• Sold

Doctor Poelsstraat 21 6181 CM Elsloo (LI) Elsloo

Hightlighted features

  • 111 m² living area
  • 275 m² plot size
  • 4 bedrooms
Map
€ 195,000 k.k.

Sales history

Listed since
September 30, 2020
Date of sale
October 17, 2020
Term
2 weeks

Description

Geschakelde instapklare woning met moderne jonge keuken, drie slaapkamers op de verdieping, compacte badkamer en zolder met een nokhoogte van 1,86 m. De woning is volledig onderkelderd, in zijn geheel instapklaar qua afwerking en heeft een onderhoudsvriendelijke tuin van ruim 30 meter met eigen parkeerplaats aan de achterzijde van het perceel, gelegen uiterst centraal in Elsloo.

Perceel | tuin:

Het perceel, in totaal 275 m2 heeft een fraaie diepte van een voortuin, waardoor de nodige privacy in de woonkamer ontstaat, maar biedt bovenal aan de achterzijde een achtertuin van ruim 30 meter diepte. Via een naastgelegen pad is de woning en het perceel prima vanaf de achterzijde bereikbaar, waar tevens een parkeerhaven aanwezig is voor het parkeren van een auto op eigen grond.

Souterrain:

Het souterrain bereik is rechtstreeks vanuit de tuin, maar tevens ook vanuit de hal bereikaar.

De volledige onderkeldering is (zeker in deze prijsklasse) erg bijzonder, zeker omdat de kelder met een prima hoogte van ca. 2,0 m. goed bruikbaar zijn.

Momenteel ingedeeld in een eerste provisie kelder met tegelvloer, achtereenvolgend gelegen betegelde stook-/wasruimte met toegang naar en vanuit de tuin, opstelplaats van de C.V. ketel (Remeha Quinta 28c | eigendom | 2008) en vervolgens bereikbare grote multifunctionele kelderruimte met dubbele raampartij (voor en achtergevel). Alle ruimten in het souterrain zijn voorzien van raamkozijnen, wat tevens vooral ook de grote ruimte geschikt met voor hobby, werk aan huis en/of zelfs extra slaapkamer.

Begane grond:

Entree | hal met gerenoveerde toiletruimte met zwevend closet, trapopgang naar de verdieping met meterkast (vernieuwde automatische groepenkast, enkele draaischijfmeter, glasvezelaansluiting is aanwezig in het souterrain), traptoegang naar het souterrain en toegang tot de woonkamer.

Doorzon woonkamer, wat hoger gelegen ten opzicht van zowel het straatniveau als het tuinniveau, wat een fraai overzicht en uitzicht biedt, zowel aan de voor- als aan de achterzijde.

De woonkamer en eetkamer heeft een open verbinding met de eveneens gerenoveerde moderne keuken (2012) met U-opstelling met daardoor veel werkruimte, mede door de indeling met een bar, voorzien van inductiekookplaat, afzuigkap met afvoerkanaal, combi-magnetron, vaatwasser en koelkast. Vanuit de keuken is er de loopdeur voor toegang naar de tuin. De gehele begane grond is voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming.

Eerste verdieping:

Overloop met tevens de aanwezigheid van de airconditioning binnenunit (Haier | eigendom | 2018) met toegang tot de compacte badkamer met douche, vaste wastafel met wastafelkast en spiegelkast met verlichting (2020) en toegang tot de drie slaapkamers. Één van de slaapkamers biedt middels een mangat in een muurkast plafond, toegang biedt tot de onbenutte zolderruimte met een nokhoogte van 1,86 m. 

De geheel eerste verdieping is voorzien laminaatvloeren en de badkamer is geheel betegeld.

Tweede verdieping:

Bergzolder met een nokhoogte van 1,86 en bereikbaar via muurkast in de vierkante achterste slaapkamer.

Tuin:

Vanuit de woning is er allereerst een riant betegeld tuinterras van in totaal ca. 8,5 m. diepte aanwezig met rechtstreekse toegang naar de woning en het souterrain. Vervolgens is er een gazon aanwezig met rondom grind borders met grasplanten en de gehele tuin is nog recent uitgerust met een omheining met draadhekwerk met vlechtstroken. Uiterst onderhoudsvriendelijk met op het eind van het perceel nog de parkeerhaven van ruim 5 m diepte en bijna 6 meter breedte.

Bijzonderheden:

De woning is al vrijwel geheel gerenoveerd en voorzien van de luxe van vloerverwarming op de begane grond, airconditioning vanaf de overloop eerste verdieping en al geheel uitgevoerd met kunststof kozijnen met dubbel glas. Met nieuw voorgesteld maanbedrag van € 100,- per maand van gas en elektra, ideaal zuinig als starterswoning en bovendien nog uiterst instapklaar te noemen. Gelegen in een prettige centrale straat in het geliefde Elsloo met veel bergruimte door de onderkeldering en bovengemiddeld diepe maar onderhoudsvriendelijke tuin, maakt dit een uniek huis qua mogelijkheden!

Algemeen:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijvoorbeeld financiering) is in de regel 6 tot 8 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom | bankgarantie is 10 % van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Van toepassing zijn de voorwaarden van Vastgoedpro.

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 195,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 1,757
Status
Sold

Construction

Kind of house
Single-family home, row house
Building type
Resale property
Year of construction
1957
Type of roof
Gable roof covered with roof tiles

Surface areas and volume

Areas
Living area
111 m²
Other space inside the building
8 m²
Plot size
275 m²
Volume in cubic meters
385 m³

Layout

Number of rooms
10 rooms (4 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Shower
Number of stories
2 stories, a/an attic and a basement
Facilities
Air conditioning, smart home, optical fibre, passive ventilation system and TV via cable

Energy

Energy label
E What does this mean?
Heating
CH boiler
Hot water
CH boiler
CH boiler
Remeha Quinta 28c (gas-fired combination boiler from 2008, in ownership)

Cadastral data

ELSLOO A 4651
Cadastral map
Area
275 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
Alongside a quiet road, In wooded surroundings, in center, in residential district and rural
Garden
Back garden and front garden
Back garden
192 m² (32 meter deep and 6 meter broad)
Garden location
Located at the northwest accessible via the rear

Garage

Type of garage
Parking place

Parking

Type of parking facilities
Parking on private property and public parking
Involved real estate agent

VastgoedPRO selling agent

Heykens Makelaardij

Call 046-4361617
A funda user
Doctor Poelsstraat 21
10.0
I would recommend this agent.
Een kantoor dat helemaal van deze tijd is, door inzet van alle nieuwe technische hulpmiddelen, maar gelukkig wel nog met een menselijke maat en aandacht voor alle emoties die er ook mee gepaard gaan. Een vertrouwd en ontzorgd gevoel met als kers op de taart een prachtig verkoopresultaat.
Expertise
10
Knowledge of the local market
10
Price / quality
10
Service and guidance
10

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.