• Sold

Hüsenhoff 26 6561 GD Groesbeek Buitengebied Groesbeek-Noord

Hightlighted features

  • 125 m² living area
  • 123 m² plot size
  • 4 bedrooms
Map
€ 250,270 k.k.

Sales history

Listed since
March 20, 2021
Date of sale
April 12, 2021
Term
3 weeks

Description

IN VERBAND MET CORONA ZIJN ER HELAAS GEEN KIJKMOMENTEN.
ALS JE INTERESSE HEBT IN DEZE WONING KUN JE DEELNEMEN AAN DE ONLINE INSCHRIJVING VIA DE LINK IN DE BROCHURE OF VIA ONZE WEBSITE.
INSCHRIJVEN KAN TOT UITERLIJK DONDERDAG 25 MAART 10.00 UUR.
Het online inschrijfformulier moet volledig ingevuld zijn én de inschrijving moet bevestigd zijn om deel te kunnen nemen aan de loting. We loten de volgorde van de kandidaten waarmee wij de woning zullen bezichtigen en in gesprek gaan. De geautomatiseerde loting vindt bij verkoper op kantoor plaats. Alleen de eerste kandidaat zal telefonisch benaderd worden.

Deze fijne smaakvolle en instapklare woning ligt in een jonge kleinschalige nieuwbouwwijk vlak bij het centrum van Groesbeek. Scholen op loopafstand.
UNIEK! Deze woning wordt verkocht met Koopgarant. Hierdoor hebben starters op de koopwoningmarkt met een middeninkomen een extra kans. De belangrijkste kenmerken van Koopgarant en de voorwaarden leest je onderstaand.

Indeling en kenmerken:
entree/gang, modern afgewerkte (wand)toilet met fontein, meterkast, trapopgang, de uitgebouwde woonkamer heeft een fraaie houten vloer en openslaande tuindeuren en een provisiekast, de smaakvolle witte keuken is voorzien van alle apparatuur (vaatwasser, gaskookplaat, RVS afzuigkap, oven/magnetron).
1e verdieping voorzien van laminaatvloeren: overloop, 3 slaapkamers (slaapkamer voorzijde voorzien van rolluik), fraaie moderne badkamer met douche, dubbele wastafel met meubel, 2e (wand)toilet en handdoekradiator.
2e verdieping: via vaste trap bereikbaar: overloop met opstelling cv-combiketel, unit mechanische ventilatie en aansluiting wasapparatuur, extra 4e slaapkamer met dakvenster.
Tuin met berging en achterom.

Omgeving:
De kindvriendelijke nieuwe woonwijk ligt aan de rand van het centrum van Groesbeek, vlak bij het buitengebied met landerijen en de rondweg naar diverse uitvalswegen. In de directe omgeving zijn een lagere school, speeltuin met diverse toestellen, en het buurtpark "Het Groeske". Groesbeek heeft veel centrale voorzieningen zoals scholen, kinderdagopvang, winkels, supermarkten, restaurants, sport- en recreatiemogelijkheden, gezondheids- en zorgcentra, cultureel centrum, openbaar vervoer, uitvalswegen en uitgestrekte natuur- en bosgebieden. De golfbaan "Rijk van Nijmegen" ligt op 5 autominuten. En de universiteitsstad Nijmegen is in 10 autominuten te bereiken.

Koopgarant:
- Het product Koopgarant wordt door de corporatie specifiek aangeboden aan starters op de koopwoningmarkt. Dit betreft huishoudens met een middeninkomen die in deze moeilijke koopmarkt niet in staat zijn hun eerste koophuis te betalen. Mensen die een eigen woning hebben of hadden komen niet in aanmerking voor de Koopgarantwoningen van de corporatie.
- Je koopt de woning voor een vast bedrag van € 250.270,- k.k. Dus met een korting van € 39.730,- (13,7%) op de taxatiewaarde van € 290.000,-. Je hebt daardoor een lagere hypotheeklast. Dit kortingsbedrag blijft eigendom van de eigenaar (corporatie).
- Er is een inkomenseis van toepassing. Je mag (samen) een maximaal jaarinkomen van € 53.100,- hebben om voor de woning in aanmerking te komen (op basis van gegevens van de aanslag inkomstenbelasting óf de inkomensverklaring belastingdienst, je levert daarnaast recente loonstroken aan).
- Je hebt een terugkoopverplichting. Dat houdt in dat u de woning aan Oosterpoort terugverkoopt als je gaat verhuizen.
- Je dient de woning zelf te bewonen. Je mag de woning niet (onder)verhuren.
- De informatiebrochure Koopgarant met uitgebreide informatie en rekenvoorbeelden is onderdeel van de aankoop. Je krijgt deze brochure bij inschrijving voor de loting.

Verkoopprocedure:
- Er zijn in verband met Corona geen kijkmomenten voor belangstellenden.
- Belangstellenden kunnen zich via Funda aanmelden voor de loting of direct inschrijven via de link in de brochure of de link op onze website.
- Na aanmelding krijgt de belangstellende een bevestiging met daarin een link voor het inschrijven voor de loting. Ook krijgt de belangstellende een Koopgarantbrochure en een formulier waarin je leest welke inkomensgegevens wij ter controle nodig hebben.
- Na de loting wordt de eerste kandidaat uitgenodigd voor een kijkmoment. In volgorde van loting krijgen de kandidaten de mogelijkheid de woning te kopen mits ze aan de gestelde voorwaarden voldoen.
- De eerste kandidaat bij loting kunnen wij vragen om een uittreksel BRP (Basisregistratie Personen) met adreshistorie ter controle.
-- Als de éérste kandidaat niet voldoet aan de inkomenseis, niet tijdig de benodigde gegevens aanlevert óf van de woning afziet, dan gaan wij verder met de 2e lotingskandidaat, enzovoorts.
- Verkoopvoorwaarde: De verkoper kiest de projectnotaris (Mostart & Timmermans)

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 250,270 kosten koper
Asking price per m²
€ 2,002
Status
Sold

Construction

Kind of house
Single-family home, row house
Building type
Resale property
Year of construction
2012
Type of roof
Gable roof covered with roof tiles

Surface areas and volume

Areas
Living area
125 m²
External storage space
5 m²
Plot size
123 m²
Volume in cubic meters
395 m³

Layout

Number of rooms
5 rooms (4 bedrooms)
Number of bath rooms
1 separate toilet
Number of stories
2 stories, a/an attic and a basement
Facilities
Mechanical ventilation

Energy

Energy label
A What does this mean?
Insulation
Roof insulation, double glazing, insulated walls and floor insulation
Heating
CH boiler
Hot water
CH boiler
CH boiler
Intergas (gas-fired combination boiler from 2012, in ownership)

Cadastral data

GROESBEEK P 950
Cadastral map
Area
123 m²

Exterior space

Location
Alongside a quiet road and in residential district
Garden
Back garden
Back garden
48 m² (8,9 meter deep and 5,4 meter broad)
Garden location
Located at the north accessible via the rear

Storage space

Shed / storage
Detached wooden storage

Parking

Type of parking facilities
Public parking
Involved real estate agent

NVM selling agent

Corpowonen

Call 085-4011020

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.