• Sold

Meireweikes 29 4751 JR Oud Gastel Oud Gastel

Hightlighted features

  • 95 m² living area
  • 186 m² plot size
  • 3 bedrooms
Map
€ 225,000 k.k.

Sales history

Listed since
December 29, 2020
Date of sale
January 20, 2021
Term
3 weeks

Description

Wij hebben het genoegen u deze nette eindwoning met royale vrijstaande berging (ca. 16 m²) aan te bieden. Deze keurige woning dateert van het bouwjaar 1989 en is gelegen aan een rustige straat in de kindvriendelijke woonwijk Meireweikes, nabij de dorpskern van Oud Gastel, op een perceel van 186 m². Diverse groen-/en speelvoorzieningen zijn in de directe omgeving gesitueerd. Ook is er voldoende parkeergelegenheid aanwezig.
De woning is aan de voorzijde van kunststof kozijnen en gedeeltelijk van rolluiken voorzien.
Oud Gastel staat bekend als een dorp met een goed voorzieningenniveau. Diverse faciliteiten en voorzieningen, zoals o.a. winkels, basisonderwijs, verscheidene verenigingen en openbaar vervoer zijn in het dorp gesitueerd. Ook is de locatie gunstig gelegen ten opzichte van Roosendaal (5 min.), Breda (25 min.), Rotterdam (30 min.) en Antwerpen (35 min.).

Indeling

Begane grond

Entree
Via de ruime entree, waarin zich de m.k. (4 groepen + 2 aardleksch.) en gedeeltelijk betegeld toilet met fonteintje bevinden, is er toegang tot de woonkamer. De entree is voorzien van een tegelvloer, een wandlambrisering en een spuitwerkplafond.

Woonkamer
In de woonkamer is er sprake van veel lichtinval, daar het een doorzonkamer met grote raampartijen betreft. De afwerking bestaat uit een tegelvloer, spachtelputzwanden en een spuitwerkplafond met sierlijsten. Vanuit de woonkamer valt er van een vrij uitzicht over het straatbeeld alsmede de tuin te genieten en is er toegang tot de keuken.

Keuken
De mooie open keuken met een in een hoekopstelde keukeninrichting is van diverse inbouwapparatuur, waaronder een koelkast, diepvries, 4-pits gasstel met afzuigkap en vaatwasser voorzien. Verder loopt de afwerking van de woonkamer door tot in de keuken en is er toegang tot de tuin.

Eerste verdieping

Vanaf de trap in de entree is de overloop van de eerste verdieping bereikbaar. Deze verdieping is opgesplitst in een overloop, 3 slaapkamers en de badkamer. De overloop is voorzien van vloerbedekking, behangwanden en een spuitwerkplafond.

Slaapkamers
Eén slaapkamer is aan de voorzijde en twee slaapkamers zijn aan de achterzijde van de woning gesitueerd. De slaapkamers zijn voorzien van vloerbedekking, behangwanden en spuitwerkplafonds.

Badkamer
De complete badkamer is gedeeltelijk betegeld. De inrichting bestaat uit een ligbad, douche, badkamermeubel met wasgelegenheid en toilet.

Tweede verdieping

Middels een vaste trapopgang is de tweede verdieping te bereiken. Deze verdieping doet dienst als zolderkamer, maar kan met enkele aanpassingen als extra slaapkamer worden aangewend. De zolderkamer is voorzien van een laminaatvloer en een dakraam. Ook staat hier de CV ketel opgesteld en er bevinden zich de aansluitingen t.b.v. het wasapparatuur.

Tuin
De onderhoudsvriendelijke en zonnige tuin is op het zuiden gesitueerd en is middels een zijgang toegankelijk. De aanleg bestaat uit sierbestrating.

Berging
De royale vrijstaande stenen berging (ca. 16 m²) is aan de achterzijde van het perceel gesitueerd. Deze berging is van een watervoorziening en elektra voorzien.

Deze informatie is geheel vrijblijvend, uitsluitend bestemd voor geadresseerde en niet bedoeld als een aanbod. Ten aanzien van de juistheid kan door Wijk-Regio Makelaardij B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend in de ruimste zin des woords. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 225,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 2,368
Status
Sold

Construction

Kind of house
Single-family home, corner house
Building type
Resale property
Year of construction
1989
Type of roof
Gable roof covered with roof tiles

Surface areas and volume

Areas
Living area
95 m²
External storage space
16 m²
Plot size
186 m²
Volume in cubic meters
334 m³

Layout

Number of rooms
5 rooms (3 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 2 separate toilets
Bathroom facilities
Bath, shower and toilet
Number of stories
3 stories
Facilities
Skylight, mechanical ventilation, rolldown shutters and TV via cable

Energy

Provisional energy label
C What does this mean?
Insulation
Roof insulation, partly double glazed, insulated walls and floor insulation
Heating
CH boiler
Hot water
CH boiler
CH boiler
Nefit (gas-fired combination boiler, in ownership)

Cadastral data

OUD EN NIEUW GASTEL D 5267
Cadastral map
Area
186 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
Alongside a quiet road, in residential district and unobstructed surrounding view
Garden
Back garden and front garden

Storage space

Shed / storage
Detached brick storage
Facilities
Electricity and running water

Parking

Type of parking facilities
Public parking
Involved real estate agent

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.