• Sold

Poelbuurt 6 9865 VK Opende Verspreide huizen ten zuiden van Opende

Hightlighted features

  • 136 m² living area
  • 30,940 m² plot size
  • 3 bedrooms
Map
€ 525,000 k.k.

Sales history

Listed since
May 15, 2021
Date of sale
June 12, 2021
Term
4 weeks

Description

Op een prachtige landelijke locatie in het buitengebied van Opende is deze unieke idyllische plek gerealiseerd. Te midden van al het groen, het bos, de heide en alle vogels en dieren beleeft u elke dag vakantie op uw eigen terrein dat maar liefst 30.940 m² aan eigen grond heeft!

Deze sfeervolle woonboerderij is gebouwd in 1910 en in de loop der jaren gemoderniseerd. Zo is het onder andere voorzien van een mooie rietenkap, nagenoeg geheel dubbel glas en verwarming middels een HR combiketel.

De indeling van de woning is als volgt:
Zijentree, hal met toilet met hangcloset, de lichte sfeervolle woonkamer van 38 m² met de balken en gebinten in het gezicht en openslaande deuren naar de tuin, een diepe inloopkast met cv-opstelling, de dichte keuken met nette keukenopstelling voorzien van inbouwapparatuur, de kelder, de badkamer met douche en vaste wastafel, bijkeuken met witgoed aansluitingen, voorkamer/slaapkamer met opkamer.

Eerste verdieping:
Overloop met aangrenzend twee slaapkamers en een overloop met een open verbinding met de woonkamer.

Het hele perceel is werkelijk prachtig ingericht. Rondom het huis ligt de met zorg aangelegde tuin die omgeven is door houtwallen en voorzien is van prachtige uitzichten over de aangrenzende weilanden. De hoge oude bomen rondom het huis versterken het buitengevoel. Wilt u fruitbomen of een groentetuin? Er is plaats genoeg en de grote degelijk gebouwde kas geeft u nog meer mogelijkheden om naar eigen wens te tuinieren. Vanuit de tuin wandelt u naar uw eigen bos met heidevelden. Na een drukke dag kunt u hier genieten van de natuur en heerlijk onthaasten en optimaal van uw privacy en rust genieten

Tevens is alles goed bereikbaar. Zo ligt Opende aan de A7, waarmee o.a. Groningen, Drachten en Heerenveen gemakkelijk bereikbaar zijn. Ook ligt de bushalte op loopafstand.

Opende beschikt over goede voorzieningen, waaronder een eigen theater (BaronTheater), een supermarkt, horeca en verdere basisvoorzieningen. Tevens zijn basisscholen in het dorp gevestigd evenals vele sportvoorzieningen.
Uitgebreid winkelen kan ook! Surhuisterveen is op 5 minuten afstand gelegen. Surhuisterveen beschikt over meer dan 100 winkels, vele horecazaken en 4 grote supermarkten. Alles is dus gelegen op korte afstand.

Wegens de overweldigende belangstelling (meer dan 150 kijkers) en kijkers die vooraf een bod willen doen, hebben wij met de verkopers afgesproken dat wij eerst de bezichtigingen af gaan wachten alvorens wij in onderhandeling treden. U heeft daarom in ieder geval tot en met a.s. dinsdag 1 juni 2021, 12.00 uur de tijd om een bod te doen. Eerder gaan wij niet in onderhandeling bij deze woning.

Door de grote belangstelling is door de verkopers tevens besloten dat de vraagprijs een absolute vanaf prijs betreft. Met een vanaf prijs wordt bedoeld dat u vanaf dit bedrag kunt bieden op deze woning. Lagere biedingen worden dan ook niet geaccepteerd. 

Dit heerlijke huis met een groot thuisgevoel is een zeldzame kans voor de liefhebbers van natuur, rust en ruimte. Wilt u deze schoonheden ook eens aandachtig bekijken? Maak dan snel een afspraak om deze prachtige unieke ligging zelf te ervaren! Wij delen onze enthousiasme dan ook graag met u bij dit geheel aan de Poelbuurt 6 te Opende.

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 525,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 3,860
Status
Sold

Construction

Kind of house
Converted farmhouse, detached residential property
Building type
Resale property
Year of construction
1910
Specific
Partly furnished with carpets and curtains
Type of roof
Combination roof covered with cane

Surface areas and volume

Areas
Living area
136 m²
Other space inside the building
6 m²
External storage space
30 m²
Plot size
30,940 m²
Volume in cubic meters
520 m³

Layout

Number of rooms
7 rooms (3 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Shower
Number of stories
2 stories
Facilities
TV via cable

Energy

Energy label
E What does this mean?
Insulation
Mostly double glazed
Heating
CH boiler
Hot water
CH boiler
CH boiler
Hr Remeha (bouwjaar indicatief) (gas-fired combination boiler from 2002, in ownership)

Cadastral data

GROOTEGAST F 3573
Cadastral map
Area
23.840 m²
Ownership situation
Full ownership
GROOTEGAST F 3575
Area
5.070 m²
Ownership situation
Full ownership
GROOTEGAST F 3820
Area
2.030 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
Alongside a quiet road, sheltered location, outside the built-up area, In wooded surroundings, rural, freestanding location and unobstructed surrounding view
Garden
Surrounded by garden

Storage space

Shed / storage
Detached wooden storage
Insulation
No insulation

Garage

Type of garage
Detached wooden garage
Capacity
1 car
Facilities
Electricity
Insulation
No insulation

Parking

Type of parking facilities
Parking on private property and public parking
Involved real estate agent

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.