• Sold

Reinaartlaan 14 4731 AH Oudenbosch Pagnevaart

Hightlighted features

  • 169 m² living area
  • 1,096 m² plot size
  • 3 bedrooms
Map
€ 539,000 k.k.

Sales history

Listed since
May 24, 2022
Date of sale
July 13, 2022
Term
7 weeks

Description

De Reinaartlaan wordt gekenmerkt door het groene plantsoen waar de huizen omheen liggen en het landelijk gebied aan de achterzijde. De straat ligt aan de rand van Oudenbosch in de wijk Pagnevaart. De woning grenst aan de achterzijde aan het agrarisch gebied en er is dan ook een fantastisch weids en landelijk uitzicht. Een rustige woonwijk met scholen, waaronder het Markland college, enkele winkels en de aansluiting met de dorpskernen Hoeven en Bosschenhoofd. De nieuwe rondweg zorgt voor een eenvoudige aansluiting met de A17 richting Moerdijk en Randstad en tevens richting Roosendaal, Bergen op Zoom en Antwerpen. Het betreft derhalve een unieke combinatie van landelijk en weids wonen met alle voorzieningen binnen handbereik!

Het betreft een eigentijdse, vrijstaande, onder architectuur gebouwde levensloopbestendige (met een compleet woonprogramma op de begane grond) woning met een ruime inpandige garage, carport en een riante tuin rondom met een prachtig weids uitzicht. De woning is gebouwd in 1973 en gelegen op een perceel van maar liefst 1096m² en is zeer geschikt voor senioren, maar ook voor gezinnen. De woning en de tuin zijn gericht op het Zuiden en is voorzien van zonnepanelen (4.5kv). De woning biedt qua plattegrond meerdere indelingsvarianten.

Indeling begane grond:
Entree/hal met trapopgang naar de eerste verdieping, betegeld toilet met fonteintje, toegang tot de slaapkamer en de woonkamer. De slaapkamer is gelegen aan de voorzijde en heeft drie vaste kasten en biedt toegang tot de betegelde badkamer met ligbad, inloopdouche en wastafel. De woonkamer is tuingericht en voorzien van een open haard en biedt toegang tot de werk/slaapkamer en de keuken. De werk/slaapkamer is gelegen aan de achterzijde en biedt toegang tot de achtertuin en is voorzien van een vaste kast. De keuken is eveneens gesitueerd aan de achterzijde en biedt toegang tot de achtertuin en het portaal. Het portaal geeft toegang tot de ruime garage, welke is voorzien van de meterkast (6 groepen en aardlek) en de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur.

Indeling eerste verdieping:
Overloop/vide met vaste kast, riante slaapkamer aan de rechterzijde met daktuimelraam en inloopkast, betegelde badkamer met inloopdouche, toilet en wastafel, ruime slaapkamer aan de linkerzijde met topgevelraam en inloop kastruimte met opstelling cv combiketel (Vaillant 2016).

Met hoeveel zorg ook samengesteld er kunnen onvolledigheden voorkomen in de informatie en de afbeeldingen en het kan derhalve niet als een aanbod worden gezien. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend en de opgegeven afmetingen, oppervlakte- en inhoudsmaten zijn dan ook indicatief.

Wij maken gebruik van een NVM model koopovereenkomst. In het kader van zekerheidstelling wordt er standaard een bankgarantie/waarborgsom van 10% opgenomen in de koopovereenkomst.

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 539,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 3,189
Status
Sold

Construction

Kind of house
Bungalow, detached residential property (semi-bungalow)
Building type
Resale property
Year of construction
1973
Type of roof
Gable roof covered with other

Surface areas and volume

Areas
Living area
169 m²
Other space inside the building
29 m²
Exterior space attached to the building
36 m²
Plot size
1,096 m²
Volume in cubic meters
771 m³

Layout

Number of rooms
5 rooms (3 bedrooms)
Number of bath rooms
2 bathrooms and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Bath and toilet
Number of stories
2 stories

Energy

Energy label
C What does this mean?
Insulation
Roof insulation, double glazing and insulated walls
Heating
CH boiler and fireplace
Hot water
CH boiler
CH boiler
Vaillant (gas-fired combination boiler from 2016, in ownership)

Cadastral data

OUDENBOSCH B 2750
Cadastral map
Area
1.096 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
In residential district and unobstructed surrounding view
Garden
Surrounded by garden

Garage

Type of garage
Attached brick garage
Capacity
1 car
Facilities
Electricity and running water

Parking

Type of parking facilities
Parking on private property

Involved real estate agent

NVM selling agent

Bon Makelaardij

Call 0168-335855

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.