• Sold

Prinses Beatrixlaan 509A 2273 XV Voorburg Voorburg Midden noord

Hightlighted features

  • 257 m² living area
  • 3 bedrooms
Map
€ 1,319,500 v.o.n.

Sales history

Listed since
May 5, 2021
Date of sale
July 20, 2021
Term
2 months

Description

Majestueus wonen in high-end penthouse op absolute toplocatie

Exclusief wonen in een high-end penthouse, op een absolute toplocatie. Dat is waar dit unieke penthouse in het duurzame Park070 in Voorburg voor staat. Met een formidabel woonoppervlak, 7 kamers, een woonkeuken, meerdere terrassen en een ongeëvenaard uitzicht, komt deze woning tegemoet aan de allerhoogste wooneisen. De sky is hier letterlijk de limit.

Om te beginnen bij de geweldige locatie: Park070 is een nieuwe, duurzame wijk op een van de mooiste plekken van Voorburg. Aan de ene kant grenst hij aan Park ’t Loo, terwijl je aan de andere kant uitkijkt op de binnenstad van Den Haag. De locatie biedt je daarmee het beste van twee werelden. Wil je even hardlopen in de mooie omgeving? Of snel even de stadsharten van Voorburg of Den Haag in duiken? De keus is aan jou.
Ook als het gaat om duurzaamheid is deze nieuwe wijk het neusje van de zalm. De energie voor dit penthouse komt voor het grootste deel van zonnepanelen en een Warmte Koude Opslag (WKO). Die laatste zorgt ook nog eens voor aangename koelte in de zomer. Aan elektrisch rijden en fietsen is ook gedacht. In de parkeergarage onder het gebouw komen oplaadpunten en staan deelauto's en -fietsen voor bewoners.

Bouwnummer 223
Dit penthouse bevindt zich op de 12e verdieping van de middentoren van Park070 en heeft een woonoppervlakte van maar liefst 257 m2. Het royale oppervlak is ingedeeld voor maximaal comfort en luxe. Zo beschik je naast de woonkamer en woonkeuken over 3 slaapkamers, 2 badkamers en 2 werkkamers. Vloerverwarming is uiteraard standaard inbegrepen. En of je nu binnen zit of buiten geniet op een van de 2 grote zonneterrassen: je hebt een formidabel uitzicht op de omgeving. De skyline van Den Haag is je decor, met daarachter de uitnodigende stranden van de kust.

De woonkamer van dit penthouse is zo’n 50 m2 groot en is het hart van de woning. Hier kun je heerlijk ontspannen en genieten van de weldaad die je omringt. De woonkamer grenst aan een van de zonneterrassen, zodat je het buitengevoel letterlijk naar binnen kunt halen. De gezelligste plek in huis is misschien wel de woonkeuken. Je hebt alle ruimte om hem in te richten zoals je wilt en bent verzekerd van een geweldig uitzicht. En ook hier heb je direct toegang tot een van de zonneterrassen.

Grote raampartijen en puien zorgen overal in huis voor een heerlijke lichtinval, die garant staat voor een sfeer die je een optimaal gevoel van vrijheid geeft. Stap je eenmaal binnen dan merk je het aan alles: in dit huis kom je helemaal tot jezelf. Je penthouse bereik je met de lift, maar voor wat extra training kun je ook de trap pakken. In de ondergrondse parkeergarage heb je 2 eigen parkeerplaatsen. Ook bezoekers kunnen in het gebouw zelf parkeren. Op de begane grond is er een gezamenlijke binnentuin, waar je anderen ontmoet en geniet van het groen om je heen.
Dit penthouse is momenteel in aanbouw. De verwachte oplevering is eind 2022. De afwerking van badkamers en sanitair gebeurt in overleg, zodat je die je eigen stijl kunt meegeven. Heb je interesse in dit exclusieve penthouse? Kijk voor meer informatie op de website Park070 of bel met de ontwikkelaar via telefoonnummer op 088-712 28 66. Heeft dit penthouse je hart direct gestolen, schrijf je dan via de website nu in voor een optie op deze unieke woning.

Dit zeer ruime penthouse kun je met recht ‘majestueus’ noemen. Met zijn geweldige ligging, grote raampartijen en formidabele zonneterrassen straalt de grandeur van deze woning je letterlijk tegemoet. De plek waar je komt te wonen is een absolute toplocatie. Park ’t Loo en de binnenstad van Den Haag zijn vlakbij. Wil je even hardlopen in de mooie omgeving? Of snel even de gezellige stadsharten van Voorburg of Den Haag in duiken? De keus is aan jou.

Comfort, luxe en duurzaamheid.
Je bent verzekerd van het summum aan comfort, luxe en duurzaamheid. Naast een royale woonkamer en woonkeuken beschik je over 3 slaapkamers, 2 badkamers en 2 werkkamers. Uiteraard is er vloerverwarming. Energie komt voor het grootste deel van zonnepanelen en een Warmte Koude Opslag. En overal vanuit deze exclusieve woning heb je een schitterend uitzicht op de omgeving. De skyline van Den Haag is je decor, met daarachter de uitnodigende stranden van de kust.

Ruimte in overvloed
De woonoppervlakte van dit penthouse bedraagt maar liefst 257 m2. Het bevindt zich op de 12e verdieping van de middentoren van Park070. Ruimte heb je in overvloed en door zijn vele kamers is er plek voor iedereen. De hoofdslaapkamer heeft een inloopkast en rechtstreekse toegang tot een grote badkamer met ligbad. Van de andere slaapkamers heeft er een toegang tot een van de twee royale zonneterrassen. De tweede badkamer is uiteraard van alle gemakken voorzien.

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 1,319,500 vrij op naam
Asking price per m²
€ 5,134
Status
Sold

Construction

Type apartment
Penthouse (apartment)
Building type
New property
Year of construction
2022
Type of roof
Flat roof covered with asphalt roofing

Surface areas and volume

Areas
Living area
257 m²
Volume in cubic meters
1,265 m³

Layout

Number of rooms
7 rooms (3 bedrooms)
Number of bath rooms
2 bathrooms and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Bath, shower and 2 toilets
Number of stories
1 story
Located at
12th floor
Facilities
Elevator and mechanical ventilation

Energy

Energy label
Not available
Insulation
Roof insulation, double glazing, insulated walls and floor insulation
Heating
Heat pump

Exterior space

Location
Alongside park, alongside a quiet road, in residential district and unobstructed surrounding view
Garden
Sun terrace
Sun terrace
24 m² (4 meter deep and 6 meter broad)
Garden location
Located at the northwest
Balcony/roof garden
Roof terrace present

Storage space

Shed / storage
Storage box

Garage

Type of garage
Parking place

Parking

Type of parking facilities
Parking garage
Involved real estate agent

NVM selling agent

WVK Makelaars

Call 070-3861210

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.