• Sold

Louise de Colignystraat 16 2805 EC Gouda Ouwe Gouwe

Hightlighted features

  • 51 m² living area
  • 2 bedrooms
Map
€ 175,000 k.k.

Sales history

Listed since
January 29, 2021
Date of sale
March 4, 2021
Term
4 weeks

Description

Bieden vanaf € 175.000,=

Opgelet, unieke kans! 3-kamer portiekwoning met 2 balkons nabij het stadscentrum. Op zoek naar een betaalbare starterswoning of een appartement op een geweldige locatie? Dan is dit uw kans!

Gesitueerd op de eerste verdieping bieden wij u deze 3-kamer met eigen aparte (fietsen)berging in de onderbouw. Het betreft een voormalige huurwoning naar eigen smaak kan worden afgewerkt en ingericht. De huidige eigenaar draagt zorg voor het verduurzamen van het appartementencomplex. Zo zal het complex worden voorzien van nieuwe kunststof kozijnen met HR++ beglazing en ventilatieroosters, spouwmuurisolatie en dakisolatie. Daarnaast worden alle appartementen voorzien van mechanische ventilatie en zullen er diverse schilderwerk-zaamheden aan de buitenzijde van het complex worden uitgevoerd. Daarnaast is het aangeboden appartement reeds voorzien van een nieuwe HRE cv-ketel (2018!).

Klinkt bovenstaande u als dé woning? Hieronder volgt een samenvatting van het appartement:
• Ruime woonkamer met grote ramen en een balkon
• Afsluitbare keuken met toegang tot het tweede balkon
• Er zijn twee slaapkamers in deze woning gesitueerd
• Het appartement beschikt over een badkamer en een separate toiletruimte
Kortom: een perfect starters appartement op de ideale locatie!

De ligging is centraal in Gouda in de buurt Ouwe Gouwe, een gezellige karaktervolle buurt. De complexen zijn gesitueerd aan de breed opgezette Louise de Colignystraat en aan de groene Willem de Zwijgersingel. Aan het einde van de straat bevindt zich een winkelgebied. Via een mooie wandelroute bereik je de historische binnenstad en de grote fraaie Markt van Gouda. Het centraal station is eveneens snel bereikbaar en heeft goede OV-verbindingen naar onder meer Rotterdam. Tevens bevinden zich “om de hoek” de Goudse Schouwburg en ‘het Huis van de Stad’. Kortom, veel vermaak en voor ieder wat wils. Zin om de dagelijkse drukte te ontvluchten? Op een kleine 10 min. fietsen zijn de Reeuwijkse plassen gesitueerd met recreatie- en watersportmogelijkheden.

De indeling is als volgt, de begane grond: Toegang tot het complex middels de overdekte en afgesloten entree met de brievenbussen en het bellentableau. Uw auto kunt u in de directe omgeving parkeren (zonder parkeervergunning). U komt het complex binnen in de portiek met toegang tot de bovengelegen etages, alsmede een trap naar beneden alwaar de inpandige (fietsen)bergingen gesitueerd zijn. Het appartement is gesitueerd op de eerste etage.
Het appartement: U komt het appartement binnen in de hal met toegang tot de woonkamer, de keuken, de toiletruimte, de slaapkamers en de meterkast. De woonkamer is gesitueerd aan de voorzijde van het appartement met uitzicht op de straat. Indien gewenst is het mogelijk om de slaapkamer hiernaast erbij te trekken om één royale ruimte te realiseren. Vanuit hier heeft u toegang tot het balkon.

De keuken:
Aan de achterzijde van de woning is de keuken gesitueerd welke is uitgevoerd met een eenvoudig keukenblok. Hier tevens de HR cv-ketel, de aansluitingen voor de wasmachine en een deur met toegang tot het tweede balkon.

De slaapkamers:
Het appartement beschikt over twee (slaap)kamers, circa 10 m2 en 8 m2. De hoofdslaapkamer is gesitueerd aan de achterzijde en beschikt over een extra toegangsdeur naar de badkamer. De slaapkamer aan de voorzijde kan desgewenst worden samengevoegd met de woonkamer.

De badkamer & het toilet:
De badkamer is middels de hoofdslaapkamer bereikbaar. Voorheen was er ook een directe doorgang vanuit de keuken, deze is thans niet in gebruik. De ruimte is voorzien van een wastafel en douchegelegenheid. Het aparte toiletruimte is toegankelijk middels de hal.

Overige bijzonderheden:
- U koopt de woning in deze huidige staat, diverse zaken aan de woning dienen gemoderniseerd c.q. onderhouden te worden in de prijsstelling is hier rekening mee gehouden
- Zoals reeds in de brochure vermeld draagt de huidige eigenaar via de VvE zorg voor het verduurzamen van het appartementencomplex. Een overzicht van de geplande werkzaamheden zijn genoteerd in de stukken van de Vereniging van Eigenaren
- Wanneer u een appartement koopt bent u van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaren. De stukken van deze vereniging zijn digitaal opvraagbaar via ons kantoor.
- De bijdrage voor de actieve Vereniging van Eigenaren bedraagt € 75,- per maand
- De woning is altijd verhuurd door de eigenaar derhalve kan hij koper niet informeren over de eigenschappen c.q. gebreken van het verkochte waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt. In dit kader komen partijen overeen dat dergelijke eigenschappen c.q. gebreken voor risico en rekening zijn van koper. Om dit risico te beperken stelt verkoper koper in de gelegenheid een bouwkundige inspectie te laten uitvoeren.
- Het transport van de woning zal plaatsvinden bij notariskantoor Team Notarissen te Maastricht

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Bijzondere bepaling: Deze aanbieding is geheel vrijblijvend en wordt gedaan onder voorbehoud (schriftelijke) goedkeuring en ondertekening door (directie)eigenaar/eigenaresse/opdrachtgever.

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 175,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 3,431
Status
Sold
VVE (Owners Association) contribution
€ 75.00 per month

Construction

Type apartment
Apartment with shared street entrance (apartment)
Building type
Resale property
Year of construction
1955
Specific
Partly furnished with carpets and curtains
Type of roof
Flat roof covered with asphalt roofing

Surface areas and volume

Areas
Living area
51 m²
Exterior space attached to the building
5 m²
External storage space
5 m²
Volume in cubic meters
153 m³

Layout

Number of rooms
3 rooms (2 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Shower
Number of stories
1 story
Located at
1st floor
Facilities
Optical fibre and TV via cable

Energy

Energy label
G 3.06 What does this mean?
Insulation
Roof insulation, double glazing, insulated walls and floor insulation
Heating
CH boiler
Hot water
CH boiler
CH boiler
Intergas HR (gas-fired combination boiler from 2018, in ownership)

Cadastral data

GOUDA I 3872
Cadastral map
Ownership situation
Full ownership
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
In residential district
Balcony/roof garden
Balcony present

Storage space

Shed / storage
Storage box
Facilities
Electricity
Insulation
No insulation

Parking

Type of parking facilities
Public parking

VVE (Owners Association) checklist

Registration with KvK
Yes
Annual meeting
Yes
Periodic contribution
Yes (€ 75.00 per month)
Reserve fund present
Yes
Maintenance plan
Yes
Building insurance
Yes
Involved real estate agent

NVM selling agent

Koppes Makelaardij bv

Call 0172-434561

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.