• Sold

Hagelkruis 2 4751 EW Oud Gastel Oud Gastel

Hightlighted features

  • 86 m² living area
  • 335 m² plot size
  • 3 bedrooms
Map
€ 250,000 k.k.

Sales history

Listed since
November 24, 2020
Date of sale
December 28, 2020
Term
4 weeks

Description

Bent u op zoek naar een ruime hoekwoning met eigen oprit in Oud Gastel? Dan is deze woning gelegen op een verrassend ruim perceel van ca. 335 m² iets voor u! De woning heeft een woonkamer met open keuken, 3 ruime slaapkamers en een riante zij- en achtertuin met 2 bergingen, een blokhut en een kas. Wilt u graag een bezichtiging inplannen? Neem dan contact op met ons kantoor.

Begane grond:
Entree, hal met garderobe-nis en de meterkast. Tevens kunt u vanuit de hal naar de woonkamer.

De woonkamer van ca. 25 m² is voorzien van een sfeervolle haard en een vaste kast. De woonkamer staat in open verbinding met de keuken. Aan de achterzijde bevindt zich een tussenportaal welke toegang biedt tot de deels betegelde toiletruimte met fontein, de achtertuin en de trapopgang naar de 1e verdieping.

De open keuken is gelegen aan de achterzijde van de woning en ca. 2.40 x 2.95 m groot. In de keuken heeft u diverse boven- en onderkasten, laden, een koelkast, een 4-pits gasfornuis met afzuigkap, een vaatwasser en een dubbele spoelbak. Tevens heeft u hier een gezellige bar met barkrukken waar u aan kunt zitten.

1e verdieping:
Op deze verdieping heeft u een overloop met toegang tot de 3 slaapkamers en de badkamer. Via een vlizotrap kunt u naar de bergzolder.

De slaapkamers aan de voorzijde zijn resp. ca. 4.20 x 3.00 m en 3.21 x 1.85 m groot. De slaapkamer aan de achterzijde is ca. 4.21 x 3.00 m groot en voorzien van een wastafel.

Aan de achterzijde van de woning bevindt zich tevens de deels betegelde badkamer van ca. 2.40 x 1.85 m groot. In de badkamer heeft u een douche, een toilet (sanibroyeur) en een wastafel. Tevens heeft u hier de aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur.

Bergzolder:
De bergzolder is ca. 4.29 x 3.65 m groot. U heeft hier veel bergruimte, de opstelplaats van de c.v. combi-ketel (Vaillant, 2009) en een dakraam.

Tuin:
Bij deze woning hoort een voor-, alsmede een riante zij- en achtertuin. De achtertuin is voornamelijk voorzien van sierbestrating, daarnaast heeft u hier nog enkele borders, een buitenkraan, elektra, een houten berging, een stenen berging met overkapping, een kas met buitenkraan, een blokhut en een poort naar de oprit. Tevens heeft u 3 lampen met bewegingsmelders en 2 beveiligingscamera’s. De oprit in de zij- en achtertuin biedt parkeergelegenheid aan meerdere auto’s op eigen terrein. De zij-tuin/oprit is eveneens voorzien van een buitenkraan.

Berging:
De vrijstaande blokhut is ca. 2.75 x 3.55 m groot. De vrijstaande dubbele berging is deels van hout en deels van steen en ca. 3.52 x 2.03 en ca. 1.90 x 2.03 m groot. De bergingen zijn voorzien van elektra. Via de stenen berging heeft u toegang tot de achterom.

Algemeen:
- De woning heeft op de begane grond houten kozijnen met dubbel glas. De rest van de woning is voorzien van houten kozijnen met enkel glas.
- De begane grond heeft een plavuizen vloerafwerking.
- De woning is voorzien van een Elro alarminstallatie.
- Op de 1e verdieping zijn de overloop en 2 slaapkamers voorzien van vloerbedekking. Één slaapkamer is voorzien van zeil. De badkamer is betegeld.
- Aan de voorzijde van de woning heeft u een zonnescherm.
- De woning is gelegen in een rustige straat op korte afstand van het centrum van Oud Gastel.
- De woning bevindt zich op steenworp afstand van het busstation van Oud Gastel, het zwembad, een basisschool en sportvoorzieningen.
- De uitvalswegen bevinden zich in de nabijheid.
- Bij deze woning dient u rekening te houden met moderniseringskosten.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.

Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 45 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.

Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u hem wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals hij op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 250,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 2,907
Status
Sold

Construction

Kind of house
Single-family home, corner house
Building type
Resale property
Year of construction
1975
Type of roof
Gable roof covered with roof tiles

Surface areas and volume

Areas
Living area
86 m²
Other space inside the building
18 m²
External storage space
21 m²
Plot size
335 m²
Volume in cubic meters
360 m³

Layout

Number of rooms
4 rooms (3 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Shower and toilet
Number of stories
2 stories and a attic
Facilities
Alarm installation, outdoor awning and skylight

Energy

Energy label
C What does this mean?
Insulation
Partly double glazed
Heating
CH boiler
Hot water
CH boiler
CH boiler
Vaillant (gas-fired combination boiler from 2009, in ownership)

Cadastral data

OUD EN NIEUW GASTEL D 4293
Cadastral map
Area
169 m²
Ownership situation
Full ownership
OUD EN NIEUW GASTEL D 6048
Area
125 m²
Ownership situation
Full ownership
OUD EN NIEUW GASTEL D 6184
Area
41 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
Alongside a quiet road and in residential district
Garden
Back garden, front garden and side garden
Back garden
113 m² (7,8 meter deep and 14,5 meter broad)
Garden location
Located at the west accessible via the rear

Storage space

Shed / storage
Detached brick storage
Facilities
Electricity

Garage

Type of garage
Parking place

Parking

Type of parking facilities
Parking on private property and public parking
Involved real estate agent
A funda user
Hagelkruis 2
10.0
I would recommend this agent.
Goed contact en ook tussentijdse informatie en consultatie, vriendelijk en accuraat. Zeker aan te bevelen.
Expertise
10
Knowledge of the local market
10
Price / quality
10
Service and guidance
10
Reaction of Agnes Tomesen Makelaardij | Qualis
Heel hartelijk bedankt voor deze mooie 10!! Dat is voor ons een goed begin van het nieuwe jaar. Ontzettend fijn om te lezen dat u ons kantoor aanbeveelt. Wij zijn erg blij voor u dat de juiste koper snel was gevonden. Wij vonden het plezierig dat wij u hierbij mochten helpen.

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.