• Sold

Schineksstraat 58 6171 AP Stein Kerensheide

Hightlighted features

  • 93 m² living area
  • 203 m² plot size
  • 3 bedrooms
Map
€ 185,000 k.k.

Sales history

Listed since
September 5, 2020
Date of sale
October 6, 2020
Term
4 weeks

Description

Op fraaie locatie in Stein, tussengelegen woonhuis met vaste trap naar tweede verdieping, momenteel twee slaapkamers op de eerste verdieping (makkelijk terug te brengen naar drie slaapkamers), en met een fraaie privacyrijke achtertuin. Qua afwerking verdient deze woning nog wat verdere aandacht.

Souterrain:

Provisiekelder onder de hal en keuken en de gehele diepte van de woning met een hoogte van ca 1,98 m en bereikbaar vanuit de keuken.

Begane grond:

Hal met toegang tot de woonkamer en keuken, trapopgang naar de verdieping met opstelplaats meterkast (vernieuwde groepenkast met automatische groepen, slimme meter, glasvezelaansluiting is aanwezig aan de voorgevel). Groepenkast, bekabeling, stopcontacten en verlichting door vrijwel de gehele woning zijn al vernieuwd.

Jonge en moderne keuken met dubbele wandopstelling en voorzien van Smeg 6-pits gasfornuis met dubbele oven, afzuigkap met afvoerkanaal, koelkast, vrieskast. Vanuit de keuken is er een loopdeur voor toegang tot het betegeld terras.

Doorzon woonkamer bereikbaar vanuit de hal en met aan de achterzijde een loopdeur voor tuintoegang.

Eerste verdieping:

Momenteel ingedeeld in een bovengemiddeld grote slaapkamers, door de verwijderen van de tussenwand (makkelijk terug te brengen indien gewenst) en een tweede slaapkamer en de badkamer met inloopdouche en vaste wastafel.

Er is een vaste trapopgang naar de verdieping aanwezig.

Tweede verdieping:

Overloop met opstelplaats van de C.V. ketel (Remeha Tzerra | 2015 | eigendom) en nog een ruimte die nog mooi dienst kan doen als hobbyruimte en/of slaapkamer, maar vooral deze verdieping verdient nog de nodige renovatie.

Tuin | perceel:

De voortuin van deze woning heeft plaatsgemaak voor een heerlijke ruime onderhoudsvriendlijke betegeling, waardoor parkeerplaats ontstaat voor de eigen voordeur. Al is in de straat ook tevens voldoende vrije parkeerplek aanwezig.

De achtertuin is tevens erg onderhoudsvriendelijk en nog zelfs in 2020 voorzien van nieuwe graszoden. In het uiterste hoekje van de tuin is de tuinberging aanwezig en de poort met toegang tot een voet-/fietspad voor directe tuintoegang langs de achterzijde van het perceel.

Bijzonderheden:

De woning is vrijwel volledig voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas, alleen het wc venster is voorzien van hout met enkel glas en op de zolder is tevens een houten kozijn aanwezig. Verder zijn er diverse rolluiken aanwezig, is er een alarminstallatie voorzien en is de woning voorzien van dakisolatie (behalve de knieschotten) en zover bekend is er al spouwmuurisolatie aanwezig.

Een woning met veel potentie, maar eerlijkheid gebiedt te zeggen dat er nog de nodige afwerking vereist is. Dat geheel is daarentegen wel heel prettig en geliefd gelegen in een mooie week in Stein, ideaal qua uitvalswegen, maar omringd door groen.

Algemeen:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijvoorbeeld financiering) is in de regel 6 tot 8 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom | bankgarantie is 10 % van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Van toepassing zijn de voorwaarden van Vastgoedpro.

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 185,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 1,989
Status
Sold

Construction

Kind of house
Single-family home, row house
Building type
Resale property
Year of construction
1955
Type of roof
Gable roof covered with roof tiles

Surface areas and volume

Areas
Living area
93 m²
Other space inside the building
14 m²
External storage space
6 m²
Plot size
203 m²
Volume in cubic meters
344 m³

Layout

Number of rooms
10 rooms (3 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Number of stories
3 stories and a basement
Facilities
Air conditioning, alarm installation, optical fibre, rolldown shutters and TV via cable

Energy

Provisional energy label
E What does this mean?
Insulation
Roof insulation, double glazing, insulated walls and floor insulation
Heating
CH boiler
Hot water
CH boiler
CH boiler
Remeha fedora (gas-fired combination boiler from 2015, in ownership)

Cadastral data

STEIN B 3496
Cadastral map
Area
203 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Garden
Back garden and front garden
Back garden
96 m² (16 meter deep and 6 meter broad)
Garden location
Located at the southwest accessible via the rear

Storage space

Shed / storage
Detached brick storage
Insulation
No insulation

Parking

Type of parking facilities
Parking on private property and public parking
Involved real estate agent

VastgoedPRO selling agent

Heykens Makelaardij

Call 046-4361617

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.