• Sold

Zaaimand 7 6003 EM Weert Laarveld

Hightlighted features

  • 165 m² living area
  • 329 m² plot size
  • 3 bedrooms
Map
€ 625,000 k.k.

Sales history

Listed since
September 5, 2022
Date of sale
September 16, 2022
Term
11 days

Description

- Stijlvolle en zeer energiezuinige vrijstaande woning uit 2012 met een multifunctionele extra kamer op de begane grond, 3 slaapkamers en een fraai aangelegde tuin welke weinig onderhoud vergt!
- Gelegen op een prachtig hoekperceel, in de populaire, jonge en groene woonomgeving Laarveld.
- De woning is volledig geïsoleerd vanuit de bouw in 2012 (dak-, vloer- en spouwmuurisolatie), geheel voorzien van kunststof kozijnen met triple glas beglazing (HR+++) en beschikt over een water/water (aard)warmtepomp (incl. 180L boiler) met bijbehorend extra buffervat (200L), resulterend in energielabel A!
- De begane grond en verdieping zijn volledig voorzien van comfortabele, per ruimte in te stellen vloerverwarming en -koeling.
- De raampartijen op de verdieping en dakvensters op de zolderverdieping beschikken grotendeels over horren en zijn voorzien van elektrische en op afstand bedienbare (grotendeels inpandige) rolluiken!
- De woning heeft een luxe afwerkingsniveau, is zeer smaakvol afgewerkt en is met recht instapklaar te noemen!
- In de afgelopen jaren is o.a. de garage/berging omgebouwd tot een multifunctionele kamer (2018) en is de tuin vergroot en op zeer fraaie wijze opnieuw ingericht (2021-2022).
- In 2020 is het binnenschilderwerk (incl. binnendeuren en kozijnen) op de begane grond vernieuwd.
- De multifunctionele kamer is op de begane grond is thans ingericht als speelkamer maar is tevens uitermate geschikt als thuiswerkplek of levensloopbestendige slaapkamer met bijbehorende badkamer (aansluitingen aanwezig).
- Laarveld is een rustige en zeer kindvriendelijke woonomgeving met een grote diversiteit aan woningen en veel groen- en speelvoorzieningen.
- Het Weerter stadscentrum, NS-Intercitystation, meerdere scholen en diverse winkel-, zorg- en sportvoorzieningen zijn binnen enkele auto- of fietsminuten bereikbaar.
- Vanuit de woning is er een uitstekende verbinding naar de autosnelweg A2 Maastricht - Eindhoven en diverse belangrijke uitvalswegen.

Indeling:

Entree:
Middels de ruime oprit is de entree aan de rechterzijde van de woning toegankelijk. Vanuit de oprit is er tevens toegang tot het portaal naar de multifunctionele kamer en de keuken. De oprit is afgewerkt met fraaie sierbestrating.

Ontvangsthal:
Ruime ontvangsthal met meterkast en toiletruimte. De hal is afgewerkt met een tegelvloer (voorzien van vloerverwarming en - koeling) en heeft een smaakvolle wandafwerking. Vanuit de hal zijn de woonkamer en trapopgang naar de verdieping toegankelijk. Onder de trapopgang bevindt zich een maatwerk kastlade. De woonkamer is toegankelijk middels een deur met glas-in-lood.

Woonkamer:
De woonkamer bestaat uit een ruim zitgedeelte met fraaie kenmerkende erker aan de voorzijde en een open keuken met eetgedeelte aan de achterzijde. De woonkamer is afgewerkt met een tegelvoer (voorzien van vloerverwarming en -koeling), heeft een smaakvolle wandafwerking en is voorzien van diverse inbouwspots. In 2020 is het schilderwerk (incl. binnendeuren en kozijnen) vernieuwd. De grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval en een aangenaam contact met buiten. Het eetgedeelte biedt voldoende ruimte voor een grote eettafel met stoelen en staat in open verbinding met de keuken. Middels openslaande deuren is er toegang tot de tuin. De openslaande deuren zorgen ook hier voor veel lichtinval en een aangenaam contact met de tuin.

Keuken:
De keuken beschikt over een stijlvolle wandopstelling en een spoeleiland. De wandopstelling bestaat uit diverse bergkasten, lades en een prachtig betonnen werkblad met ''Siemens'' inductiekookplaat en een bijbehorende bovenhangende ''Siemens'' afzuigkap. De wandopstelling biedt tevens plaats aan de ''Siemens'' oven, ''Siemens'' combi-oven en de ''Siemens'' koelkast. Het spoeleiland beschikt eveneens over diverse bergkasten, biedt plaats aan de ''Siemens'' vaatwasser en is voorzien van een betonnen werkblad met spoelbak (incl. Quooker). De keuken is voorzien van sfeervolle inbouwspots en een wandlichtpunt. Vanuit de keuken zijn de tuin en het portaal naar de multifunctionele kamer en de oprit toegankelijk. Het portaal is toegankelijk middels een deur met glas-in-lood.

Portaal:
Vanuit de keuken is er toegang tot het portaal. Het portaal is voorzien van een praktische maatwerk muurkast welke thans in gebruik is als garderobe en provisiekast. Ook het portaal is afgewerkt met een tegelvoer (voorzien van vloerverwarming en -koeling) en heeft een smaakvolle wandafwerking. Het portaal beschikt over een fraaie, deels betegelde nis met inbouwspot en een moderne wastafel. Vanuit het portaal zijn de oprit en de multifunctionele kamer toegankelijk. De multifunctionele kamer is toegankelijk middels een deur met glas-in-lood.

Multifunctionele kamer:
Ruime multifunctionele kamer met diverse gebruiksmogelijkheden. De kamer is thans ingericht als speelkamer maar is tevens geschikt als speelkamer, hobbyruimte, thuiswerkplek of levensloopbestendige slaapkamer. In de ruimte zijn aansluitingen voor het realiseren van een eventuele levensloopbestendige douche of badkamer aanwezig. Ook deze kamer is afgewerkt met een tegelvoer (voorzien van vloerverwarming en -koeling), heeft een smaakvolle wandafwerking en is voorzien van diverse inbouwspots. De kenmerkende stalraampjes zorgen voor een aangename daglichttoetreding. Vanuit de multifunctionele kamer is er toegang tot een riante muurkast t.b.v. de technische installaties.

Technische installaties:
De muurkast met technische installaties biedt plaats aan de opstelling van de NIBE F1245 PC alles-in-één water/water (aard)warmtepomp incl. 180L boiler en bijbehorende extra UKV 200L buffertank. De muurkast biedt tevens plaats aan de verdeler van de vloerverwarming en -koeling van de begane grond.

1e Toilet:
Vanuit de ontvangsthal is er toegang tot de toiletruimte. De toiletruimte is deels betegeld en voorzien van een modern hangcloset (2021) en een fonteintje (2021). De niet betegelde gedeeltes zijn voorzien van licht stucwerk.

1e Verdieping:

Overloop:
Middels de fraaie trapopgang met stijlvolle houten tredes en leuningen is er toegang tot de overloop. Het dakvenster ter plaatse van de overloop zorgt voor een aangename daglichttoetreding. De overloop is afgewerkt met een laminaatvloer en heeft een smaakvolle wandafwerking. Vanuit de overloop zijn 3 slaapkamers, de badkamer, een separate toiletruimte, praktische trapkast en de trapopgang naar de zolderverdieping toegankelijk.

1e Slaapkamer:
Ruime (hoofd)slaapkamer, gelegen aan de linker achterzijde van de woning. De kamer is afgewerkt met een laminaatvloer, heeft een smaakvolle wandafwerking en biedt voldoende ruimte voor een tweepersoonsbed en een eventuele kledingkast of dressoir. Middels een fraaie schuifdeur is er toegang tot een walk-in closet met maatwerk kledingkast. De kledingkast bestaat uit diverse lades en meerdere hang- en leggedeeltes. De te openen raampartij is voorzien van een een hor en een inpandig, elektrisch en op afstand bedienbaar rolluik.

2e Slaapkamer:
Ruime slaapkamer, ditmaal gelegen aan de linker voorzijde van de woning. De kamer is afgewerkt met een laminaatvloer, heeft een smaakvolle wandafwerking en biedt voldoende ruimte voor een tweepersoonsbed en een eventuele kledingkast of dressoir. De te openen raampartij is voorzien van een hor en een inpandig, elektrisch en op afstand bedienbaar rolluik.

3e Slaapkamer:
De 3e slaapkamer is gelegen aan de rechter achterzijde. Ook deze kamer is afgewerkt met een laminaatvloer. De kamer is thans ingericht als kleedkamer maar is tevens geschikt als slaapkamer of thuiswerkplek. De kamer biedt voldoende ruimte voor een bed en een eventuele kledingkast of dressoir. De te openen raampartij is voorzien van een een hor en een inpandig, elektrisch en op afstand bedienbaar rolluik.

Badkamer:
De badkamer beschikt over een inloopdouche, vrijstaand ligbad, praktische badkamerkast, een designradiator en een tweetal waskommen met bijbehorende inbouwkranen en een grote spiegel. De inloopdouche is voorzien van een glazen deur, heeft een fraaie vloerafwerking, beschikt over een draingoot en is voorzien van een RVS douchepaneel met handdouche, massagejets en rainshower. De badkamer is afgewerkt met een tegelvloer (voorzien van vloerverwarming en -koeling) en heeft deels betegelde wanden. De niet betegelde gedeeltes zijn afgewerkt met licht stucwerk. De te openen raampartij is voorzien van een een hor en een inpandig en elektrisch bedienbaar rolluik.

2e Toiletruimte:
Vanuit de overloop is er toegang tot de 2e toiletruimte. De toiletruimte is deels betegeld en voorzien van een modern hangcloset (2021) en een fonteintje (2021). De niet betegelde gedeeltes zijn voorzien van licht stucwerk.

Trapkast:
Vanuit de overloop is er toegang tot de trapkast. De trapkast beschikt over praktische bergruimte en biedt plaats aan de verdeler van de vloerverwarming en -koeling van de verdieping en de installaties van de inpandige, elektrische en op afstand bedienbare rolluiken.

Zolderverdieping:
Middels een vaste trap en een fraaie schuifdeur is er toegang tot de zolderverdieping. De zolderverdieping is afgewerkt met een laminaatvloer en beschikt over een tweetal te openen dakvensters met elektrische en op afstand bedienbare rolluiken. De kamer beschikt over praktische bergruimte in de bergkasten in het schuine gedeelte, biedt plaats aan de unit van de mechanische ventilatie en is voorzien van een uitstortgootsteen en aansluitingen voor het witgoed. De zolderverdieping is aan de achterzijde thans ingericht als thuiswerkplek.

Tuin:
Vanuit de woonkamer en de keuken is er toegang tot de fraai aangelegde tuin. De tuin is in 2021-2022 op zeer fraaie wijze opnieuw ingericht. De tuin is geheel omheind, grotendeels betegeld en beschikt over een prachtige terrasoverkapping. De terrasoverkapping is in 2022 zwart geschilderd en biedt voldoende ruimte voor een loungeset of eettafel met stoelen. Vanuit de overkapping is er een fraai zicht op de tuin. De tuin is naast de betegelde gedeeltes afgewerkt met grind en is rondom voorzien van diverse groenblijvende leibomen t.b.v. extra privacy. De tuin beschikt verder over een buitenkraan, elektra en sfeervolle verlichting. De getoonde jacuzzi en trampoline zullen ter overname worden aangeboden. Vanuit de tuin is er toegang tot de berging. Middels een achterom met fraaie zwarte stalen poort is er toegang tot de straatzijde.

Berging (binnenzijde niet afgebeeld):
Ruime berging met veel praktische bergruimte, elektra en verlichting. De berging is volledig geïsoleerd en afgewerkt met een tegelvoer (voorzien van vloerverwarming en -koeling).

Oprit:
Aan de rechterzijde van de woning bevindt zich een oprit met voldoende ruimte om 2 auto's op eigen terrein te parkeren.

Ligging:
Gelegen op een prachtig hoekperceel, in de populaire, jonge en groene woonomgeving Laarveld. Laarveld is een rustige en zeer kindvriendelijke woonomgeving met een grote diversiteit aan woningen en veel groen- en speelvoorzieningen. Het Weerter stadscentrum, NS-Intercitystation, meerdere scholen en diverse winkel-, zorg- en sportvoorzieningen zijn binnen enkele auto- of fietsminuten bereikbaar. Vanuit de woning is er een uitstekende verbinding naar de autosnelweg A2 Maastricht - Eindhoven en diverse belangrijke uitvalswegen.

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 625,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 3,788
Status
Sold

Construction

Kind of house
Single-family home, detached residential property
Building type
Resale property
Year of construction
2012
Accessibility
Accessible for seniors
Type of roof
Gable roof covered with roof tiles

Surface areas and volume

Areas
Living area
165 m²
Exterior space attached to the building
17 m²
Plot size
329 m²
Volume in cubic meters
599 m³

Layout

Number of rooms
6 rooms (3 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 2 separate toilets
Bathroom facilities
Bath and shower
Number of stories
2 stories and a attic
Facilities
Skylight, optical fibre, mechanical ventilation, rolldown shutters and TV via cable

Energy

Energy label
A What does this mean?
Insulation
Roof insulation, triple glazed, double glazing, energy efficient window, insulated walls, floor insulation and completely insulated
Heating
Geothermal heating, complete floor heating and heat pump
Hot water
Geothermal heating and electrical boiler

Cadastral data

WEERT Z 565
Cadastral map
Area
329 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
Alongside a quiet road and in residential district
Garden
Back garden, front garden and side garden
Back garden
100 m² (4,6 meter deep and 15,2 meter broad)
Garden location
Located at the northwest accessible via the rear

Storage space

Shed / storage
Attached brick storage
Facilities
Electricity
Insulation
Roof insulation, double glazing, insulated walls, floor insulation and completely insulated

Garage

Type of garage
Not yet present but possible

Parking

Type of parking facilities
Parking on private property and public parking

Involved real estate agent

NVM selling agent

Saelmans Makelaardij

Call 0495-533893

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.