te realiseren. Geheel naar uw wens en uw manier van leven. Zo creëert u hier uw ultieme droomvilla. Er is reeds een ontwerp gemaakt voor een prachtig familiehuis voor meerdere personen (zie impressie). Maar zoals gezegd kunt u ook geheel uw eigen villa ontwerpen.

Het bouwkavel is gelegen aan de Vliedduinen en heeft een totale oppervlakte van ca. 1855 m2. Het bouwvlak bedraagt ca. 742 m2 waarvan 30% totaal bebouwd mag worden met een maximale nokhoogte van maximaal 9 meter.

Gaat u uw eigen droomvilla permanent bewonen, dan heeft u de mogelijkheid om het zgn. "Domburgse" zomerwoning en/of twee extra studio's in de woning te bouwen. Allen voor recreatieve verhuur en/of voor uw eigen gasten.

Op aanvraag is er een zgn. ‘kavelpaspoort’ beschikbaar met daarop de mogelijkheden.

Heeft u verdere interesse en heeft u een voorkeur voor een bouwkavel, neemt u dan contact op met ons kantoor. Wij maken graag een afspraak met u. Wellicht tot binnenkort!

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 1,125,000 vrij op naam
Status
Sold

Construction

Type of property
Building plot

Layout

Plot size
1,855 m²

Cadastral data

DOMBURG F 2591
Cadastral map
Area
1.855 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
Alongside park and rural

Involved real estate agent

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.