• Sold

Middenweg WZ 18 7881 XD Emmer-Compascuum Emmer-Erfscheidenveen

Hightlighted features

  • 115 m² living area
  • 1,580 m² plot size
  • 1 bedroom
Map
€ 285,000 k.k.

Sales history

Listed since
September 6, 2022
Date of sale
October 18, 2022
Term
6 weeks

Description

Rust, ruimte en vrijheid zijn hier vanzelfsprekend!

Je zoekt een betaalbaar vrijstaand huis met slaap- en badkamer op de begane grond? Naar eigen smaak en inzicht moderniseren? Je auto onderdak en ruimte voor hobby? Voldoende ruimte om het huis; grote tuin op het zonnige zuidwesten met optimale speelruimte voor de kinderen en/of (huis)dieren de ruimte kunnen bieden? Ruimtelijk/landelijk uitzicht vanuit de woonkamer? Dichtbij dagelijkse voorzieningen en Emmen met alle overige voorzieningen op niet al te grote afstand? Een uitgelezen kans!

Op een aantrekkelijk plekje, aan een niet doorlopende straat met water, in een landelijke omgeving, staat deze VRIJSTAANDE WONING MET AANGEBOUWDE STENEN GARAGE EN SCHUURRUIMTE. De woning is oorspronkelijk in 1936 gebouwd maar on 1977 v.v. nieuwe muren. Zowel het huis als de plek hebben veel mogelijkheden te bieden, maar het huis vraagt wel om een update naar de wensen van de 21e eeuw.

Rondom de woning ligt een fijne tuin, waarbij de achtertuin voor een ieder veel mogelijkheden heeft te bieden. Degene met 'groene vingers' kan naar hartenlust de tuin op verschillende manieren onder handen nemen. Hierbij moet je denken aan een siertuin, moestuin, een lekkere speelplek voor kinderen, maar ook voor (huis)dieren is voldoende ruimte aanwezig. Naast de woning ligt een lange oprit tot aan de garage, geschikt om meerdere auto's te parkeren.

De vrijstaande garage is in steen opgetrokken en biedt perfect onderdak voor de auto of motor, maar is ook zeker geschikt als klus-/hobby-opslagruimte. Aan de achterzijde van de garage is een berging/schuur gebouwd om het tuingereedschap in op te kunnen bergen. Om zomaar een paar suggesties te noemen! De indeling is als volgt:

Begane grond:
Hal/entree met trapopgang naar de 1e verdieping; provisiekelder; L- woonkamer met open haard; open woonkeuken met eenvoudige keukenopstelling voorzien van diverse apparatuur; toegang tot slaapkamer; bijkeuken met cv-ruimte en toilet; badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel en 2e toilet; achterhal met entree en toegang tot aangebouwde berging en garage.

Verdieping:
Ruime overloop c.q. hobbyruimte met dakkapel en voorzien van vaste kasten; extra logeerruimte .

Om een goed beeld te krijgen van de indeling en de afmetingen van de verschillende ruimten, kun je de plattegronden raadplegen. Bekijk ook de 360 graden foto's en video voor een completere indruk!

Info dorp en omgeving:
Het Drentse Emmer-Compascuum is met z'n 8000 inwoners het één na grootste dorp van de gemeente Emmen. Het dorp betreft een typische veenkolonie en ligt ten oosten van de plaats Emmen. Je vindt er veel voorzieningen met voor ieder wat wils. Zo heb je er meerdere basisscholen, kinderopvang, openlucht zwembad, sporthal, een actief verenigingsleven op zowel sportief als cultureel gebied, een zeer gevarieerd winkelaanbod, een apotheek, huisartsen- en tandartspraktijk, etc.
Jaarlijks worden er in het dorp diverse feesten en markten gehouden met een laagdrempelige gezelligheid. De bewoners van Emmer-Compascuum zijn 'open Minded', sociaal, hulpvaardig en bestaan uit een gevarieerde inslag en samenstelling die zowel vanuit de regionale omgeving komen als vanuit andere delen van ons land.
Er is een goede busverbinding met o.a. Emmen en diverse uitvalswegen richting o.a. Emmen, Ter Apel en Duitsland zijn goed en vlot aan te rijden met de auto.

Voor degene die van een uitgestrekt natuurgebied houdt is het nabij gelegen Bargerveen een echte aanrader. Dit betreft een schitterend natuurgebied van Staatsbosbeheer en is circa 2.100 hectare groot en bestaat grotendeels uit hoogveen.

Dit huis biedt z'n nieuwe bewoners veel kansen en uitdagingen. Kom de ruimte en mogelijkheden ervaren die zowel het huis als de plek jou te bieden heeft.

LET OP!!
De verkoop start met 2 kijkdagen (uitsluitend op afspraak) op 16 en 21 september van 13:30 tot 16.30 uur.

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 285,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 2,478
Status
Sold

Construction

Kind of house
Single-family home, detached residential property
Building type
Resale property
Year of construction
1936
Type of roof
Gable roof covered with roof tiles

Surface areas and volume

Areas
Living area
115 m²
Other space inside the building
25 m²
External storage space
33 m²
Plot size
1,580 m²
Volume in cubic meters
470 m³

Layout

Number of rooms
4 rooms (1 bedroom)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Toilet
Number of stories
2 stories
Facilities
Optical fibre, flue and TV via cable

Energy

Energy label
Not available
Insulation
Double glazing
Heating
CH boiler
Hot water
CH boiler
CH boiler
Bosch (gas-fired from 2007, in ownership)

Cadastral data

EMMEN E 4610
Cadastral map
Area
1.580 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
Alongside a quiet road, rural and unobstructed surrounding view
Garden
Back garden, front garden and side garden

Storage space

Shed / storage
Attached brick storage

Garage

Type of garage
Detached brick garage
Capacity
1 car

Involved real estate agent

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.