• Sold

Lodewijkdonk 41 4707 TC Roosendaal Langdonk-West

Hightlighted features

  • 52 m² living area
  • 1 bedroom
Map
€ 160,000 k.k.

Sales history

Listed since
May 6, 2021
Date of sale
May 20, 2021
Term
14 days

Description

Ben jij op zoek naar een instapklaar appartement in Roosendaal? Dan ben je bij de Lodewijkdonk 41 aan het juiste adres. Dit 2-kamer appartement is voorzien van een fijne living met veel lichtinval, een mooie keuken, een badkamer en een ruime slaapkamer met balkon. Ben je ook zo ben enthousiast en wil je graag een bezichtiging? Neem dan contact op met ons kantoor.

Begane grond:
Centrale entree met de brievenbussen en het bellentableau. De entree geeft toegang tot de bergingen, het trappenhuis en de lift.

7e verdieping:
Via de lift/de trap bereikt u het appartement gelegen op de 7e verdieping van het gebouw.

De hal van het appartement geeft toegang tot de meterkast (vernieuwd in 2020, 10 groepen en 3 aardlekschakelaars), de volledig betegelde toiletruimte (voorzien van wandcloset en een fontein). Tevens geeft de hal toegang tot de woonkamer, de keuken, de badkamer, de slaapkamer en de berging.

De woonkamer is ca. 5.10 x 3.72 m groot en kent veel lichtinval. Middels een gezellige bar staat de woonkamer in verbinding met de keuken.

De keuken is vernieuwd in 2020 en is ca. 2.10 x 2.50 m groot. De keuken is voorzien van een hoekopstelling met een koel/vriescombinatie, een inductiekookplaat, een combi oven/magnetron, een vaatwasser, een afzuigkap en een kunststof werkblad.

De badkamer is ca. 2.34 x 2.10 m groot. De badkamer is onlangs vernieuwd (2017), volledig betegeld en voorzien van een ruime douche (met een regen- en handdouche) en een wastafel met meubel. Tevens bevindt zich hier de aansluiting t.b.v. de wasapparatuur.

De slaapkamer is ca. 3.68 x 3.11m groot en heeft een schuifpui naar het balkon. Het balkon is ca. 1.35 x 3.10 m groot.

De berging is voorzien van de boiler (huur).

Berging:
Op de begane grond bevindt zich de berging welke ca. 1.50 x 3.05 m groot is.

Algemeen:
- Het appartement is gelegen op de 7e verdieping en heeft een prachtig uitzicht.
- Het appartement is voorzien van een laminaat vloerafwerking, m.u.v. de betegelde toiletruimte, badkamer en berging.
- Het appartement heeft kunststof kozijnen met dubbel glas.
- Het appartementencomplex heeft betonnen verdiepingsvloeren.
- Het appartement beschikt over een intercominstallatie.
- De servicekosten bedragen ca. € 199,- per maand. In dit bedrag zit o.a. inbegrepen de brand- en glasverzekering, reservering groot onderhoud, schoonmaakkosten algemene ruimten, en voorschot voor de stookkosten etc.
- Het betreft hier een gezonde Vereniging van Eigenaars.
- Scholen, sportfaciliteiten, winkels en de uitvalswegen zijn dichtbij.

Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 40 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.

Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u hem wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals hij op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 160,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 3,077
Status
Sold
VVE (Owners Association) contribution
€ 199.00 per month

Construction

Type apartment
Apartment with shared street entrance (apartment)
Building type
Resale property
Year of construction
1979
Type of roof
Flat roof

Surface areas and volume

Areas
Living area
52 m²
Exterior space attached to the building
4 m²
External storage space
5 m²
Volume in cubic meters
160 m³

Layout

Number of rooms
2 rooms (1 bedroom)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Number of stories
1 story
Located at
7th floor
Facilities
Sliding door

Energy

Energy label
D What does this mean?
Insulation
Double glazing
Heating
Communal central heating
Hot water
Electrical boiler (rental)

Cadastral data

ROOSENDAAL EN NISPEN D 6909
Cadastral map
Ownership situation
Full ownership
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
In residential district and unobstructed surrounding view
Balcony/roof garden
Balcony present

Storage space

Shed / storage
Built-in

Parking

Type of parking facilities
Public parking

VVE (Owners Association) checklist

Registration with KvK
Yes
Annual meeting
Yes
Periodic contribution
Yes (€ 199.00 per month)
Reserve fund present
Yes
Maintenance plan
Yes
Building insurance
Yes

Involved real estate agent

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.