• Sold

Warder 27 1473 PB Warder Warder

Hightlighted features

  • 257 m² living area
  • 1,420 m² plot size
  • 3 bedrooms
Map
€ 750,000 k.k.

Sales history

Listed since
June 13, 2022
Date of sale
July 13, 2022
Term
4 weeks

Description

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website.

Wauw, met deze Noord-Hollandse stolpboerderij hebben we weer een uniek object te pakken! Wonen aan Warder 27 betekent namelijk landelijk wonen met vrij uitzicht en héél veel ruimte zowel binnen als buiten. 

Er zijn diverse authentieke details te zien die alle charme en authenticiteit van landelijk wonen uitstralen. De prachtige stolpboerderij is een en al openheid, en geheel vrij in te delen naar jouw eigen smaak.

Wil je meer weten over deze bijzondere woning? Maak dan vandaag nog een afspraak met onze makelaar!

Indeling

Begane grond
Wanneer je de stolpboerderij binnenkomt begrijp je direct wat wij met openheid bedoelen. De entree loopt over in het woongedeelte waardoor alles in contact staat met elkaar. Het woongedeelte is ontzettend ruim en biedt alle ruimte voor jouw ideeën.

In het hart van de woning is een open keuken gevestigd met aansluitend de mogelijkheid tot een riant eetgedeelte. Momenteel staat het keukenblok in een rechte wandopstelling met vanaf het aanrecht zicht op buiten. 

Rond de open haard heb je de mogelijkheid tot het creëren van een comfortabel zitgedeelte. Het sierlijke balkenplafond en de vierkante opzet zijn zeer kenmerkend voor dit type woning. Daarbij zorgen de vele roederamen voor bijzonder veel lichtinval en een prachtig vrij uitzicht over de landelijke woonomgeving. 

Via de hal bereik je de aparte toiletruimte en een eenvoudige badkamer. De ruimte is volledig betegeld en ingericht met een ligbad inclusief douchevoorziening en een wastafel. De authentieke halve maan ramen zijn ook weer typerend voor de woning. 

Eerste verdieping
Aangekomen op de eerste verdieping zal je versteld staan van de immense ruimte. Momenteel zijn er drie slaapkamers gerealiseerd, maar er zijn absoluut veel meer ruimtes mogelijk. Heb jij jouw plan al klaar liggen?

Buitenleven
Als de woning zelf je nog niet heeft kunnen overtuigen, dan gaat de rondom gelegen tuin hoe dan ook de doorslag geven. Door de ligging rondom is er altijd wel een heerlijk plekje in de zon of schaduw te vinden. Het perceel is geschikt voor meerdere terrassen en grotendeels aangelegd met een grasveld en een zwembad bassin is aanwezig. 

Leefomgeving
Heerlijk landelijk wonen in het prachtige en rustige dorp Warder en polder de Zeevang, direct aan het Markermeer. Rondom weilanden en natuurgebied. Overigens is dat Markermeer inmiddels ook beschermd natuurgebied. Heb je een boot dan is het tien minuten lopen naar de 'haven' van de watersport vereniging. Snelle catamarans, kleine boten en de aanwezige helling vormen hier het decor. Vaste aanlegplaatsen zijn er in het nabij gelegen Edam en Schardam.

Heb je nog geen boot, dan is het zeker een aanrader om die aan te schaffen want via het Markermeer zijn al die fraaie voormalige Zuiderzee havenplaatsjes zoals Hoorn, Enkhuizen en Medemblik te bevaren. Via de sluizen bij Enkhuizen en Lelystad vaar je het IJsselmeer op en dan ligt de hele wereld voor je open. De andere kant op vaar je naar Volendam, Monnickendam, Muiden en Amsterdam. Geen gekke gedachte om de grote stad ook eens vanaf het water te benaderen.

Warder heeft een uitstekende lagere school en peuterspeelzaal op loopafstand van het huis. De kerk is verbouwd tot sportzaal en er is een open lucht zwembad bij de haven aan het Markermeer. Overige scholen zijn in de omliggende gemeenten Hoorn, Purmerend, Edam en Volendam gelegen. Voor de dagelijkse boodschappen en verdere sportvoorzieningen kun je in het nabij gelegen Oosthuizen terecht.

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 750,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 2,918
Status
Sold

Construction

Kind of house
Converted farmhouse, detached residential property
Building type
Resale property
Year of construction
1890

Surface areas and volume

Areas
Living area
257 m²
Plot size
1,420 m²
Volume in cubic meters
985 m³

Layout

Number of rooms
5 rooms (3 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom
Bathroom facilities
Bath and shower
Number of stories
2 stories

Energy

Energy label
F What does this mean?
Heating
CH boiler

Cadastral data

WARDER C 809
Cadastral map
Area
1.420 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
Alongside a quiet road, sheltered location, rural and unobstructed surrounding view
Garden
Back garden, surrounded by garden and sun terrace
Back garden
700 m² (35 meter deep and 20 meter broad)
Garden location
Located at the south accessible via the rear

Parking

Type of parking facilities
Parking on private property

Involved real estate agents

NVM buying agent

Babs Persoons

Call 020-5205888

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.