Landweerweg 37 5915 PC Venlo Grote Hei

  • Sold
€ 650,000 k.k.

Sales history

Listed since
January 21, 2020
Date of sale
January 13, 2021
Term
11½ month

Description

Deze ruim uitgebouwde bungalow ligt aan de rand van Venlo nabij natuurgebied de Venlose Heide. Door de aanwezigheid van stallen en weide is dit object zeer geschikt voor een paardenliefhebber. Op de begane grond biedt deze bungalow veel leefruimte. Daarnaast is de woning voorzien van een groot souterrain dat gebruikt kan worden als autostalling maar ook geschikt is voor diverse andere doeleinden.

Kelder:
Groot souterrain geschikt als autostalling voor meerdere auto's, ontspanningsruimte met sauna, wasruimte, c.v.-ruimte (Nefit HR ketel bjr. 2002 en Bosch warmwatervat bjr. 2008), opslagruimte. Het souterrain is zowel via een trap vanuit de woning als vanaf de buitenzijde via de oprit en garagepoort bereikbaar. Voor de ingang bevindt zich een carport.

Begane grond:
Grote hal met dubbele glazen deuren naar de woonkamer, meterkast, toilet, royale woonkamer met aangebouwde tuinkamer (ca. 65 m²), de woonkamer is voorzien van een natuursteen vloer met vloerverwarming en een gashaard. Vanuit de woonkamer is er via de grote raampartijen prachtig zicht op het perceel zowel aan de achter- en voorzijde. Via schuifpuien is het perceel vanuit de woonkamer bereikbaar. Keuken met luxe en royale inbouwcombinatie. Via de hal zijn ook de slaapkamers en badkamer bereikbaar. Er zijn 3 slaapkamers. De badkamer is voorzien van een ligbad, douche, toilet, dubbele wastafel.

1e Verdieping:
Grote bergzolder.

Tuin:
De tuin is mooi aangelegd en het perceel biedt door haar oppervlak veel mogelijkheden. Vanaf het overdekte terras aan de achterzijde is er mooi zicht op het perceel. Er is een oprit met een in- en uitgang vanaf de openbare weg. De paardenstal is ongeveer 75 m² en daarin zijn 4 ruime paardenboxen met ruimte om op te zadelen. Uiteraard zijn de stallen en het weiland wellicht ook geschikt om een nog grotere tuin te maken met zomerhuis,
of te gebruiken om andere dieren te houden. De wei is omheind. Diverse terrassen.

Algemeen:
Bouwjaar: 1970 , perceeloppervlakte: ca. 7.028 m², woonoppervlakte: ca. 155m² (excl. souterrain van ca. 85 m²), inhoud: ca. 900 m³, definitief energielabel: D, dakisolatie, dubbel glas, rolluiken, aanbouw is v.v. spouwisolatie. Gehele begane grond is uitgerust met vloerverwarming muv slaapkamers, dit unieke object ligt aan de rand van natuurgebied de Venlose Heide, goede verbindingen met autosnelwegen, centrum van Venlo op ca. 5 autominuten. Het geheel is goed onderhouden. Er hebben diverse verbouwingen/renovaties plaats gevonden en de woning is eigentijds.

Features

Last asking price
€ 650,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 4,194
Listed since
January 21, 2020
Kind of house
Bungalow, detached residential property
Area
155 m² residential surface area / 7,025 m² plot surface area
Number of rooms
5 rooms (3 bedrooms)
Volume in cubic meters
900 m³
Energy label
D What does this mean?
Building type
Resale property
Year of construction
1970
Involved real estate agent

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.