• Sold

Caliskamp 3 - 5 1251 XJ Laren (NH) Zevenend

Hightlighted features

  • 166 m² living area
  • 952 m² plot size
  • 3 bedrooms
Map
€ 675,000 v.o.n.

Sales history

Listed since
August 31, 2020
Date of sale
April 27, 2021
Term
7½ month

Description

NOG 2 VAN DE 7 BOUWNUMMERS BESCHIKBAAR!!

‘Royaal wonen in een luxe en modern pakhuis’,

Op fietsafstand van het culinaire en sfeervolle centrum van Laren. De ruime drielaagse woningen in stijl van de vroegere pakhuizen bieden 165 m² aan woonruimte en beschikken allen over twee privéterrassen vanaf totaal 29 – 34 m².

Een garantie voor ruimte, comfort en rust.

Pakhuys Laren
Sfeervol en duurzaam wonen in het pittoreske laren, op enkele minuten fietsafstand van het centrum.

Drie woonlagen in stijl van de vroegere pakhuizen, we hebben het over de nieuwe woningen aan de Caliskamp in Laren.
Kopers van deze woningen kiezen voor een royale woonruimte van maar liefst ca. 165 m² en twee buitenterrassen van gezamenlijk ca. 29 – 34 m².

Met het oog op de toekomst worden de woningen volledig duurzaam en gasloos gebouwd. De woningen zijn dan ook uitstekend geïsoleerd en worden inclusief luxe sanitair opgeleverd. Onder de woningen vindt u een privé parkeergarage, inclusief twee parkeerplekken per woning, met een directe toegang tot de woning.

Duurzaam wonen
Pakhuys Laren wordt gerealiseerd met oog op de toekomst. De woningen worden gasloos gebouwd en zijn voorzien van zonnepanelen. Daarbij worden de woningen uitstekend geïsoleerd. Duurzaamheid is tenslotte de absolute voorwaarde voor de huidige en toekomstige woningen. Vanaf de eerste tekeningen tot de oplevering van de woningen staat duurzaamheid centraal.

OVER DE WONINGEN

Pakhuys woningen
Het ‘PAKHUYS bestaat uit 5 royale woningen verdeeld over 3 woonlagen gebouwd in de
stijl van de vroegere pakhuizen. De woningen worden duurzaam gebouwd, uitstekend geïsoleerd, compleet opgeleverd met warmtepomp installatie, vloerverwarming en luxe sanitair. Daarnaast is er een extra mogelijkheid tot toevoegen van zonnepanelen.
De muren worden gestuct afgewerkt. De woonoppervlakte bedraagt ca. 165 m² en iedere woning beschikt over 2 terrassen van totaal ca. 29 - 34 m². Onder de woningen bevindt zich een privé parkeergarage voor de bewoners met directe toegang tot de woningen! Bij iedere koopwoning behoren twee eigen parkeerplaatsen.

Begane grond:
Op de begane grond vindt u de formele entree van de woning. De open keuken staat in open verbinding met het eetgedeelte en het bredere zitgedeelte. Openslaande deuren geven u toegang tot het beschutte terras. Genieten van de zon doet u hier zeker, het terras ligt goed op het zuiden.

Verdieping:
Op de verdieping bevinden zich twee kleine slaapkamers (op het zuiden) en een grote slaapkamer (op het noorden). Door de schuine daken met flinke hoogte ontstaat er een ruimtelijk gevoel. Op de verdieping vindt u ook een luxe badkamer voorzien van ligbad, aparte douche en wastafel. Tevens heeft de verdieping een separaat toilet, een technische ruimte met aansluiting voor de wasmachine en een tweede technische ruimte
annex berging.

Souterrain:
In het souterrain is plaats voor een hele mooie werkruimte, voorzien van een patio. Het is een multifunctionele ruimte die ook gebruikt kan worden als extra slaapkamer, atelier, fitness of speelkamer. Kortom, hier kunt u alle kanten mee op. In de patio geniet u buiten van alle privacy.

Pakhuys aanzicht
De gevels van de woningen doen direct denken aan de pakhuizen van vroeger. Door gebruik te maken van de karakteristieke kenmerken van de bestaande bebouwing is er een stoer en markante uitstraling gecreëerd. Het gebruik van verschillende materialen, stucwerk, houten gevels en zinken daken en dakranden, maken de woningen herkenbaar en bijzonder.

Parkeergarage
Geen gedoe met parkeren en nooit meer krabben in de winter. Onder de woningen is een ruime privéparkeergarage gerealiseerd met twee parkeerplekken voor iedere woning. Vanaf de parkeergarage heeft u direct toegang tot uw woning.

Omdat alle bewoners vanuit hun woning toegang hebben tot de parkeergarage, hebben we te maken met appartementsrechten. De parkeergarage zal door middel van een Vereniging van Eigenaren (VVE) onderhouden dienen te worden. De makelaar kan u desgewenst voorzien van een indicatie van de maandelijkse servicekosten. Naast het onderhoud van de parkeerkelder wordt ook het onderhoud van de daken en de buitenzijde van de woningen in een VVE geregeld. Er wordt maandelijks een bedrag gereserveerd voor onderhoud in de toekomst. Binnen de VVE wordt een zogenaamd huishoudelijk regelement opgesteld. Hierin kan bijvoorbeeld worden vermeld dat parkeerplaatsen te allen tijde bij de woningen horen en niet extern kunnen worden verkocht. Notariaat Wijdemeren, als projectnotaris aan dit project verbonden, kan meer informatie verstrekken over de VVE en de oprichting daarvan.

De locatie
Op slechts enkele minuten afstand van het sfeervolle centrum van Laren vindt u de Caliskamp. Een fijne rustige buurt voor jong en oud met o.a. voorzieningen als basisscholen, een middelbare school, diverse sportverenigingen en een zwembad om de hoek. Vijf kilometer verderop ligt Hilversum, waar u voor faciliteiten als de bioscoop, een treinstation en de grotere winkels terecht kunt. Door de gunstige ligging van Laren aan de A1 en A27, en de snelle verbindingswegen bent u binnen ca. 20 a 25 minuten in onder andere Utrecht, Amersfoort, Almere en Amsterdam/Schiphol.

OVERAL DICHTBIJ

Westerheide
De omgeving van Laren staat bekend om de prachtige wandel- en fietsroutes. De schitterende natuurgebieden rondom Laren zijn zeer veelzijdig, van oude engen en akkers tot bossen, van zandduinen tot heidevelden. Een van deze bijzondere heidenvelden is de Westerheide, gelegen tussen Laren, Bussum en Hilversum.

Hier maakt u fijne wandelingen door een prachtig heidelandschap. Dwars door het bos, over de heide, langs brede zandpanden en smalle heideweggetjes. Als u geluk heeft komt u een ree of andere wilde dieren tegen.
De Westerheide-route brengt u langs fraaie plekken met bijzondere verhalen.

Sfeervol Laren
Laren is een prachtig pittoresk dorpje in de provincie Noord-Holland. Het is één van de oudst bewoonde plekken in het Gooi en gelegen tussen Blaricum en Hilversum. Het dorp telt ongeveer 10.000 inwoners. Laren staat bekend om de schitterende wandel- en fietsroutes en het veelzijdige culinaire aanbod. In de eindeloos gezellige dorpskern vindt u prachtige winkels en gezellige bars en restaurants.

Laren is in heel Nederland vooral bekend door de vele landgoederen en bijbehorende kastelen en landhuizen. Het dorp heeft een rijke en bewogen historie, wat terug te zien is in het karakteristieke stratenpatroon. In de woonbuurten is veel ruimte en groen. De ruimte, de rust, het vele groen door de ligging aan de heide en het bos, maar ook de gezelligheid vormen het karakter van Laren. Het is een plek waar mensen prettig wonen en samenleven.

Het dorp is goed bereikbaar met de auto via de A27 en de A1.
Door de gunstige ligging en de uitvalswegen bent u binnen een half uurtje in het centrum van de grote steden. Laren is zeer geschikt voor gezinnen, er zijn veel goede basisscholen en veel speel- en sportmogelijkheden. Kortom, Laren hoort absoluut thuis in de top 10 beste woonplaatsen van Nederland.

Woningborg Garantie- en waarborgregeling
Op het Pakhuys project is de Woningborg Garantie- en waarborgregeling van toepassing. Deze regeling beschermt u als koper tegen de risico’s van een eventueel faillissement van de bouwonderneming tijdens de bouw en tijdens de onderhoudsperiode. U kunt hier meer over lezen in de technische omschrijving van het project.

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 675,000 vrij op naam
Asking price per m²
€ 4,066
Status
Sold

Construction

Kind of house
Single-family home, row house
Building type
New property
Year of construction
2021
Type of roof
Gable roof covered with other
Quality marks
Woningborg garantiecertificaat

Surface areas and volume

Areas
Living area
166 m²
Other space inside the building
6 m²
Exterior space attached to the building
34 m²
Plot size
952 m²
Volume in cubic meters
560 m³

Layout

Number of rooms
5 rooms (3 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 2 separate toilets
Bathroom facilities
Bath
Number of stories
2 stories and a basement
Facilities
Skylight, optical fibre, mechanical ventilation, passive ventilation system, TV via cable and solar panels

Energy

Energy label
A+++ What does this mean?
Insulation
Roof insulation, double glazing, eco-building, energy efficient window, insulated walls, floor insulation and completely insulated
Heating
Complete floor heating and heat pump
Hot water
CH boiler

Cadastral data

LAREN G 3401
Cadastral map
Area
952 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
Alongside a quiet road and in residential district
Garden
Patio/atrium
Balcony/roof garden
Balcony present

Storage space

Shed / storage
Built-in
Facilities
Electricity, heating and running water
Insulation
Completely insulated

Garage

Type of garage
Built-in, underground parking, parking place and basement
Capacity
2 cars
Facilities
Electricity

Parking

Type of parking facilities
Parking on private property
Involved real estate agent

NVM selling agent

ID WONINGMAKELAARS

Call 035-642 44 74

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.