• Sold

Adam van Delenstraat 18 4024 JB Eck en Wiel Eck en Wiel

Hightlighted features

  • 85 m² living area
  • 405 m² plot size
  • 2 bedrooms
Map
€ 369,500 k.k.

Sales history

Listed since
July 12, 2022
Date of sale
August 1, 2022
Term
2 weeks

Description

Stel: u bent senior en u wilt graag gelijkvloers wonen maar de stap naar een appartement met een veelal klein balkon is u nog een stap te ver. U wilt bijvoorbeeld juist blijven tuinieren maar waarbij u er wel ook regelmatig tussenuit wilt kunnen zonder dat er in de tuin achterstallig onderhoud ontstaat. Dan heeft deze geschakelde, keurig bewoonde en goed onderhouden bungalow u veel, heel veel te bieden! Voldoet u niet aan deze doelgroep? Ook dan is deze woning uw aandacht meer dan waard want ook voor andere doelgroepen is deze woning uitermate interessant.

Door de ligging aan de rand van het dorp is er aan de voorzijde van de woning een heerlijk vrij uitzicht over de landerijen. Tegelijkertijd is er op fietsafstand een moderne supermarkt. Eventuele andere supermarkten zijn met de auto ook goed te bereiken. Lopend staat u zelfs binnen enkele minuten bij de bushalte. Zin om eens een dagje te shoppen? Het centrum van Tiel is met de auto binnen 15 minuten bereikbaar. Naast een uitgebreid winkel- en voorzieningenaanbod vindt u hier een keur aan terrassen en restaurants. U begrijpt het al: enerzijds woont u aan de Adam van Delenstraat in Eck en Wiel dus heerlijk rustig en vrij, anderzijds zijn alle voorzieningen in de directe nabijheid aanwezig.

Aan de woning is een riante garage gebouwd. Naast het stallen van de auto is deze garage uitermate geschikt om fietsen, tuingereedschap en dergelijke te plaatsen. Aan de voorzijde is er op eigen terrein parkeergelegenheid voor meerdere auto's. De achtertuin is grotendeels bestraat en met familie, vrienden en bekenden kunt u hier dus heerlijk genieten. Temeer omdat, doordat deze woning een bungalow betreft, de zon snel en lang in de achtertuin staat. In de praktijk betekend dit dat het in de achtertuin van het vroege voorjaar tot aan het late najaar "in de zon maar uit de wind" heerlijk toeven is.

Het kan niet anders of u bent, net als wij, enthousiast over de woning. Komt u vrijblijvend binnenkijken?

Indeling
Begane grond: Via een looppaadje komen we aan bij de voordeur die ons toegang verstrekt tot de gang. In deze gang bevindt zich de meterkast en verder zijn er twee deuren naar de twee slaapkamers. Verder gelopen staan we in de woonkamer. En wauw, wat een uitzicht zien we hier. Menigeen is hier jaloers op en u kunt hier 365 dagen per jaar van genieten. Verder staat er in de woonkamer een houtkachel. Nog weer verder gelopen komen we in de half-open keuken. Hier zien we een betrekkelijk eenvoudig maar verzorgd, recht keukenblok. Even later komen in een tussenhal waar er twee deuren zijn naar respectievelijk het heerlijk ruime toilet met een fonteintje alsook naar de badkamer. Deze badkamer heeft een inloopdouche, een dubbele wastafel, een wastafelmeubel en een designradiator. Weer terug in de tussenhal is via een schuifdeur de garage toegankelijk. Deze garage heeft aan de voorzijde dubbele deuren en er is een loopdeur naar de achtertuin. Verder kan de wasmachine in de garage worden aangesloten en is de CV-combiketel hier opgesteld.

Overig: De begane grond is grotendeels afgewerkt met plavuizen. De woonkamer, de badkamer en het toilet zijn voorzien van vloerverwarming. Verder zijn van de woning vrijwel alle kozijnen uitgevoerd in hoogwaardig kunststof met diverse draai-/kiepramen. De oplevering van deze bungalow is aan het einde van Q1 2023/begin van Q2 2023 gewenst.

Kortom: Heerlijk vrij en rustig wonen in een gezellig dorp midden tussen de fruitbomen waarom de Betuwe bekend staat maar wel met alle primaire voorzieningen binnen handbereik? Bel van snel om een vrijblijvende bezichtigingsafspraak te maken!

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 369,500 kosten koper
Asking price per m²
€ 4,347
Status
Sold

Construction

Kind of house
Bungalow, semi-detached residential property
Building type
Resale property
Year of construction
1966

Surface areas and volume

Areas
Living area
85 m²
Other space inside the building
33 m²
Plot size
405 m²
Volume in cubic meters
420 m³

Layout

Number of rooms
3 rooms (2 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Number of stories
1 story
Facilities
Outdoor awning, flue and TV via cable

Energy

Energy label
E What does this mean?
Insulation
Double glazing and floor insulation
Heating
CH boiler
Hot water
CH boiler
CH boiler
Nefit Topline (gas-fired combination boiler from 2009, in ownership)

Cadastral data

MAURIK O 123
Cadastral map
Area
405 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
In residential district
Garden
Back garden

Garage

Type of garage
Attached brick garage
Capacity
1 car
Facilities
Electricity and running water

Parking

Type of parking facilities
Parking on private property

Involved real estate agent

VBO selling agent

Burgland Makelaars

Call 0318-628412

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.